טיפל'ה עזרה
!!!

Milk Me

New member
טיפל'ה עזרה../images/Emo182.gif!!!

ככה כמה מורות ביקשו ממני כמו תמיד לנגן שירים ביום הזיכרון ואין לי כל כך שירים היחידים שעלו לי זה "כי האדם עץ השדה" ו"מישהו" ו"יומן מסע" חוץ מאלה לא עולה לי כלום שהרבה אנשים מכירים אז ככה את יומן מסע וכיח האדם עץ השד אני יודע והייתי רוצה אם אחד מכן יתן לי את האקורדים או התווים של מישהו של נורית גלרון כי זה מתאים לעדתי ליום הזיכרון ואם יש למישהו הצעה לשיר ההצעה תתקבל בשמחה! בתודה מרש נ.ב סוף סוף אני קונה כבלים אז עוד מעט אני יעלה קטע שלי תתכוננו(חחח)!!!

עשיתי על זה דוקטורט:)

5 שנים ברצף הייתי אחראי על המוזיקה בטקסי יום הזיכרון בחטיבה ובתיכון. באיזה מהם מדובר? כעקרון: החול יזכור, אחי הצעיר יהודה, גיורא, הנסיך הקטן או לחילופין : תפילה, שיר הפרטיזנים, אשרי הגפרור סתם ככה על קצה המזלג

Milk Me

New member
כן אבל...

אתה צריך לזכור שאלו ילדים בכיתה ז עד ט ואין להם איזה מושג במוסיקה אז צריך משהו די מוכר ככה ביקשה המורה ממני וגם לא משהו עם טונים ממש ממש גבוהים כי הזמר שלי הוא לא הכי אדיר בעולם אבל יש לו קול טוב דרך אגב כל הכבוד על הדוקטורט ואולי אני יצליח להגיע הבעיה היא שאין לי איך ליסוע אם תגיע מתי שהוא לבאר שבע אני בא בטוח

Snow Yte

New member
אולי במקרה אתה יכול לכתוב או לשים

את התווים או את האוקרדים של יומן מסע כאן באיזושהי צורה

Milk Me

New member
למה לא!

אז ככה זה מתחיל הנגינה כזו חמודה (מקווה שזה לא יהיה לך קשה למצוא אותה היא באמת קלה) ועכשיו לאקורדים: בית" Cm/Bb/Dbmaj7/Abmaj7/Fm/Fm/Abmaj7/Bb זה פעמיים מקווה שתביני כי זה לא נכון לפי בתיבות ואז יש כזה מעברון: Eb/f+bass Eb/Dm/Eb את זה פעמיים ואז לקשר לקטע הבא: Dm/Fm/Cm/F דרך אגב מה שנותנים באצר הלא רשמי של אביב גפן זה כל כך לא נכון מוזר לא אז הנה זה יומן מסע עם תצטרכי עזרה בקטע פתיחה תכתבי עוד הודעה

Snow Yte

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif

אני אנסה את זה מחר... זו שעה קצת מאוחרת כדי להפריע לשכנים...
תודה רבה רבה

RAmitos

New member
גם ממני ביקשו המורות! :)

אנחנו עושים את צעיר לנצח- שזה רעיון ממש טוב, כדאי לך!! חורף 73- שגם זה רעיון ממש טוב וגם את זה כדאי לך, אם כי אנחנו לא ילידי חורף 73 וזאת קצת בעיה, אבל העיקר הכוונה! ו"רקמה אנושית".... אלה הם שלושת השירים....

למעלה