טיפים נוספים!...

little bony

New member
היא תהיה בת 14 כשתהיה לה יומולדת..

אבל זה יעלה כפול שתיים? או שיש הנחה או משו? כי זה אמור לצאת מבכיס שלי הכל.. אז יש גבול.. כאילו אין ממש.. כי אני יתן לה את זה בכל מקרה.. אבל אני צריכה להתחיל לחסוך

הילה jjj

New member
נירית

את אמרת שאת יודעת הכל מנסיון חיים? יפה שלמת את נפלאות "העתק-הדבק" אבל אין לזה קשר לידע שלך באיפור ולפי מה שאני שמתי לב הידע שלך מצומצם מאוד...ויש לך עוד המון מה ללמוד וזה לא קשור ללמוד איפור או לא בל את אומרת דברים,שהזכרתי אז,בלי שום בסיס ודברים שדי מראים על פיגור עצום בתחום האיפור אני צריכה להזכיר מה?

מאיפה לך שהידע שלי מצומצם מאוד?

את קבעת? לא נראה לי שאת יכולה לקבוע של מי הידע מצומצם ושל מי לא! אני יודעת יפה מאוד להתאפר ולא צריכה אף אחד מקצועי שיגיד לי איך! נכון אני יודעת לעשות העתק הדבק דבר שאת לא חשבת עליו...ומי את שתגידי לי שהידע שלי מצומצם באיפור את ראית איך אני מתאפרת? לא שאני צריכה את זה...אז תעשי לי טובה על תנשאי!

הילה jjj

New member
להלן דברי נירית הסטלנית

"ראיתי מסקרה שבחלקה העליון מכופפת.מזה זה המסקרה הזאת ואיפה ניתן להשיג אותה?" "אני לא מבינה למה המציאו את האייליינר...עצה שלי תשתמשו רק בעיפרון בתור תוחם לעין " "בנות ששמות סומק חום וזה נראה כמו גוש חרא שנמרח להן על הפנים" "אודם אדום...כבר פאסה!!!!" אני מרגישה כמו תקליט שרוט... וכל מה שיקרא את זה יבין שרק בן אדם שלא מבין יגיד כאלו דברים

וואו, איזה אקשן יש כאן... ../images/Emo8.gif

הילה, והמאפרים המקצועיים... עם כל הכבוד, ואני לא מכירה את נירית בכלל, אז כך שאני אובייקטיבית לחלוטין.. כצופה בד"כ מהצד בפורום, שמתי לב שנירית מביאה הרבה עצות. אז מה אם היא מעתיקה אותם? לדעתי גם המאפרים לומדים בבית הספר את אותם הדברים בד"כ. אז היא לא מתיימרת להיות מאפרת מקצועית, היא לא אמרה את זה, היא מייעצת מניסיונה, וממה שקראה, אז כל הכבוד לה שהיא מתייחסת לשאלות, ובסה"כ למי אכפת מי כתב אותם?! אני אהבתי את העצות, וגם הרבה בנות כאן, ומי שרוצה מוזמנת להשתמש בהם! ככל שיותר מאפרים ישתפו בידע שלהם, יהיה יותר טוב...

הילה jjj

New member
אבל זה ההבדל

שפה היא כן התיימרה להיות המייעצבת אתם שאלתם אותה מאיפה היא יודעת? והיא אמרה ניסיון חיים,ולא הזכירה שהעתיקה אז אין שום קשר לנסיון חיים...

קראתי כמה דברים שהיא כתבה.....

והיא רשמה שהיא לקחה את זה מאיזה שהוא מקום.... בכל אופן, כל מאפר, או סתם אדם יכול לתת עצות, לדוגמה המסיכה לשיער, או לפנים,היא רק המליצה מה יעזור, אני רק אומרת לך ממה שקראתי, יש שם אחלה טיפים,

RutyTuti

New member
שמתם לב על מה לעזזל אתם רבים!?

תרגעו.. אז היא העתיקה או לא העתיקה או אמרה שה שלה אבל זה לא.. למי לעזזל אכפת!?!?!??!?!?!?! נתנה עצות . זהו.

למעלה