טיפים?

לולו878

New member
טיפים?

היי אנשים, אני בת 21, יש לי ילדה מקסימה בת 4 חודשים.. בימים אלה מתחילה הליכי גירושין.. האם יש טיפים? עצות מניסיונכם? סתם עידוד קל יתקבל בברכה גם כן;)

אם לא התחתנת

עם החבר הרציני הראשון שלך, אני. עושה לייזר במפשעה ומשאיר צורה של שפם... לעודד? אולי רק העובדה שאת עדיין צעירה וחיים שלמים לפנייך. לא יודע מה הסיבות שלכם אבל אני. תמיד מצטער לשמוע.

../images/Emo31.gif

מה השאלה שלה קשורה להרגלי הסרת השיער שלך? אתה חושש ש YE לא יגיע ויגיב לה ולכן חייב להיות גועלי במקומו? אני לא התחתנתי עם החבר הרציני הראשון שלי ובכל זאת התגרשתי עם שני ילדים. אתה אולי לא התחתנת עם החברה הראשונה שלך ובכל זאת אתה נמצא במקום שבו אתה נמצא מול אישה שפעם היו לך רגשות מאוד אחרים כלפיה.

אם נצא מתוך נקודת הנחה

שגם ל ye הרגלי הסרת שיער מזוכיסטים.... אני מניח שהכותרת של הפורום אכן הולמת את גילה של הגברת. לטעמי להתחתן בגיל כזה זוהי טעות מיסודה,ומניסיוני גם חלק מבני משפחתה יעצו לה באוזן ואולי לא רק,את העובדה המצערת לגבי ההשלכות של נישואים שכאלו. מן הפן הפרקטי,באותה נחרצות שבה הייתי מתנגד לנישואים אלו,כך הייתי מתנגד שתישאר בם,כל עוד הנסיבות יצדיקו זאת לדעתי. אני מוזמן לחתונה כזו בזמן הקרוב מאוד. לא הצלחתי להניא את עלמת החן... בעוד שנה שנתיים כנראה שאעלה בפניה את ההצעה לכתוב פה. לכשתבוא אערוך ביניכן היכרות. אמנם הנבואה ניתנה לשוטים, אבל זו ניראית לי השקעה בטוחה להתערבות. 100 ש"ח על 2013.

ye44

New member
ברור שלא התחתנת

עם החבר הרציני הראשון שלך, מעניין אם פעם היה לך חבר רציני ראשון
אם כבר גועלי אז עד הסוף

YE ???

גם את שמת לב, שהוא בכלל היה צריך להיות בפורום שם, של NDR ? הוא אהיה משתלב שם יופי, עם המותקוקו ועם המיכאללה.

RT

זה ההוא עם האופנוע והקעקועים, החסיד של הרבובדייה, החבר הטוב של המותקוקו והמיכאללה ? זה בסדר... YE ןהןא חברים בנפש. מתאימים זה לזה כמו כפפה. חפשי אותו, ואמרי לו להזמין את YE אליו. אולי נצליח כך, להיפטר מעונשו של זה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הפעם פספסת. לדעתי במקרה הזה גם אחרי החתונה לא תצליח לגרום לה לדבר על המדען סרה... לא נורא,קורה לטובים ביותר.

"תצליח", או תצליחי ?

מדען, או אסטרונאוט ? הישארו איתנו לפרק הבא של בועות. הלוווווווו... אנחנו מדברים כאן על YE ועל RT... מה הקשר שלהם אל הטובים ?

בגיא פינס

אמרו אתמול שהשחור זה האדום החדש.... לא שאלתי כשניתן. בטח ובטח לא כשנלקח. יהי שם מנהלי הפורום מבורך. אל תעשי את זה כמו במכוניות. גבר אמיתי מתרכז במנוע. הצבע זה רק אקסטרא. הביצועים ונהמת המנוע. הם שקובעים. ונראה לי שאני שפיץ ב 0-100...
.

o r n i t

New member
גיא פינס ../images/Emo12.gif

כמה נמוך אפשר לרדת? אל תענה לי אני יודעת לאן תכוון! לגבי הביצועים והשפיץ, סחטיין!

מבחינתי

מתחת לפינס יש רק ים המלח. אפשר לעצור שם. ושלא נדבר על ההשכבות בירידות... של ערד...של ערד... סורי.ניסיתי....יצא לי בכל זאת. שאקנה חלוק סאטן אדום במקום...?

למעלה