טיפים נוספים!...

טיפים נוספים!...

לאחר שסימנו את איפור הבסיס, המייק אפ, קונסילר ופודרה ובנוסף הצללת הפנים, כדאי לשים מתחת לעיניים מעט פודרה לפני התחלת איפור העניים כך שלבסוף אם יש שאריות של צללית או מסקרה שמתפזרות מתחת לעין הן נופלות על הפודרה ואז אם מברשת הסומק מעיפים את הפודרה עם שאר הלכלוך *** לחץ משפיע רבות על מצב העור והינו גורם מוביל ליציאת פצעים ("שחורים") - הדרכים להימנע ממצבים אלו הינם מדיטציה נשימות עמוקות ושאר אמצעי הורדת מתח למיניהם. קצת לא קשור לפורום אבל לא חשוב... ציפורניים מלאכותיות הדרך הנכונה להדביק ציפורניים מלאכותיות – יש להכין את משטח הציפורן האמיתית ע"י ניקוי יסודי כולל הורדת שאריות לאק. בכל מקרה מומלץ לנקות באציטון גם אם את אינך רואה לאק. חתכי את ציפורנייך (האמיתיות) בצורה מדויקת כך שיהיו קצרות ביותר בכדי שהציפורניים המלאכותיות תשבנה עליהן בצורה נוחה ומדויקת. סדרי את הציפורניים המלאכותיות על השולחן לפי גודלן, התאימי לכל אחת מאצבעותייך ציפורן בגודל מתאים. שייפי את גב הציפורן בפצירת שלבים או בפצירת משי כדי שהציפורן המלאכותית תשב בצורה מושלמת על הציפורן האמיתית ובכדי שהדבק יישאר לאורך זמן רב יותר. הניחי טיפת דבק ציפורניים אחת על הציפורן האמיתית, ניתן לפזר אותו מעט במרכז הציפורן אך חשוב שהדבק לא יגע באפידרמיס (שכבת העור המת על הציפורן) כמו כן חשוב שלא למרוח את דבק הציפורניים על כל הציפורן. יש להשתמש אך ורק בדבק שנועד לציפורניים. הניחי את הציפורן המלאכותית מעל הציפורן האמיתית ולחצי חזק כך שלא יבצרו בועות אוויר בין הציפורניים, השאירי לחוץ עד אשר הדבק יתפוס את הציפורן חזק (בממוצע כ-20 שניות). חתכי את הציפורן המלאכותית כך שהיא תהיה באורך המבוקש, יש לחתוך את הציפורן לאורך בפעם אחת למניעת שבירתו – מומלץ לחתוך באמצעות קוצץ ציפורניים מלאכותיות מקצועי. ישרי והחליקי את קצה הציפורן שזה עתה קצצת בעזרת פצירה גסה, כמו כן החליקי בעזרת פצירה את נקודות החיבור בין הציפורן המלאכותית לציפורן האמיתי לקבלת מראה טבעי מרחי לאק על הציפורן או לחלופין אם מדובר בציפורניים מלאכותיות עם דוגמא מוכנה – מרחי עליהן מייבש לאק או לאק שקוף למתן מראה טבעי בכל אופן חשוב לזכור כי אין להדביק ציפורניים מלאכותיות מעל לציפורניים פגומות או בעלות זיהום (כגון פטרת)

המשך...

- יש להגביל את סידור הגבות למריטת השערות מתחת, בין ומהצד השני של הגבות בלבד. מריטת שערות מעל לגבות יכולה להוביל למראה שטוח חסר בסיס ולא מציאותי - רוצה להסוות כתמים לבנים או צלקות לבנות על פנייך?? הברישי מעט מהסומק שלך מעל הצלקת/כתם ולאחר מכן כסי פנייך במייק אפ בסיס - רוצה איי ליינר בצבע מיוחד? בלתי שיגרתי? תואם לצללית? יש פתרון!!! קחי מכחול איי ליינר מעט לח וטבלי אותו בצללית בצבע האהוב עלייך, התוצאה תדמה לאיי ליינר רגיל אך הצבע לא שגרתי. - את מרכיבה משקפיים? אם כן, מומלץ לאפר את העיניים ברימל כהה ועבה ובאיי ליינר כהה ועבה בכדי להבליט את העין. כדאי לבחור צבעי איפור לעיניים אשר יתאימו או ישתלבו עם צבע המסגרת של המשקפיים. - יש לך אף רחב מידי? את יכולה לגרום לו להראות צר ע"י מריחת מייק אפ בגוון כהה בצידי האף. יש לך אף צר מידי? את יכולה לגרום לו להראות רחב יותר ע"י מריחת מייק אפ בגוון בהיר יותר בצידי האף. - סובלת משפה תחתונה קטנה ביחס לעליונה? את יכולה לגרום לה להראות מלאה, פשוט מרחי על השפה התחתונה אודם בגוון טיפה יותר עדין מאשר על השפה העליונה - וראי איזה קסם. הזמן הטוב ביותר לבישום גופך הינו לאחר מקלחת חמה, כך הניחוח ישאר לזמן רב יותר. את הבושם יש לרסס על איזורי "דופק" - האזורים החמים בגוף, כגון: בתוך פרק כף היד, בתוך מרפק היד, מאחורי האוזן, מאחורי הברכיים, בין החיק ובגב התחתון. - רוצה לקבע את האודם שלך לכל היום? פשוט מאוד: מיד לאחר שתסיימי לאפר את פנייך, קחי קוביית קרח (כן, כן!!) והצמידי לשפתייך למשך כ-10 שניות. פעולה פשוטה זו תמנע היווצרות של סדקים באודם, מריחתו לצדדים או דהיית הצבע. הרימל השקוף הוא בעל תכונות נוספות מעבר לכך שהוא מעניק ברק ועיצוב טבעי לריסים, היות והוא מיוצר על בסיס ג'ל ניתן למרוח אותו לפני הרימל הצבעוני ובכך הוא מספק שכבת בסיס לריסים המקלה על המריחה של רימל הצבעוני. בנוסף ניתן למרוח אותו לאחר הרימל הצבעוני בכדי לקבע אותו

little bony

New member
אני שמתי

מסקרה שקופה בלי כלום.. זה היה נראה כאילו יש לי ריסים מושלמים כאלה טבעי.. זה ממש יפה!!!!

