טיפ לבעלי EGS

enigo

New member
טיפ לבעלי EGS

התיישבתם בשבת לעשות טיפול לאופנוע וגיליתם שקשה לפתוח את מסנן השמן שמתחת לשלדה? (שזהה ד"א למסנן של ג'אסטי, פחות מ-30 ש"ח בחנויות חלפים לרכב). אם מאיזו שהיא סיבה (שכחתם לקנות, שכחתם איפה שמתם, השאלתם לחבר שירד מהארץ) אין לכם מפתח פילטריםף כל מה שאתם צריכים לעשות זה לשים יד על רצועד בד (למשל רצועת רצ'ט ישנה) לקשור בה לולאה גדולה במקצת מקוטר המסנן, להשחיל אותה על המסנן ולעשות "ח"ע רוסי" (למי שלא עבר קורס ע"ר - להכניס מוט קשיח: מברג, מפתח ברגים גדול וכו' לתוך הלולאה ולסובב עד שמתהדק) ווואלה - יש לכם מפתח מסנני שמן שופרא דשופרא. בתאבון...

alophind

New member
../images/Emo45.gif מחר בבוקר אני אצלו. איזה מידות

מומלץ לעשות למשהו קטן למחרשה (של UFO) אבל שלא יעורר יותר מידי תשומת לב משוטרים שהוא "קטן מידי" .

איזה מידות? מה מידות?? רק המפרש

הסטנדרטי. וכל מספר יראה ענק על אחוריו המחוטבים של הדרוזי, אל תתבאס.

alophind

New member
יש לי מס' , אני רוצה אחד קצת יותר

קטן פשוט , שישב יותר "יפה" ולא יזמזמם לי רעש אלומיניום שאני נותן גאז.

א-י-ן יותר קטן, הספרות בגודל קבוע

ולא ניתן לבקש קטן לפי אחוזים (גם אי אפשר, הספרות מוטבעות מגלמים קיימים). רוצה קטן יותר? קח לוח פח, מדבקה צהובה + שחורה + זוג מספריים ואחת בתיה עוזיאל, פנה לך כמה שעות והנה לך לוחית כלבבך. עשיתי כמה כאלה פעם עד שחזרתי ללוחית תקנית וחוקית מאימת הז'נדרמים.

alophind

New member
קשה... קשה... תקרא שוב

כאן , רשום בכל גודל , לא ?! בכל מקרה , מחר בבוקר נבדוק ונראה מה יהיה.

קשה שבעתיים... תקרא בפעם החמישית:

יאחצ'ו כל גודל? ספזאלסטה. נעשה לך אחד אפילו עם השם שלך באמהרית עם תרגום אונקלוס בארבעה צבעים. יפה? דא. חוקי? נייט. רוצה חוקי? כזה אמיתי עם ספרות מוטבעות ותו תקן? יש רק גודל אחד.

Le Duke

New member
לא רוצה להפריע לצמד היונים ,אבל

הוא יוכל גם לבצע עבודות מיוחדות (מישהו אמר שהוא רוצה את שמו על הלוחית באותיות קטנות?) שוב - זה לא חוקי ,ראה הוזהרת ,מתנערים מאחריות ,בלה בלה בלה...

45degrees

New member
יש גם פטנט עם חגורה צבאית (ב') ובד

חיכוך, יש עם שרשרת, ועוד. לפעמים אפשר פשוט לתקוע מברג ולסובב - הרבה יותר מלוכלך ולא אלגנטי. הבעסה עם שיטת המברג הנ"ל היא שלפעמים, המסנן נגזר כולו, ונשארים עם חתיכות פח חדות, מסוכנות, וחצי מסנן תקוע שלא רוצה להיפתח ולא מוכן לקבל עליו אמצעי פתיחה קונבנציונאליים. שיטת המברג עובדת על מסננים עם "בשר" (עובי דופן גדול, גודל פיזי גדול), אבל במסנן של KTM היא לא כל כך טובה. בכל אופן - כלי לפתיחת מסננים עולה 15 ש"ח בהום סנטר - ומחזיק מעמד מספיק טוב לשימוש ביתי.

medwow

New member
שיחקת אותה...

פילטר שמן של ג'אסטי, סחתיין. משנה איזה שנה? בדיוק התכוונתי להחליף שמן באופנוע. ומה לגבי הפילטר השני? רק באופרוד או שיש תחליפי?

שחרלרט

New member
אני לא הייתי קונה פילטר שמן של

גאסטי לKTM שלי,בשביל לחסוך 30 ש"ח.אי אפשר לדעת שזה אותו סינון,וזרימת שמן.

45degrees

New member
../images/Emo45.gif שחר צודק בהחלט.

אם מישהו יכול להשיג את התכונות המלאות של המסננים של ה LC4 - אני כמעט בטוח שנמצא חליפיים מתאימים במחיר מוזל. יש בארץ כמה יצרנים של מסנני רכב לא רעים בכלל, שמיצאים לחו"ל בהיקפים גדולים.

enigo

New member
היפלו 156

נמכר באיביי כמסנן לקטמ, הוא גם המסנן לג'אסטי בחנות החלפים שלי, זה גם מה שנתקלתי בו אצל כמה מהמוסכים. לגבי המסנן השני - בדוק כמה עולה מקורי, ואז גש לצביקה בשפס, שהוא המפיץ של מסנני צ'מפיון לאופנועים בארץ (אתה צריך את ה-X-320, זה גם היצרן של המסננים המקוריים). דיברתי איתו פעם על אפשרות של מכירה מרוכזת של סט מסננים (שהוא בעצם הסט המקורי) בהנחה. אם נארגן הזמנה של 20 יחידות ומעלה מובטחת הנחה יפה, רק שלא היה לי זמן לארגן את זה. אז הינה - מי רוצה?

שחרלרט

New member
אתה מיתכוון שזה אותה מסנן

היפלו156 גם לגאסטי,והמסנן שנמכר ב60ש"ח באביזריון,עולה חצי החנות אביזרי רכב?

שחרלרט

New member
ואיפה החנות הזאת,ואם הוא יכול

להזמין את הפילטר השני מס 155.זה ליד הברקס האחורי.

enigo

New member
בירושלים.

לא שאלתי על ה-155, ה-156 דרש יומיים המתנה כי לא היה לו במלאי. לא יצא לי להגיע אליו בקרוב, אבל רבאק, עם כל איפה שאתה ממוקם, אתה צריך אותי בשביל חנויות חלפים לרכב??? או שבכלל השאלה היא לגבי שפס, שנמצא ליד בייקר?

למעלה