טיפים לשחקן מתחיל

9ball master

New member
קח טיפ....

פנה למדריך מקצועי וקח שיעורים, אני לא סרקסטי, אלא מאד רציני בעיקר עבור מישהו מתחיל, יהיה לך הרבה יותר קל ללמוד את הדרך הנכונה לפני שאתה מתרגל למשהו. המשפט old habits are hard to break תופס פה ובגדול ועוד טיפ קטן - אל תפספס.....

אני לא מתכוון להתחרות

ולערוך טורנירים, סתם רוצה ללמוד לשחק ובשביל זה אין טעם ללכת למדריך. רק רוצה לקבל מעט טיפים ועצות

9ball master

New member
אתה לא חייב....

להתחרות על מנת להצדיק קבלת שיעורים ממדריך מקצועי. כמו שיש אנשים שהולכים לקורס בישול רק על מנת לשפר את התוצאות במטבח הביתי ולא מתכוונים להפוך לשפים או לפתוח מסעדה... אותו דבר גם לגבי ביליארד, אם ברצונך ללמוד לשחק אז לוקחים שיעורים, מסבירים למדריך למה אתה שואף ובונים תוכנית שתתאים לך. לדעתי תוכנית של 4 או 5 שיעורים אשר יעבירו לך את הבסיס בצורה טובה, יספיקו לך ומשם כבר תחליט אם הגעת לרמה שמספיק טוה לך או שברצונך להתפתח עוד. קשה לזרוק ככה סתם טיפים באוויר בייחוד שני לא מכיר אותך ולא יודע את רמתך ואת הידע של במושגי הביליארד השונים. אולי אם תפרט נושא מסויים שבו אתה צריך עזרה אז אולי. אבל זה מאד קשה ככה דרך מילים, הרבה יותר קל כשיש שולחן בסביבה...

אני חדש לגמרי בתחום!

אולי נתחיל בקצת היסטוריה של המשחק? איפה הומצא, ע"י מי, לאיזה חתך מהאכלוסיה היה מיועד המשחק וכו'. היסטוריה כללית!

9ball master

New member
מה הקשר...

רצית לקבל טיפים ועצות לגבי המשחק, מה הקשר למה שאתה שואל???? איך הידע לגבי מי המציא את המשחק תעזור לך במשחק??? לא ידוע מי המציע את הספורט, הדעה הרווחת היא שהמשחק הגיע ממשחק דשא שמזכיר את הקרוקט, ישנם עדויות למשחק הביליארד כבר במאה ה15 וה16 המשחק מיועד לכולם!!!! גברים,נשים,זקנים,ילדים ונכים.

zilber z

New member
האנשים הכי עקומים בארץ...

(ידיים שמאליות רצח) למדו איך לשחק והסתדרו לא רע ולמדו הכל תוך 2 דקות של הסברים ו"הדרכה" ואתה שולח אותו לבזבז כסף על "מאמן " ? קצת הגיון אחי

9ball master

New member
אני חושב שאתה מגזים...

להבדיל ממך, אני מנסה לתת תשובות עוזרות ומקצועיות. אתה סתם קוטל אותי (וזאת לא פעם ראשונה...) וזה לא כלכך מפריע לי כמו שאתה מטעה ומבלל את מי שרוצה לדעת. אני אשמח להכיר אנשים שהצליחו ללמוד את המשחק בשתי דקות.... כל כך ישראלי, יודעים הכל ובשתי דקות... אני נפגשתי עם אלופי עולם שאומרים שהם לומדים דברים חדשים כל יום...

zilber z

New member
אתה מחפש להפוך את כל העסק למקצועני

אצלנו באים מלמדים איך לתת מכה ומשחקים לכיף ... העיקר הצחוקים וההנאה של המשחק .. לא כולם באים לשחק בשביל להיות אלופי עולם

O f e r P e e r

New member
../images/Emo163.gifכאחד ש...

למד ביליארד בשתי דקות, אני מזמין אותך למשחק... ואז אולי תבין מדוע צריך ללמוד ביליארד נכון כמו כל דבר אחר בחיים!!! אין קיצורי דרך וחבל שאתה חושב כך!!! אני לא מכיר גבר או אישה בעולם שלמדו ביליארד בשתי דקות!!! שלוש חודשים או ארבעים שנים!!! אלופים גדולים עדיין לומדים!!! אה כן... במשחק בינינו... המפסיד משלם את השולחן!!! (פשוט חבל לי להוציא על מנת להוכיח...) בכל אופן בהצלחה בהמשך מיסטר שתי דקות...

zilber z

New member
אז ככה ...

אל תחרטט סתם על 2 דקות שאני למדתי כי דבר ראשון אני שיחקתי הרבה זמן על חרא שולחן ועם מקל של מטאט בתור תחליף למקל כמו שכולם משחקים ולקח לי שנתיים לשחק בחרא של שולחנות עד שהגעתי למועדונים עם שולחנות ומקלות איכותיים וההבדל ביני לבינך זה שאתה תלך למועדון סנוקר בשביל להתחרות תקרא על זה באינטרנט תראה אליפויות בשביל ללמוד והשאיפה שלך בחיים זה להגיע לרמות הגבוהות של הביליארד ואני כולה יוצא עם חברים לשחק לכיף... אתה נראה לי מהאנשים שהולך למועדון ומביא מקל מהבית במזוודה תביא גיר מהבית כפפה מיוחדת אני הפוך ממך אז אין לך מה להתלהב...

Anin17

New member
ידעת לספר יפה על ההבדלים בינך לבינו

אז מדוע להשתמש במילה "לחרטט"? אני מציע לך לקרוא שוב את התגובות שקיבלת שעיקרן הן שלא ניתן ללמוד ביליארד בשתי דקות, שעתיים, יומיים ושבועיים אם נצא מנקודת הנחה שאינך יודע לשחק סנוקר/ביליארד טיפטופ ואתה משחק כבר יותר משנתיים אז גם לך עדיין נותר מה ללמוד

mr snooker12

New member
גם וגם

אני לא חושב שאתה חייב ללכת ללמוד מקצועי זה אלא אם אתה באמת מתכוון להיתקדם בתחום אבל אם רצית עצה .........שהאמת קשה לתת במצב כזה שלא יודעים מה רמתך אז לך למועדון פזר כדורים ושחק קצת עם עצמך.......תבדוק איך הלבן זז איפה אתה מכוון טוב ואיפה לא......... אני לא רוצה לדבר סתם אבל כל עניין המדריכים אני חושב שמיותר כי יש הרבה שחקנים ברמה טובה היום וכל אחד לומד מהשני הכל בין חברים זה מלמד את זה ההוא את ההוא יש לי לפחות 8 חברים שמשחקים ברמה ממש טובה בשביל לשחק "ואני לא מדבר ברמת אלופים" אבל רמה שתספק שחקן שהולך לשחק במועדון והם לא למדו אצל מדריכים או מקצועניים הכל התחיל לבד ופה ושם חברים מסבירים......אני משחק כבר 8 שנים ואני ברמה מספקת ועד היום לא יצא לי ללמוד אצל מורה או משהו הכל התחיל לבד ובנהיתי את זה בכמה חודשים ועם הזמן הישתפרתי מאז שהתחלתי אבל עניין ה2 דקוךת באמת קשקוש............לך שחק עם שחקן טוב תנסה עליו מה שלמדת ב2 דקות הוא לא יתן לך להכניס כדור אחד אפילו לא לגוע באדומים זה לא פשוט כמו שרבים חושבים .

למעלה