טיפים מקצועיים

רחליקה האחת

Member
מנהל
טיפים מקצועיים

תפוז חוגגים יום הולדת ואני מחלקת לכם מתנות שוות ביותר במהלך שבוע החגיגות. אתם מוזמנים להנות, לשתף ולהגיב תודה לדר' יואב בן דב על ההיתר להשתמש בתמונות מאתרו: http://bendov.info/heb/tarot/ טיפ בקלף התלוי הראש של התלוי מואר. הקלף מרמז על נקודת מבט ייחודית וחדשנית על החיים ו/או על הארה. יום טוב, רחליקה

הוא משלב את שנהם

הוא נותן הארה שפותחת אצלינו נקודת מבט יחודית על נושא הרגשת הקורבן בחיינו

לגביי קלפים הפוחים ויישרים

רחליקה ברוב סיפריי הטארוט ישנם קלפים הפוחים כמו היישרים לכל קלף הפוך יש משמעות אחרת מהיישר וזה לא חייב ליהיות ההפך של המשמעות היישרה בטארוט שייש לי ישנם חפיסות בחלקם כמובן שאין בהם הפוחים ניקח לדוגמא את . טארוט האפרו ברזילאים . שם אין הפוחים אותי אישית זה קצת מרגיז לכן אני נוהג להפוך אותם בדרך כלל ככה אני רגיל בכל אופן זו דרכי המיסטית אבל בתישעים אחוז מיחפיסות הטארוט בהחלט יש הפוחים וזה אני יודע מימספר לא קטן של טארוט שרכשתי באהבה גדולה באנגלית לדוגמא זה הולך ככה קלף ישר - divinatory meanings קלף הפוך - reverse meanings פירוש גבוה אפשר לומר אלוהי ואפשרות הפוחה

רחליקה האחת

Member
מנהל
טארוט מלאכים, בוקר אור

אהבתי כל מילה. יישר כח. אכן, לקלפים הפוכים משמעות נפרדת מקלפים ישרים ולא בהכרח משמעות הפוכה מקלף ישר. תודה על ההבהרה. יום מקסים, רחליקה

למעלה