טיפים?

והס מלהזכיר

את הבוקסר שמתחתיו. להגנתי ייטען שמשפחת סימפסון עדיין נחשבת אין. ואחרי שרואים את הפרצוף של הומר,כל מחזה אחר שיתגלה לאחר מכן יהיה פשוט מרנין....
עכשיו רק צריך להיזכר מה עשיתי עם החגורת סאטן של החלוק בפעם האחרונה... בטח הלכה לאיבוד בכביסה

הטיפ הכי חשוב בעיני

אל תשכחו לחשוב כמו הורים. מכיוון שהילדה שלכם מאוד צעירה תנסו לקבל החלטה מראש שאתם מתנהלים בצורה גמישה ככל שניתן כדי לאפשר לשניכם הורות מוצלחת איתה. כל היתר זה שטויות. כסף, רכוש - זה בא והולך. ההורות נשארת איתכם. והבטחה אחת: יש הרבה חיים אחרי הגירושים. למרות שהיום זה אולי נשמע לך מופרך - זה ממש לא סוף העולם וזו אפילו יכולה להיות (עוד) התחלה מוצלחת שלו. בהצלחה

ye44

New member
הגעתי

איזה טיפים אפשר לתת לך מלבד
בראש ? הטיפשות הבלתי מוסברת של נשים \ ילדות שמתחתנות בלחץ ההורים או נכנסות להריון ולא מבצעות הפלה, אלא ממשיכות בנתיב לגהנום
תדאגי למזונות סבירים ממנו ואלוהים רק יכול לעזור לך להמשיך בחייך
קחי עזרה מכל מי שיכול לעזור, קחי עו"ד ותדאגי לעתיד התינוקת שלך אךךךךך מצטער כמה מטומטמים יש בעולם הזה

אייבורי

New member
../images/Emo4.gif

אפשר לחשוב שמדובר פה בחורבן בית שני לפחות ס"ה בחורה צעירה עם ילד, כל החיים עוד לפניה

דורוני12

New member
הנה טיפ

במקום לחפש להתגרש ולהרוס .... אפשר לחפש איך לתקן ויש הרבה דרכים ... אם במידה ולא הסתדרתם לפחות תעשי ככל שביכולתך לסיים את זה יפה אני מאחל לך שבעזרת השם הכול יהיה לטובה

אייבורי

New member
טיפ

תזכרי להיות הגונה תזכרי להיות ישרה תזכרי שהאיש הזה הוא אבי ילדיך תזכרי להיות בת אדם. ועד אז, שיהיו גירושים קלים

../images/Emo41.gif לימונרו ../images/Emo41.gif

עשית אאוטינג מהסוג הבזוי ביותר. בפעם הבאה גם כאן לא יהיה לך מקום. צ'או

לפי ההודעות שנמחקו

אני מבין שאתה מתכוון למובאות מתוך כרטיסו של YE. לזה אתה קורא אאוטינג ????????????????

בוודאי...

רק לו יש את הזכות להעלות לכאן את תמונתו - אפילו אם היא מופיעה בכרטיס שלו. בקיצור - תרגיע. בעוד קיצור - מתולתלת תהיה איתך בקשר.

אני מבין

שאתה יותר מחמיר מזאת שהיתה מנהלת פורום פרק ב', שאיפשרה את ההודעה הזאת. ויותר מחמיר, מ-NDR { הקישורים הנדרשים בפורום גרושים/גרושות שמורים במערכת }. אני.... דווקא נוטה להסכים איתך. יש לי רק שאלה אחת אליך. מדוע, אם אתה כזה קפדן, אתה מאפשר ל- YE44 להשתלח בגולשים { כולל בי, אבל זה לא ממש העניין } ?

תשמע...

תגובות אגרסיביות לא יימחקו - כל אחד וסגנונו השתלחויות יימחקו שניכם ירדתם אחד על השני. כשהדבר עבר את גבול הטעם הטוב מבחינתי, ההודעות נמחקו. אאוטינג מכל סוג שהוא זו רמה מאוד נמוכה. אם זו נקראת הקפדה - זה בסדר גמור מבחינתי.

לא כל כך הבנתי

מה הן תגובות אגרסיביות, לעומת השתלחויות. אולי תוכל לתת דוגמאות כדי שנבין. לכתוב למישהי שהגיעה לפורום כדי להתייעץ, שהיא מטומטמת, זאת אגרסיה או השתלחות ? לקרוא לאותו אחד שכותב זאת אהבל, זאת אגרסיה או השתלחות ? לשלוח מי שנכנסה לקבל עידוד, לטיפול ברמת הסרוטונין שלה, להמליץ על ימין ועל שמאל על ריטלין, על סרוקסט, על ציפרלקס, זה במסגרת האגרסיה או ההשתלחות ? ולגבי אאוטינג, הפרטים שאדם מפרסם על עצמו בכרטיסו האישי, הינם נחלת הכלל. לא ניתן לעשות להם אאוטינג, כי האדם עצמו הניח אותם out על השולחן. בתור מצטרף חדש לכתיבה בפורום, לא חיפשתי לי צרות. אבל מן ההודעה הראשונה שלי, YE השתלח בי, או היה אגרסיבי כלפיי { החלט אתה על המינוח }. להגיד "שניכם ירדתם אחד על השני", מתעלם מן ההבדל בין אקציה לריאקציה. בוקר טוב

לימונצ'לו ../images/Emo140.gif

תודה על תשומת הלב וההפניות ניקח לתשומת ליבנו <מנהלת בהרצה עדיין
>

למעלה