טיפת חלב

mabb1

New member
טיפת חלב

אם אתם חברי מכבי תעברו לטיפת חלב במכבים. עולם אחר.

יש איומים להוציא את טיפות חלב

ממשרד הבריאות ולהעביר אותן לקופות חולים - מדובר רק על מודיעין ועל עוד שתי רשויות בלבד (לא זוכרת איפה). אותי הרעיון הזה קצת מבהיל, שהתינוקות יהיו יחד עם כל החולים שבאים לרופא. אבל אז, גם לא תהיה טיפת חלב בקרוואנים.

yoyo10

New member
זה פשוט בושה מה שהולך בקראוונים

אומנם יש שם אחיות באמת בסדר ותומכות הנקה אבל המקום פשוט ג'פה ממש לא אסטתי ואין שם תנאים מינימלים העירה צריכה לעשות מעשה ולמצוא מבנה לא הגיוני שחצי מהעיר ינהנה ממבנה מדהים והחצי השני לא מה גם שהבתי שראש העיר הקודם קיבל לזה תקציב והוא נעלם בדרך

dana015

New member
אנחנו בטיפת חלב של מכבי במכבים

לפי הסיפורים על הקרוואנים, אכן אין מה להשוות! אצלנו קובעים תור, הכל מתנהל לפי הזמן, המקום מאוד נעים ולרוב לא צפוף בכלל...בקיצור, לכל מי שבמכבי - כדאי לעבור (אגב, בזמנו התשלום שמשלמים לכל ה-6 שנים היה קצת יותר יקר מאשר בטיפות חלב הרגילות, אבל החוק השתנה וכיום זה עולה בדיוק אותו הדבר...אז למה לסבול?)

יעלה ו

New member
מה הפרוצדורה לגבי טיפת חלב במכבים?

פשוט מתקשרים וקובעים תור? איפה היא נמצאת בדיוק? ואם אפשר גם מס' טלפון... תודה, יעלה

dana015

New member
אני לא בטוחה לגבי מעבר

מטיפת חלב אחת לשניה מהי הפרוצדורה. במקרה של תינוק חדש, אכן מתקשרים, מוסרים את הפרטים וקובעים תור אצל אחת האחיות (את כל המעקב עושים אצל אותה אחות). אם זכור לי נכון, הטלפון שלהם הוא 9262892. בהצלחה ! (אגב, האחות המטפלת בנו היא יעלה
)

למעלה