טיפים לעיצוב חדר ילדים

טיפים לעיצוב חדר ילדים

בוקר טוב לכולם, רכשנו לבני (בן שנה ושבעה חודשים) מיטה ואני מעוניינת לעצב מחדש את חדרו. אני אשמח לקבל טיפים לעיצוב החדר ולמיקום מחדש של הריהוט (אני אשמח גם לקבל טיפים לגבי סוג הריהוט המומלץ). אני אתאר את חדרו: ארון קיר שממוקם בצד מערב. חלון בצד מזרח. דלת הכניסה לחדר בצד מערב כאשר ליד החלון יש דלת נוספת למרפסת שממוקמת בתוך הבית (מין מרפסת שירות). תודה!

avivaht

New member
חדר ילדים

אנסה לעזור למרות שללא שירטוט הבית זה לא פשוט. באופן כללי כדאי שהמיטה של הילד תהיה כך שהוא ישן עם הראש לצד מזרח.לא מומלץ מתחת לחלון. אם יש מצב שבו יש דלת מול חלון או דלת מול דלת בחדר, שימי מראה קטנה על הדלת,או קריסטל ליד החלון.שימרי על דלת לחדר השרות כמה שיותר סגורה... ריהוט: מעוגל, צבעים בהירים מובייל מתכת תלוי בצבעי יסוד מתכתיים בצד המערבי של החדר יוסיף אנרגיה. צבעים רכים ונעימים גם על הקירות בהצלחה אביבה

אביבה - תודה על התשובה

אני מצרפת את תרשים החדר של יואבי. לטעמי אין ברירה אלא להניח את המיטה (בחלקה) מתחת לחלון. מיקמנו אותה כאשר הראש שלו לכיוון מזרח (לאורך הקיר הדרומי). אנחנו מקפידים להשאיר את דלת השירות סגורה. אני אשמח לקבל התייחסות נוספת לגבי החדר. תודה!

avivaht

New member
הסתכלתי על התרשים

האם אלה הפרופורציות האמיתיות? כלומר, האם זהו גודלו של הארון? מיקום המיטה בסדר גמור, איזה עוד התייחסויות היית רוצה לקבל? האם יואבי כבר ישן בחדר? יום נהדר אביבה

לגבי הארון - זהו ארון קיר

שבהחלט נמצא מקצה לקצה בחדר (עד הדלת). יואבי ישן בחדר כבר מספר ימים. האם הוא ישן טוב? קשה לי להחליט (כשזה מגיע לשינה, טוב זו מילה מאוד יחסית אצל יואבי... מה גם שצריך לזכור שהוא שעבר ממיטת תינוק למיטה של גדולים). הוספתי לו רהיטים מעץ לחדר (שרפרף קטן צבוע בכחול, מדפים לספרים מעץ על הקיר תמונות קטנות עם מסגרת עץ צבועה בכחול), המצעים שלו הם ירוקים (ואת הסט הנוסף שהיה סגול החלפתי לכחול...). אני מתכננת לקנות וילון לחלון (האם משנה הצבע?). בסה"כ הוא נראה מאוד מרוצה מהחדר ונכנס אליו בשמחה.

yaeliru

New member
אביבה - אני חושבת בדיוק הפוך

שלום אמא של יואב, יואב נולד ב 30.6.2001. הוא אלמנט עץ יאנג וקואה 7. להוסיף מתכת לחדרו זה הדבר האחרון שיש להוסיף לחדר. החיזוק שעושים לילדים הוא עם האלמנט שלהם. כלומר, אני הייתי מוסיפה אלמנטים של עץ: ריהוט, צבעי תכלת וירקרק, מובייל מעץ וכו´. הכיוונים המומלצים למיטתו הם צפון מערבף דרום מערב, צפון מזרח ומערב. החל מפברואר הקרוב הכיוונים הממוזלים לו ביותר הם מערב וצפון מזרח. גם צפון מערב בסדר, אבל תמנעי מלמקמו בדרום מערב. עפ"י תיאוריית הכוכבים המעופפים, יימצא שם כוכב 3 המסמל מריבות וסכסוכים. מקווה שעזרתי, יעל

avivaht

New member
תודה יעל על הוספת הידע,

אני מברכת כל התסכלות נוספת, ידע נוסף, דיעה נוספת הדבר נובע מהאסכולות השונות שקיימות בפאנג שואי. תיתכננה לפעמים הסתכלויות שונות, וכדאי לכבד להתיעץ, ולאפשר לאדם להגיע למיטב עבורו. מן הסתם תהיינה עוד עצות שונות ואחרות לכולנו שנובעות מהאסכולות השונות, הנסיון שלנו בשטח ועוד אלמנטים. בואי נייעץ ביחד עצות שעוזרות, שמקדמות, ומעבירות נינוחות ועזרה כפי שעושה המקצוע שלנו מזמינה אותך בכל עת להביע דעתך, לעזור ולתת מהידע והנסיון שיש לך יום נעים אביבה

למעלה