טיפת חלב

p a s h o s h

New member
טיפת חלב ../images/Emo12.gif

קראתם את הכתבה בערי מודיעין? המצב קצת מבהיל אותי בתור אמא בקרוב (מאוד...) . מישהו/י התנסו בחוויה הלא נעימה בביקור שם ?

p a s h o s h

New member
לגבי הקרוואנים

תורים ארוכים, כשעמוס וגשום נאלצים לחכות בחוץ ללא קורת גג , אין חדר הנקה ולכן נשים מוצאות עצמן מניקות כשגברים נמצאים בחדר. העירייה מפנה אצבע מאשימה למשרד הבריאות ואלה מתנערים מאחריות ומפילים את האשמה על העירייה ...

א י ו ש י

New member
אין חדר הנקה, זה נכון. המקום לא

משהו (נו בכל זאת קרוואן) לא יודעת לגבי גשם אבל אין שם הרבה מקום מעבר זה ומה שחשוב מבחינתי זה שהאחיות ממש בסדר גמור וזה מה שחשוב לי אישית

יש עוד תחנה של טיפת חלב...

בנחל צלמון. שם המבנה חדיש ממוזג גדול ומרווח

וגם יש שם חדר הנקה

פינה אינטימית עם וכרסאת הנקה ואפילו כרית הנקה ואפילו אחות (לחפות אחת מקסימה שאני פגשתי) שממש מעודדת הנקה גם כשקשה ואפילו עוזרת בזה גם במצבים מורכבים, לצערי זה לא כל האחיות שם (פגשתי עוד) בכל קשור לעידוד. מה עוד? יש חדר משחקים לתינוקות עם בריכת כדורים... וכל זה כאמור בנחל צלמון.

אמץ

New member
היינו שם היום

תורים אף פעם לא היו לנו. אכן יש בעיית פינת הנקה ומצאתי את עצמי כמה פעמים בוהה בקיר כדי לא להביך מישהי.

אמץ

New member
אפשר בכלל לבחור?

עוד עם הילדה הראשונה, התקשרנו לשם ואמרו שזה לפי איזורים ואין בחירה. אבל הצוות בקראוונים מצויין. וזה לא שנמצאים שם כל יום. לא כזה נורא גם בחורף וגם בקיץ.

p a s h o s h

New member
אין בחירה לפי מה שהבנתי

מי שגר בייזר/שמשוני משובץ לטיפת חלב בקרוואנים . בכל מקרה לפי התגובות פה , השד לא כל כך נורא. תודה .

ofirshani

New member
לגבי הקרוואנים

אני ביליתי שם הרבה עם שתי בנותיי,נכון שאין חדר הנקה,והמקום לא הכי גדול,אבל ...אחיות נחמדות מאוד ולא יצא לי לחכות יותר מ10-15 דקות בתור .

mic1511

New member
נכון התנאים לא משהוא אבל סה"כ

התרשמתי מהאחיות לטובה. אבל אישית אם אני יכולה לתת עצה, וזה אחרי שלמדתי מהבת הגדולה, אני לוקחת את הקטנה שלי היום לטיפת חלב רק לחיסונים, הם עושים גם את ההתפתחות אבל ממש ממש לא תופסת מהם, את כל עניין ההתפתחות אני עושה אצל רופאת הילדים שלנו הרבה יותר סומכת עליה. ורק לשם דוגמא, לפני שלושה שבועות עשיתי לקטנה שלי חיסון, האחות ה"חכמה" רצתה גם לעשות לה את כל "מבחני" ההתפתחות המפגרים שלהם... ומתי היא עשתה את המבחן
שאלה מצוינת, אחרי שהיא דקרה אותה לחיסון, נראה לכם שהילדה שיתפה פעולה
כל-כך דבילי ואז היא אמרה לי היא לא כל-כך מרימה את הראש, היא לא כל-כך עוקבת... נו באמת הילדה צרחה והיתה חסרת סבלנות רק רצתה ידיים ואוכל.

אמץ

New member
ולנו אמרו שהילדה מרימה את הראש יפה

איזה אבא גאה אני...

mic1511

New member
עזוב הכל שטויות הילדה מרימה סופר

דופר את הראש, הרופאה שלה ממש מרוצה ממנה. נו ואיזו אמא גאה

mic1511

New member
ושלי... ושלי... ושלי... ../images/Emo8.gif סתם

העיקר שיהיו בריאים.

NimrodKAdim

New member
שלנו בן שנה, ולדעתי טיפת החלב

בקרוואנים ממש בושה וחרפה. כשהגענו לשם פעם ראשונה היינו ממש בחלם והזדעזענו. אני ממש נגעל להיות שם. צפוף, לא נקי, לא מכובד בכלל! אני לא מקבל שום תירוץ בעניין, כמה כבר עולה להעמיד מבנה כמו שצריך?! היינו פעם אחת בנחל צלמון ואין מה להשוות. ליגה אחרת לגמרי.

למעלה