טיפים לעליה לפוינט

טיפים לעליה לפוינט

היי! אני דיי חדשה פה קוראים לי אפרת ואני בת 14 וחצי, רוקדת ג'אז והיפ הופ שלוש שנים (עוד מעט מתחילה רביעית) ובלט שנה (עוד מעט מתחילה את השניה) ואני מתה על זה ולא יכולה לחכות שיתחילו השיעורים מחדש!! בכל אופן אני יודעת שיקח לי זמן לעלות לפוינט אמיתי אבל רציתי לשאול אם מישהו כאן מכיר תרגילים שיכולים לעזור לי להגיע לזה שאפשר לעשות בבית? אני ממש ממש רוצה לעלות לפוינט ואני לא מכירה תרגילים שיעזרו לי להגיע לשם, אני יודעת שצריך גוף חזק ושליטה על הגוף ואני עובדת על זה אבל אני לא מרגישה אני עושה מספיק.... תודה מראש! אפרת (סורי על המגילה.. זה כישרון..)

ממממ..

את לומדת רק שנה בלט,זה עדיין לא מספיק לעלות על פויינט. אם תנסי לבד את יכולה להרוס לעצמך את הרגליים,לא שווה לך. בנתיים תלמדי בלט כמו כולן בקבוצתך,תעבדי על גופך קשה ובסוף את עוד תשמעי את המורה שלך אומרת לך לקנות נעליי פוינט.
כל דבר בזמנו. המון המון בהצלחה מתוקה.

קודם כל ברוכה הבאה אפרת!!!

תקשיבי פוינט זה לא משחק ילדים...תחשבי שזה להעביר את כל משקל הגוף שלך על 2 בהונות...זה מטורף!!! אם הגוף לא חזק מספיק(כמו אמרת בעצמך) אפשר לפגוע בגוף ואין לזה טיפול אחר כך!! שנה בלט זה ממש ממש לא מספיק כדי לעלות על פוינט!! אני רק מבקשת ממך להיזהר כי קרו יותר מדי מקרים שרקדנים מתחילים לא דאגו לעצמם מספיק וגרמו נזקים לגופם..אל תעשי את זה לעצמך!! אולי זה נשמע תקיף אבל עדיף שזה יבהיל אותך מאשר "יגרה" אותך לעלות!! בנתיים,תמשיכי לעבוד קשה,חזק ונכון|סגדש| וככה תגיעי לתוצאות שאת מצפה מעצמך!! בהצלחה!!

ועוד משהו ששכחתי...

לא עולים בבית לבד על פוינט במיוחד שזו התחלה בלי מורה שמשגיח.. תנועה אחת לא נכונה ואת תצטערי על זה(ניסיון אישי..לא על פוינט אבל גם משו דומה)

sisib1

New member
פוינט

אני לא עולה על פוינט ורציתי לשאול כי אףפעם לא ידעתי לפי מה מעלים על פוינט לפי חוזק ברגלים או משהו אחר?

אהה הבנתי..

בודקים שהרגליים חזקות ושהגוף יציב... את לא יכולה לעלות על פוינט שכל הגוף שלך כפוף ואת לא מותחת את הרגליים

למעלה