little bony

New member
גם ניסית את

הליפ גלוב עם הצללית.. נראה לי שזה היה ממש שאת כתבת.. זה יצא מהמהם.. בת כמה את..?

little bony

New member
מכיוון ש...

לפי כל העצות נראה שהיה לך חיים שלמים להתאפר... איך עלית על כל זה..?

me too ...בעתיד אלמד איפור...

כולם החמיאו לי שאני יודעת להתאפר ואפילו אמא שלי נדהמה שאני מתאפרת לבד יפה כ"כ ואפילו יותר יפה ממנה...הכל זה ניסיון ושילובים וקיצר לזרום עם מה שיפה לך!

באיפור זה הכל ניסוי וטעיה...

פעם אחת ניסית סוג של איפור וזה לא יפה עלייך להבא תדעי לא לשים אותו ולנסות שילובים אחרים שדוקא כן יתאימו לך...אני התחלתי להתאפר בכיתה ז ואוי איך שהתאפרתי...עדיף לא לדעת...נגיד עיפרון מעל לעיניים הייתי שמה עקום..מייק אפ הייתי ונראיתי כאילו שמתי מסכה
אז עם השנים למדתי להתאפר ואני עדיין ממשיכה ללמוד...תמיד מחדשים לי משהו... באיפור חשוב ללכת עם הצבעים שתואמים לך ולא עם מה שבאופנה כי אז זה יכול לא להראות טוב עלייך ותיראי מצחיק..לכל אחת גוון עור שונה,מרקם פנים שונה,וסוג פנים וכל אחת צריכה לדעת להתאים לעצמה איפור לפי הסוג שהכי מחמיא לה!

little bony

New member
חחחח שלי הכי גרוע..

הייתי מתאפרת מכתה ו.. עכשיו ממש לא הבנתי מה זה כל דבר.. אז הייתי שמה שומק בעיניים כי חשבתי שזה יצא גוון טבעי.. ואודם של אמא שלי שהייתי מורידה הכל כדי שלא יראו ששמתי.. אבל זה נמרח לי על כל הפרצוף.. בכתה ז הייתי שמה כחול רויאל על כל העפעף.. זה היה ממש מפחיד... וגם עיפרון שחור שחצי ממנו היה על הלחי שלי.. ובכתה ח' התחלתי להתאפר יפה.. כי התחלתי להופיע עם ההתעמלות ובערך פעם בשבועיים הייתי צריכה איפור כחול או לבן.. אז הייתי צריכה ללמוד להשתמש בו.. וככה התחלתי גם להתאפר יפה לבצפר בח' ולכל מקום בערך.. ונהייתי חולת איפור שכזו.. ובאמת, מגיע לך ח"ח שאת בת 16 ויודעת המון על איפור..

נירית, יש לך אחלה עצות......

הסתכלתי בכרטיס שלך, וכשראיתי שאת רק בת 16 וכבר מבינה כל כך הרבה.. מאחלת לך המון בהצלחה בתחום... יש לך את זה.......
תמשיכי לרשום עוד עצות מגניבות כאלה.. במיוחד לאיפור עיניים...( מה לעשות עם הצללים וכו').

הילה jjj

New member
בואנה התלהבתם

היא מעתיקה את כל העצות!!! לנירית עוד יש המוןןןןן מה ללמוד ורוב האנשים פה מבינים בהרבה יותר טוב ממנה......... התלהבתן!!! עד לפני חודש היא לא ידעה מה זה שימר בכלל!!!

הילה

אבל מאיפה לך שאני לא מבינה? לא צריך להיות פרופסור גשול בשביל להבין באיפור...את חושבת שרק מי שלומד יודע להתאפר ולאפר? אז את טועה ובגדול!!!!! אני יודעת את שני הדברים מצויין גם בלי לעבור קורס באיפור...לא יזיק אם תלמדו קצת לפרגן..ונכון כבר רשמתי פעם אחת שאני רק מעתיקה את העצות אבל לפחות זה עזר לכמה בנות פה והן הודו לי...לי ראיתי אותך או את עוז מחלקים כאלה עצות ...במקום רק לתקוף אותי! אני ניסיתי להיות נחמדה לא טוב לכם בעיות שלכם!! אוח"כ אומרים שאני עוד תוקפת אתכם...אז מה אם אני לא רשמתי את זה.זה לפחות עזר להן...

little bony

New member
ניריתוש..

גם אם את מעתיקה את העצות.. שאת עונה לשאלות אני בטוחה שזה בא ממך ולא מהאתר.. חוץ מזה, קחי אותי ילדה שלא מבינה במחשבים.. ואין לי מושג איפה לחפש עצות.. זה ממש ממש עוזר.. אז תודה

little bony

New member
יש לי שאלה בקשר ללימוד איפור..

אני רוצה לקחת קורס פרטי כזה שעולה 390 שקל לי ולאחותי.. זה יצא לי 800 שקל? או שזה נשאר 390? כי אני אמורה לממן את זה

למעלה