טיפת מזל בבארבי...

moshit1

New member
טיפת מזל בבארבי...

ביוזמה משותפת של חברת אן.אם.סי ומועדון הבארבי, יתקיים ביום ג', 28 ליוני, ערב חד-פעמי עם מיטב האמנים שכל הכנסותיו יועברו לזמרת זהבה בן. האירוע הופק בעקבות תוכנית הטלוויזיה ששודרה בערוץ 10, בה ראיין רינו צרור את זהבה בן שחלקה איתו את מצוקותיה הכלכליות והביעה נכונות לקבל עזרה במידה וכזו תוצע לה. מתוך סולידאריות והערכה לזהבה בן, נרתמו מוסיקאים רבים להרמת הערב הכפול והחד פעמי הנ"ל שמעבר לערכו המוסיקלי ,מלווה במסר של אכפתיות וחברות. הערב יתקיים במקביל בשני מועדוני הבארבי, תל-אביב וכפר-סבא. בבארבי תל-אביב יופיעו אהוד בנאי, אסטרל פרוג'קשן, אפרת גוש, יוני בלוך וכנסיית השכל. בבארבי כפר-סבא יופיעו ארקדי דוכין, אתניקס, דויד ברוזה, מיכה שטרית, עידן רייכל ושלומי סרנגה. חברת אן.אם.סי מוסרת כי בעקבות אווירת האחווה המיוחדת שנוצרת בערב מסוג זה, יתכן כי בנוסף לביצוע שירים שונים מתוך הרפרטואר הקבוע שלהם יהיו שיתופי פעולה ספונטאניים בין האמנים השונים, כך שיש למה לצפות. מה דעתכם?

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| נחמד מצידם :)

ממש יפה! הייתי מתה ללכת ;[ כנסיית השכל יוני בלוך ואפרת גוש אסור להפסיד! אבל למה באמצע שבוע למה? ;[

ashton20041

New member
הייתי בהופעה משותפת של זהבה וכנסית.

השכל..בבארבי לפני כמה חודשים..והיה פשוש מהמם! זהבה שרה שירים שלהם ביחד והם שרו שירים של זהבה באופן משותף! לפי דעתי זהבה צריכה לעבור למוזיקת הרוק ולנטוש את הזמר המזרחי הדפוק! הקול שלה בשילוב מוזיקת רוק פשוט מצמרר!!!!!!! היא שרה מדהים!!!!! הלוואי שהיא תעשה הופעה משותפת שוב עם כנסיית השכל!!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אוי לא ../images/Emo7.gif

גם כל ההופעות שאני הולכת אליהם חודש הבא ואין לי כסף לכלום
אין מצב שאני אבוא להופעה הזאת

למעלה