טיפים

eviljocker

New member
טיפים

טוב אני רוצה לרדת לחבר שלי בקרוב וזה לא פעם ראשונה או משהו אבל אני אשמח אם למישהו יש טיפים (לו זה פעם ראשונה) ליעל את התהליך.. תודה מראש...

לורן29

New member
בלי שיניים!

בכדי להפוך את זה לדבר מענג גם לך וגם לו-תתארי לעצמך שאת מלקקת קרטיב שנמס לאיטו: אני אוהבת להשתמש בטכניקת השאיבה מידי פעם כשאני יורדת למישהו-פשוט בין ליקוק/מציצה/ליפוף ושות', תשאבי את ראש הזין, אם בחוזקה, אם בעדינות-לפי התגובות של בן זוגך תוכלי לדעת איפה להמשיך, איפה לא. בין לבין זה תמיד נחמד (לשניכם) אם באחת הידיים תלטפי את הביצים-לא חזק מדי כי זה עלול לכאוב. כשאני יורדת לגבר אני משתדלת לשלב בזה גם רימינג. פשוט הפסקה קלה בין זה לזה. אם זו לא הפעם הראשונה שלך, אז אני מקווה שהטיפים האלו עזרו. הרגע קמתי אז בטח יעלו לי עוד כמה. אגב-יש את טכניקת התה והקרח-אבל זה קצת כמו טקס- תכיני תה רותח ומיי קרח. תרדי לו תקחי שלוק מהתה הרותח, ותרדי לו, עד שאת מרגישה שטמפרטורת הפה חוזרת לנורמל, ואז תשתי ממי הקרח, וחוזר חלילה. אצלי השתגעו מזה בהצלחה

חיבוקון

New member
תה חם קרח קר, תגידי את מוצצת

או עובדת בבר השכונתי
מכיר את התה החם, לא את השילוב :) אני מאמץ את הרעיון בתקווה שהשיניים שלה לא ינשרו בגלל הבדל הטמפרטורות

יוזיקית

New member
ניסית פעם אם בירה גם זה עושה רושם

טוב ולפי הנסיון שלי לפעמים גם מאוד עובד ומרענן אותו .

דגדגני

New member
../images/Emo132.gifחשוב גם...

לשלב בפעילות המציצה והליקוק מגע בבסיס האיבר, לעטוף אותו ביד יש שאוהבים יותר חזק ויש שאוהבים בריפרוף.. נסי ותדעי...

נצנצ

New member
טיפים לירדיה מושלמת....

לקקי את כל האיבר מלמעלה עד למטה, ושוב והפעם הפוך מלמטה למעלה, עשי זאת מספר פעמים... שגעי אותו.. אחר הכנסי את איברו לפיך תינקי בדינות ובטירוף אך בלי שניים!!! כשאת רואה שהוא מתחיל להתקרב לגמירה הוציאי את הזין מפיך ולקקי טוב טוב את הכיפה, החור של הכיפה<תכניסי את לשונך לתוכו, נישמע מוזר אך אפשרי>, בחיבור שבין הכיפה לזין תלקקי, אבל כל פעם שאת רואה שהנשימות שלו מתגברות תחלפי טכניקה<ככה אני עושה>, עכשיו אם את רוצה ממש ממש להטריף אותו אני מציעה לענג אותו בנקודת הג' זוהי נקודה שנמצאת בתוך פי הטבעת מין ג'ולה כזו ועל מנת לענג אותו כמו שאת בטח רוצה את צריכה תוך כדי הירידה להכניס את אצבע המורה ללא ציפורניים לתוך פי הטבעת ולעשות תנועות של "בוא הנה" כלומר: לכופף את האצבע כלפי מטה. זהו בנתיים מקווה שעזרתי, נשמח לשמוע איך היה. בהצלחה!!!

נצנצ

New member
../images/Emo93.gif שכחתי

לפני שאת מכניסה את האצבע לפי הטבעת שלו, רצוי <חובה-האמת> לשמן אותה עם שמן לגוף. שוב בהצלחה!!!

אומנם את קטינה

וכניסתך לפורום נחסמה, אבל נוAה בכל זאת תתן לך כמה לינקים שיכולים לעזור לך. את יכולה לפנות גם לפורום סקס לנוער. יש פה אחד, וכאן השני. בנוסף, כדאי לקרוא את הקישורים שיש לנו בפינת הקישורים. יש שם הרבה דברים מעניינים. בהצלחה.

bar666xp

New member
ה../images/Emo91.gif שלי...

דבר ראשון בניגוד לדעה הרובחת לא לרוץ ישר לזין
ירידה איטית אך בטוחה מגרה הרבה יותר לדעתי. כמה נשיקות בחזה ליקוק או שתיים לפיטמות וכו' וכו'.... כאשר הגעת אל הזין להתחיל בליקוק (עדיפות בלשון רטובה עד רטובה מעוד)... בהתחלה רק את הקובע ולהכניס את הזין לפה לאט אם אפשר להשאיר את הלשון בחוץ כך שהיא תקדים במעט את השפתיים. כאשר הגעת לנקודה העמוקה ביותר שאת יכולה או לסוף (הכי טוב) לא להוציא מיד לשחק עם הלשון מסביב לזין איזה סיבוב או שתיים ולהוציא לאט כמה שיותר לאט יותר טוב (המלצה נוספת רצוי שלפחות בהתחלה לא ישים יד על ראשך)......מכאן אני סבור שאת כבר תסתדרי יופי לבד בהגברת הקצב וכו' וכו'.....

למעלה