טיפ האריזה של היום

ozitex

New member
טיפ האריזה של היום

כזכור היו כאן אינספור דיונים על נושא האריזה, איפה קונים כמה ולמה. הפצפצים הם אחד מחמרי האריזה היותר פופולריים אבל גם הם עולים כסף. לפני כמה ימים התברר לי שמלאי הפצפצים נגמר ומתי? כשכל החנויות כבר סגורות. מה עושים? אני יודע שמוצרים רבים מאלו שאני אורז אינם עוברים את משקל ה- 250 גר', יתרה מזו, הם נעים סביב ה- 120 גר'. עשיתי דבר כזה. ירדתי לרחוב ואספתי כמה קרטונים זנוחים אבל במצב קשיח טוב, לא עבים מדי וניסיתי לארוז מוצר אחד בקרטון במקום פצפצים. המשקל הראה לכל היותר 150 גר שזה בכל מקרה עדיין בתוך מסגרת המשקל של עד 250 גר. עוד התברר לי שאריזה עם קרטון טובה מאריזת פצפצים ואין סיכוי שהמוצר יישבר בדרך, זה פשוט קשיח מדי. בכל מקרה אני מכניס את המוצר לתוך מעטפה חיצונית שזה גם אסתטי יותר וגם רפרזנטטיבי עם מדבקת ספק וכו'. התוצאה- חיסכון בפצפצים, תשלום עבור המשלוח נשאר זהה ובא לציון גואל. נסו את זה בבית. שבת שלום!

רדבול78

New member
been there than that

הדבר היחיד שאני לא מכיר הוא מדבקת ספק. יכול להסביר?

ozitex

New member
been there DONE that..

יפה. דברים פשוטים לכאורה לא תמיד מוכרים להדיוט המצוי. מדבקת ספק זה פשוט שילוב של נוסח המכס (המופיע על המדבקה הירוקה המוכרת בדואר) עם הפרטים של השולח. מעוצב יפה בפורמט וורד, צבעוני, נושא לוגו ומודפס על מדבקה.

ואיך מונעים ניזקי טילטול ?

אני מאמין שלמוצר\מוצרים שלך זה מתאים אבל לא לכל מוצר. עדיין יש הרבה מוצרים שזקוקים למספר שכבות פץ פץ לפני שנכנסים לאריזת קרטון. קרטון שמקבל מכות,מעביר גלי הלם למוצר. פץ פץ או "בוטנים" קוטעים את התהליך.

זהר12

New member
אגב בוטנים .... ניסיתי אתמול לברר עלות בוטנים

מסתבר שמחירם הוא כמחירי הזהב. על חצי קו"ב מבקשים במקום אחד 280 ש"ח ובמקום אחר באינטרנט 245 ש"ח. המחיר הזה ריאלי? האם ישנם מקומות עם מחירים שפויים יותר?

זהר12

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif ואז גם נהיה ירוקים ....

אני רואה שאתה בחו"ל אז וודאי אינך יכול להמליץ לי על מקום לרכישה. לפי איביי קום, המחירים ממש שפויים אך עלות המשלוח לארץ (בגלל הנפח ושאר ירקות ..... של רווח) גבוהה מאד. מתי בישראל ילמדו להרויח מבלי לנסות לחמוס
. אם מישהו מכיר מקום עם מחירים שפויים, אשמח לדעת. סופשבוע נעים לכולם.

אני כבר בארץ .

וגם בחול לא חסר חמסנים. תנסה לנצל את היתרון העצום שלנו בישראל במחירי המשלוח עד 1999 גרם.

evilihi

New member
../images/Emo45.gif גם אני פעם ביררתי וזה פשוט יקר ../images/Emo4.gif

למעלה