טיפים ? מאמרים?

• פותח הנושא DJNYC
  • פורסם בתאריך

DJNYC

New member
טיפים ? מאמרים? ../images/Emo101.gif

אוקי אז ynet קצת דפקו ברז, אבל אם יש לכם מאמרים וטיפים, יש מקום לפרסם אותם. מי שחבר בפורום בטח כבר יודע שאני בונה אתר לישראלים בחו´´ל אשר צמא לחומר. אם יש לכם חומר (לעישון נא לשלוח בדואר ישיר) ואתם מעונינים לפרסם אותו הכנסו למנגל, הרשמו כחברים ולחצו על "שלח כתבה". כמו כן, אשמח לטיפים, דיווחי בעיות וכד´ זוהי עדיין לא הפתיחה הרשמית, והאתר מפורסם רק בפורום זה כרגע, אבל אני מגיע לשם - עזרתכם מתבקשת ומוערכת מאוד! תודה רבה, דניאל.

DJNYC

New member
../images/Emo105.gif הקפצה - כי זה חשוב לי.

סיבה מספקת לא? תודה.

Guy K

New member
בטח סיבה מספיק טובה

עכשיו אם לא אמרתי לך אז העיצוב החדש נראה הרבה יותר מוצלח מהקודם!

מזל שהקפצתם. אחרת לא הייתי רואה

כל הכבוד דנדוש. התקדמת יפה. עכשיו . מותר לפרסם את הדרישה שלך גם בפורומים אחרים? לא בוי נט
ועוד שאלה.. האם אחרי שהטיפים והכתבות שלנו יהיו בפנים., האם נצטרך לשלם עבור התענוג לקרוא אותן?

judyr

New member
מה שאני עשיתי זה...

פשוט הוספתי את הלינק של האתר שלו בכרטיס האישי שלי... תרומה קטנה לאנושות..... אני מכיפת לי

ןאני חוזר וטוען

שאם יש מישהו שמפריע לו שואינט עושים כסף על חשבון המאמרים והאינפורמציה שהוא שם אצלם, הוא יכול לפנות אליהם ולדרוש שיורידו את החומר שלו משם. ולהעביר אותו - למשל - לאתר של הדיג´יי.

Guy K

New member
אני חושב שזה רעיון מצוין

אבל קצת לא נוח לי לחוות דיעה כשמדובר באתר של חבר שלי ובטיפים ומאמרים של אנשים שאני לא מכיר... YNETים... אני לא רוצה שתחשבו שאני מנסה לגזול את מה שרשמתם לטובת אתר אחר
מה שכן, אני חושב שהגיע הזמן לשלב את האתר בפורום, לערבב היטב היטב את התכנים, להוסיף עוד ועוד תכנים וליצור מאגר ענקי של טיפים, מאמרים, עצות ומדריכים לישראלים חו"לניקים בהווה ובעתיד (ואפילו בעבר - פינת "לחזור לארץ", למשל).

Boston Guy

New member
Hi Daniel

Hi Daniel I have posted a lot of information over the last year on YNET. Some of that information is included in Adi´s "Credit" article, which I see on your (and she had my permission to use it). I might want to "salvage" some of my work from YNET. I checked the copyright agreement in YNET and they do not claim sole ownership of posted materials - they just grant themselves the right to abuse it any way they like, use it (or in their case - sell it for money) without needing to ask the writer for further permission This means that I can post my own work in other places as well - they did not take ownership of the material I hope you will excuse me, but as a YNET Rrefugee, I am a little bit sensitive to potential explotation, I would like to know a little more about your site before I grant any rights to post things I wrote Can you post the sites policy regarding intelectual property and copyrights? Are there any future plans to make it a pay site of any sort? I would like to know these things Also, I see that you are posting a "Maariv" news feed. What is the relationship of your site and Maariv? Is there a commercial relationship there? x

עברית, אני מתחנן ../images/Emo92.gif

העיניים שלי כבר כואבות. הטקסט, עברית או אנגלית, תמיד מיושר לימין (כמו אחרי אינתיפדה), ולכן אם כותבים באנגלית, זה מעייף לחפש את תחילת השורה. אז חבר´ה, תעשו מאמץ, שדרגו למערכת ההפעלה שתומכת בעברית.

סנדייז

New member
אני מצטרפת .. של מקס,עברית../images/Emo92.gif

YENTים אנא עשו את המאמץ.העיניים כואבות
דרורה

DJNYC

New member
למי שאין עיברית.

במנגל יש מקלדת וירטואלית שניתן לכתוב באמצעותה בעיברית די בקלות...

DJNYC

New member
הי בוסטון גיא

קודם כל - ברוך הבא. קראתי דברים שכתבת בלמה-נט, ורציתי לפנות אליך, אבל לא פרסמת אימייל. האתר שלי הוא אתר פרטי שעשיתי כי רציתי, כי זה נושא קרוב אלי, וכי אני יכול. היה לי בזמנו אתר לישראלים בניו יורק ואפשר להגיד ש"התרחבתי". ה"תשלום" היחיד לאתר הוא אפשרות התרומה למי שמעוניין בכך שזה לחיסוי עלויות השרת והאחסון (גם הדומיין הוא תרומה ושאר העלויות כרגע עלי). אתה צודק בקשר לזה שאין "תנאי שימוש" ואני אשב על זה כבר בימים הקרובים ואפרסם את זה באתר. אין לי קשר לאף חברה או אתר מסחרי (אפילו לא לתפוז, למעט לחברי הפורום הזה) וגם לא למעריב. אני אשמח לפרסם את המאמרים המקיפים והמועילים שלך. מקווה שנגעתי בכל השאלות שלך, ואם לא אני אענה בהרחבה בשעות הקרובות. תודה שוב על ההתעניינות, דניאל.

efrat100

New member
גיא, כך תכתוב אנגלית בפורום

לפני התחלת הכתיבה תקיש על [תחילת קוד] בתחתית חלון הכתיבה ובסיום על [סיום קוד] ככה כותבים באנגלית בכל הפורומים של המחשבים (כדי שהקוד יהיה מיושר לכיוון הנכון). נראה לי שגם פה זה יעבוד. והנה נסיון:
A B C D E​
אפרת

דניאל, האתר פשוט מקסים

ממש כל הכבוד. אני אשמח להעביר לך עוד מאמר שכתבתי בנושא של רישוי ורכב. בינתיים שמתי אותך בטאג ליין.

DJNYC

New member
תודה רבה עדי

ואני אשמח לכל כתבה, את יכולה או לשלוח לי אותה, או להרשם לאתר ולפרסם אותה לבד

ליילה

New member
הי דניאל, באמת אתר מקסים

נכנסתי ואף נרשמתי. עכשיו לגבי הכתבות, ראיתי שאנשים כותבים שם המון כתבות אינפורמטיביות, שזה מאוד מאוד חשוב, אבל מה לעשות, אני אין לי כל כך הרבה אינפורמציה לתת בנושאים האלו, גם כי אני לא כל כך הרבה זמן בחו"ל, וגם כי אני פשוט לא כל כך יודעת... האם כתבות חוויתיות, כמו למשל יומן מסע התאקלמות גם מתקבלות? כי אם כן, אז בשמחה אני אכניס כתבה... המון בהצלחה יום כתום

DJNYC

New member
בוודאי ובוודאי.

אם תכנסי לאתר עכשיו תראי מאמר שג´ודי שלנו כתבה. (אפרופו יומן מסע, בעתיד יהיה לכל אחד יומן אישי שהוא יכול לנהל באתר ואם ירצה יוכל לפרסם ברבים.) דניאל.

למעלה