טיפים

201002

New member
טיפים

יש לכם טיפים איך להצליח ולעבור את הטסט?? יש כאן הרבה שניגשים בקרוב,ואני בטוחה שזה יעזור גם להם,אז יאללה! שרשרו לפה טיפים...

רן88

New member
להיות רגוע ולשים לב לכביש.

זה מה שהמורה שלי אמר לי לפני הטסט וזה הכי נכון. כשרגועים לא עושים שטויות של לחץ וכשעירנים ב-150% אז גם בד"כ מגיבים בזמן ונכון (במידה והניגש אכן מוכן לטסט). בהצלחה לכל הנבחנים.

C u b e

New member
ככה

לי מאד עזרה העובדה שאף אחד לא ידע שניגשתי לטסט. בנוסף, כדאי לישון טוב לפני הטסט: הטסט הראשון שלי היה ב-7 בבוקר, וקמתי ב-5 ורבע בשביל שיעור= משמע ישנתי מעט מאד בלילה (בתוספת ההתרגשות) וכנראה שזה השפיע עליי מאד כי נכשלתי (כמובן שיש עוד סיבות). לטסט השני הגעתי רעננה אחרי 10 שעות שינה (הטסט היה ב-1 בצהריים) ועברתי. כדאי גם לא לחשוב יותר מדי על הטסט, פשוט להגיע בראש נקי, לא להתחיל לתכנן תוכניות "מה יקרה אם אני אעבור, מה יקרה אם אני אכשל", לא לפתח יותר מדי ציפיות ומצד שני גם לא להמעיט בערך שלך, בכל זאת הגישו אותך לטסט כי המורה יודע שאת/ה כבר מוכן/ה לטסט.

sweet eyes

New member
אממ..

אני בעיקר הסתמכתי על התחושות שלי ושל המורה שלי. המורה שלי תמיד אמר לי את תעברי בראשון, את עוברת ראשון, תסמכי עלי- ככה שאם לא הייתי עוברת זה היה מבאס כמו החיים. בכל מקרה, אני סיפרתי לכולם כי חשבתי לעצמי שאם לא אעבור, ואז נגיד אעבור טסט הבא - אז אני אגיד "יאי עברתי טסט" ואז כולם יתחילו - איזה יופי, טסט ראשון וכל זה. ואז צריך להסביר להם, ויש לי הרבה חברים טובים, ולכו להתחיל להסביר לכולם וזה. אז אמרתי, נגמור עם זה. נעבור נעבור, לא נעבור לא נעבור. חוצמזה, בטסט עצמו - עדיף להיות ראשון [כי אחרת הלחץ יאכל אותך חיה], ולהיות רגוע. אולי זה נשמע מטומטם -איך להיות רגוע? אבל אני הייתי ראשונה, ב7:30 בבוקר, חצי מתה אחרי שהיה לי שיעור מ5 בבוקר בערך, אבל הייתי רגועה. והיו לי פשלות מטומטות של טסט [דברים שלא הייתי דואגת להם בשיעור, אבל פתאום הכול יותר.. מרובע כזה, כאילו הידיים עובדות בעילגות], אבל זה עובר ככל שממשיכים עם הטסט ומתרגלים לסיטואציה. בשלב מסויים הייתי ממש רגועה שהתחלתי לזמזם לעצמי עם הרדיו. וזה אחרי שלא הצלחתי איזה אלף חניות, ועוד איזה משו.. בקיצור, להאמין בעצמך זה הכי חשוב! אה ומראות - מראות זה בין הכי חשוב במת. מיוחד בחניה, גם אם משומה זה לא מצליח, מראותתתת.. זה מה שהציל אותי.

למעלה