טיפ במספרה

../images/Emo6.gif ולגבי חפיפה בבית

תגידו, אם אני חופפת בבית ובאה עם שיער רטוב, האם זה לא אמור לחסוך לי את המשיכות בשיער ואת הטיפ? נדמה לי שפעם ניסיתי את זה, וקיבלתי תגובה לא אוהדת מהספירת. לא הבנתי למה.

אז היא דווקא תהיה מרוצה

כי השיער לא חפוף, מה שאומר שהיא יכולה לצוות לחופפת למשוך לי. ובנוסף, הוא נראה לא מסודר, מה שיאפשר לה להגיד לי שהשיער שלי נראה רע, ואני חייבת תספורת (גם אם באתי רק בשביל "שורשים").

shellyland

New member
בעברי המקצועי

יש גם היסטוריה של איפור, רחמנא-ליצלן, ואני יכולה להגיד לך שמעולם לא סמכתי על מישהי שאמרה לי "ניקיתי את הפנים כבר בבית". מצד שני, גם לא גביתי ממנה מחיר נפרד עבור הניקוי.

mucool2

New member
הספר שלי העלה לאחרונה את המחיר

מ-$6.50 ל-$7. ממש שערוריה! גם המספרה שלו הידרדרה בזמן האחרון. פעם היה לה ריח "של פעם" (במובן הטוב). לא נורא, ממילא אני לא חוזר אליו יותר.

D o r o t h y

New member
אני נותנת טיפ מספרה

רק לאדם אחד. בדרך כלל לחופף או למי שעשה פן. בדרך כלל זה אותו בחור, אם לא, אני מחליטה לפי מי ש"עבד עלי" יותר. כלומר אם ההוא גם חפף וגם מרח צבע, הוא יקבל. גם כך אני משלמת לא מעט כסף על מעט השערות שלי, מספיק טיפ אחד 10-15 ש"ח וזהו. אבל צודקת. זה מאד מביך.

nutmeg

New member
אני לא משאירה טיפ

אבל הספר שלי גובה ממני גם ככה טיפים על איך להתנהל עם אמא שלו. אני חייבת לציין שהוא ואחותו עשו עבודה נפלאה, ואמא שלהם הפכה מאמא בלתי נסבלת לאמא קצת יותר נסבלת. בדיוק בתספורת האחרונה קיבלתי משוב על השינוי ותודה על הטיפים.

שרוֹן

New member
בתספורת השנתית שלי

בהנחה שלא עשיתי אותה בעצמי עם ראש הפוך למטה, אני משלמת לאבי הספר בדיוק את מה שביקש. גם ככה גובים כל כך הרבה כסף היום על תספורת נשים, שזה נראה לי לא הגיוני להשאיר גם טיפ. אבי לוקח 120 שקל והוא בעל המקום, כך שזה נשמע לי רווח נאה בשביל עשרים דקות של תספורת תכליתית (נו טוב, כולל צחוקים ורכילות שכונתית וליכלוכים על אישתו לשעבר). יש מספרות שהן מקום בילוי לשמו, עם קפה, פינוקים וכל השאר. אולי במקום כזה יש מקום להשאיר טיפ. לא יודעת, לא ניסיתי.

shellyland

New member
120?! 120?!

את גרה בעיירת פיתוח או משהו?! 120 לוקחים אצלנו על תספורת גברים.

mucool2

New member
מה קרה להבנת הנקרא שלך?

היא כתבה: "אני משלמת לאבי הספר בדיוק את מה שביקש", כלומר היא נסחטת באיומים ע"י האבא של הספר, שזה חמור מאוד לדעתי. חוצמזה המספרה היא בכלל של אבא שלה ("אבי לוקח 120 שקל והוא בעל המקום"), כך שברור שהיא מקבלת שם הנחה.

שרוֹן

New member
לא צובעת, לא עושה רולים, פרמננט,

פאנים* או נזקים אחרים לשיער. נטו תספורת, מארוך לארוך פחות. העיקר שיכנס בקוקו. בשביל זה מספיק מאה עשרים. אם אני אחפש טוב אני בטוחה שאני אמצע מישהו ברמת השרון שיקח כפול חמש מזה בשביל לחתוך לי את השיער. *השנתית שלי היתה לפני שבוע, ובאמצע התספורת סיפרתי לאבי שיש הערב חתונה של בתדודה, ולקראת סיום, מעבר לטשטוש האין-משקפיים, אני רואה אותו מחזיק מברשת עגולה באחת ופאן בשניה, ואומר לי דרך המראה, אני לא מאמין שאני עושה לך את זה, ואני שואלת, מה זה זה? אני עושה לך פאן. אל תדאגי אני עושה לך פאן קליל. אמרת שאת הולכת לחתונה בערב, לא? נו, אז עשה פאן קליל והיה לי מוזר, אבל בחתונה, זו היתה הפעם הראשונה שבצד הזה של המשפחה (המפונפן והצבוע מתוך עקרון) התייחסו אלי ברצינות

eliUSA

New member
אני מסתפר אצל וידל ששון

הוא בברלי הילס ספר צמרת שכל כוכבי הקולנוע מסתפרים אצלו ושמו כבר הפך למותג. הוא גם יהודי טוב שאפילו התנדב למח"ל במלחמת השחרור. טוב אני לא ממש מסתפר אצלו אבל קניתי מכונה חשמלית לתספורת עצמית הנושאת את שמו. עדיין לא הצלחתי להבין באיזה צד של המכונה מכניסים את הטיפ

שאלה קצת אידיוטית:

למה בעצם תספורות נשים עולה יותר מתספורת גברים, בהנחה שמדובר בתספורת נטו, בלי כל מיני אפקטים?

למעלה