טיפים

אשלייתי

New member
טיפים

היי, הייתי בקרוב אתחיל סדרת אימונים עם מאמן אישי בחדר כושר..
יש לכם איזשהו טיפ איך יודעים מי הוא מאמן טוב? איך יודעים שהוא יוציא את המקס' ויהיה רציני?
ולא אחד שידבר בטלפון בזמן השיעור..

שאלת המפתח

תשאלי אותו כמה חזרות זה חיטוב וכמה חזרות זה עלייה במסת השריר ותפרסמי את התשובה כאן.

Samorait

New member
אוי , לפי השאלה הזאת ...

99% מהמדריכים בארץ פסולים .

ואגב ,
תודה על התשובה , עזרת לי מאד !

Shaycus

New member
משה, אתה לא באמת רציני

הרי אתה לא מצפה שהיא תיקח את זה ברצינות ולפי זה תבחר נכון?

זה שמדריך יגיד לה שצריך 15 לחיטוב ו8 למסה אומר שהוא מדריך גרוע? אולי בסטנדרטים שלך. האם זה אומר שהוא לא יביא אותה לתוצאות -שהיא- מחפשת? ממש לא..

זה אומר הרבה דברים

1. רוב המתאמנים מחפשים גם המלצות תזונתיות מהמדריך, וסביר להניח שאין לו מושג בכלל מה זה מאזן קלורי.

2. היא כנראה מחטבת, כמו רוב נשות ישראל. אז כן, לעבוד ב-15 חזרות זה ביזבוז זמן מוחלט כמעט לכל מטרה.

3. המדריך מצטרף לסבב הקרקס של חבריו למקצוע, מה שאומר שהוא לא שונה מכל אחד אחר. אם היא רוצה מדריך טוב, אחד שמבין בנושא, זה לא המדריך בוודאות (אם הוא אומר ש 15 חזרות זה חיטוב, הוא גם לא יודע לבונת תוכניות אימונים, אז למה הוא שם? לתת מוטיבציה? תקנה מוטיבציה ב Mp3 ב iTunes, תכניס לאוזניות באייפוד ותקשיב בזמן שאתה רץ על ההליכון).

Shaycus

New member
אני נוטה לא להסכים איתך

כי אני חושב שלא זה יהיה המדד.

לטווח הארוך אתה צודק במליון אחוז אבל לטווח הקצר של חצי שנה אני לא באמת חושב שיש הבדלים מסיביים בין מדריך א' ל-ב'.

Samorait

New member
גם בחצי שנה צריך מישהו מקצוע , רציני

ושייתן תוצאות .

זה לא "יאללה , מה שייצא - ייצא זה כולה חצי שנה/ כמה חודשים"

ואם תוצאות זה לא המדד ,
אז מה כן ?

Shaycus

New member
שוב

תוצאות זה כן המדד

זה נשמע לא נכון מה שרשמתי, התכוונתי לזה אחרת.. אבל בסדר קיבלתי את דעתכם :)

Samorait

New member

Shaycus

New member
היי

לא אמרת באיזה איזור אתה מחפש.

הדרך הכי פשוטה תהיה לשמוע המלצות מחברים/מכרים

אם אין כאלה אז אפשר לשוטט קצת באינטרנט ולמצוא אנשים עם המלצות על גבי האינטרנט

אם לא ככה אז זה פשוט עניין של ניסוי וטעייה (או שזה ניסוי ותהייה? אני לא בטוח) מבחינתי. הכסף הוא שלך ואתה בעל הדעה, אם תראה אחרי 2 אימונים רצינות אז תמשיך, אם אחרי 5 אימונים זה לא ילך בכיוון שלך פשוט תפסיק. תאמין לי שגם מאמן גרוע יביא אותך לתוצאות יותר טובות ממה שאתה תביא את עצמך לכן זה שווה את הכסף

למעלה