טיפים לשבת

טיפים לשבת

1. לאמהות לקטנים שביננו - אני מחזיקה סלסלה יפה מקש בסלון שבפנים יש כמה חיתולים מגבונים ומשחה ואז כשמחליפים בסלון לוקחים פשוט את הסלסלה מחליפים ומחזיקים למדף

איך שומרים על סדר ?

כל שבת בערב אני חושבת שעבדתי על סדר יותר מאשר ביום רגיל כי כולנו בבית . איך זה אצלכם? ולגבי הטיפ- החדר של הזאטוט מאוד קרוב לסלון , יש לך טיפ לגבי הצעצועים והספרים שנערמים פה? ועוד בבוקר הם התכסו בשמיכות וכשהם קמו מהספה סידרתי, 2 דקות אחר כך הם שוב רצו להתכסות ושוב קמו ושוב קיפלתי ואז ב10 הם שוב רצו לישכב.... אני לא נכנסת עכשיו לסלון, , , , אחכה שיסיימו את ההתפנקות ואארגן מחדש כי אנחנו עוד מעט יוצאים.

שירי ל

New member
גם אני בשבת עובדת כפליים ../images/Emo3.gif

הפיתרון שלי לסלון- שמה גיגית גדולה וכל הצעצועים נזרקים לשם. שקית זבל באחת הפינות הנסתרות, כל העיתונים לסלסלה של העיתונים רק את ערימות הכלים עומדת לנקות בזמן אמת...

גם לי יש ארגז על גלגלים שנוסע וחוזר

אבל מכיון שכולנו "איטיים" יותר, מצטבר בלאגן תוך רבע שעה, כולם יחד, כל אחד מביא משהו או שניים - עיתוןף, ספר, מכונית,בובה וכדומה - והופ, ב א ל ג ן .

יופי של טיפ, זה בדיוק מה שעשיתי

היתה לי סלסלה דומה ליד המיטה שלי, כך שלהחלפות הליליות או המאוד מוקדמות בבוקר כלל לא הייתי צריכה לקום
הטיפ שלי: ליד כל פח בבית לאחסן גם כמה שקיות. כשמרוקנים את הפח מיד מכניסים שקית חדשה. אני לא מרפדת את הפח בכמה שקיות, כי לרוב צריך גם לשטוף את הפח בין ריקון לריקון. ועוד אחד - תיק אחד מיועד רק לבריכה ומכיל מגבות, שמפו, מברשת שער, קוקיות, את בגדי הים של הילדות וכמה זוגות תחתונים נקיים. כשחוזרים מהבריכה אני מייבשת את המגבות ומיד מחזירה לתיק, ולקראת הגיחה הבאה - התיק מוכן.

גם לנו יש את התיק ים

הכל בפנים מוכן רק לשים מגבות נקיות בכל פעם וטיפ נוסף מברשות שיניים ישנות מחזיקה כמה במטבח וכמה במקלחת ותמיד שמגיעים למקומות שקשה לנקות או לשפשף אני משתמשת בהן

טיפ נוסף לאמהות שביננו

כל חיתול בתוך התיק החלפה או הסלסלה נמצא בתוך שקית ( של סופר או קטנות אחרות ) ואז כשמחליפים ( בחוץ או בבית ) לא נזכרים פתאום כשהילד על ידינו חצי עירום שאין שקית או שאנחנו הולכות במאצע הקניון עם הקקי עד לפח אשפה פשוט כבר יש לנו את השקית מוצאים את הנקי שמים את המלוכך סוגרים וזורקים לפח

למעלה