טיפים מכם

tanin11

New member
טיפים מכם

שלום רב לפני כשבועיים העלתי מכירה ראשונה באיביי ,אך אני לא מצליח למכור על אף העובדה שהמוצר ים המלח מבוקש, התמונות לגמרי תובותת המיקום שבחרתי להשים את המוצר בקטגוריה טוב מאוד וגם התיאור בסדר גמור ....וזה שאלתי אחרים על המוצר שלי כן זה לא שאני אומר על עצמי :). עכשיו השאלה הנשאלת : איך לעזעזל מוכרים את המוצר הראשון ?! יש טיפים אני אשמח לשמוע רק את הראשון ומאז כבר רוכשים טכניקה אני מאמין . תודה מראש חברים. :)

tanin11

New member
...

כלומר מה כדאי לעשות על מנת למכור את המוצר הראשון...

noam weissman

New member
כמה עצות

מוצרי ים המלח לא ממש היסטריים ואם המחיר שלך לא ממש ממש נמוך למה שיקנו ממך כמוכר חדש. תגיד לי שאתה מסתובב בעיר חדשה ורואה בית קפה מלא אנשים או מקום צדדי שומם איפה תיכנס ? תתחיל בזה שתקרא ותלמד. יש המון חומר פה בפורום, באתר של איביי יש ים של חומר, סרטונים מאמרים וכו. רצוי שתקנה גם ספר טוב או לפחות תעבור על כמה ספרים אלקטרוניים שיש בשפע ברשת. תתחיל לקנות שטויות וגם למכור שטויות עד שלחשבון שלך יהיו כמה עשרות פידבקים. זה עולה כסף אבל לא נורא.. משתפשפים ולומדים תוך כדי... אחרי שיהיה לך חשבון עם 30-40 פידבקים תתחיל להעלות מוצרים. יש כאלו שהתחילו למכור מאפס פידבקים אבל לדעתי זאת הדרך העדיפה. בהצלחה.

nordinho

New member
הרבה מוכרים חדשים מוכרים את המוצרים

הראשונים ללא רווח כדי להעלות את הפידבקים שלהם כמוכרים חדשים. המחיר קודם כל הוא דבר ראשון - תוודא שהמחיר שלך הכי נמוך, וגם שהעלות משלוח יחסית נמוכה (כמה שאפשר) כי זה יעלה אותך בדריוג של אנשים שמחפשים Best Match חוץ מזה תשקיע בתיאור. אם אין לך auction template אפשר למצוא כאלו בחינם (למרות שאני מניחה שיש לך). תראה מה מוכרים אחרים רשמו על המוצר ותרשום גם את זה, תנסה לחשוב על עוד דברים שיכולים לגרום למוצר שלך להיראות אטרקטיבי יותר.

tanin11

New member
תודה:)

קראתי את הספרים שיש אבל זה לא רשם כלום דרמטי גבי מכירה ראשונה .... תודה חבר'ה על הטיפים תביאו עוד ועוד....:)

למעלה