טיפים לעיסוי מפנק

טיפים לעיסוי מפנק

אני בן 18מאוהב כבר חודשיים .ובא לי לפנק את היפיפיה שלי בעיסוי מענג אשמח מאד ללמוד מניסיונכם איזה שמנים מומלצים במיוחד ?איזה קרם וכו`מגבירים חשק האורגזמה ?ואיפה משיגים ? תודה מראש לכל העונים .

טיפים

מבחינת שמן- אפשר בשמן תינוקות, ואפשר לקנות שמן מסאז' (יותר יקר)... הריח של שמן תינוקות הוא די נייטרלי, ולשמן מסאז' ריח יותר דומיננטי.. יש בכל חנות סבונים שמנים כאלו, עם דוגמאות שאפשר להריח.. משהו בריח וניל בד"כ עובד לרוב הבנות... אבל תבחר בהתאם לטעם שלה.. אל תעסה חזק מידי... תתחיל עדין, ותשאל אותה תוך כדי איפה יותר נעים, ואם לעסות יותר חזק.. ת'כלס... תתחיל בעדינות ותקבל פידבקים.. תהנו...

תודה. ושאלה.

מה לגבי ג`ל וקרמים אינטימיים להגברת הגירוי והתשוקה? מה מומלץ ומה לא ?

אז ככה..

קודם כל זה ממש מצחיק, אבל יום אחרי שעניתי לך, חבר שלי הפתיע אותי עם חמאת גוף בריח שיאה-וניל... אין לי מושג מה זה שיאה, אבל זה מריח מעולה... וזה היה בלי שום קשר לזה שהמלצתי לך על וניל.. אז.. שמן מסאז' זה מעולה, אבל חמאת גוף אפילו יותר טוב :) תאמין לי שאפקט ההפתעה וההשקעה שווה את הכל!

יפה מאד . כמאמר הפתגם

כל מה שאדם עונה ,עונה לעצמו .... ועכשיו לשאלתי ראיתי כל מיני קרמים אינטימיים (עם תחושת חום וכו`)אבל אני מפחד להפתיע. . .

boaz10

New member
חמאת שיאה...

היא חמאה שמופקת מאגוז שגדל באיזשהו מקום באפריקה. יש בה המון דברים שטובים לעור. ככה זה כשיוצאים עם בעלת חנות לפינוקים...

dudusch

New member
אתה יכול ללכת לחנויות

כמו סבון של פעם, לאלין וכו' ולמצוא שם שמני גוף נחמדים, עם שילובים ריחניים. אומרים שפאצ'ולי מגביר חשק, אבל חשוב שהיא תאהב את הריח בלי קשר. לגבי העיסוי - את השמן שפוך ליד וחמם אותו קצת, דאג שגם הידיים שלך יהיו חמות, שלא תקפיא אותה. תמרחמ את השמן בתנועות ליטוף ארוכות, משני צידי עמוד השדרה. אין יותר מדי מניעות מה לא לעשות, למעט דבר אחד - לא מעסים על עמוד השידרה. אחרי שחיממת לה את הגב תתחיל ללחוץ בעדינות עם האגודלים על השרירים שצמודים לעמוד השידרה עד לחיבור לגולגולת. אחרי זה תעסה את שרירי הגב בתנועות לישה, בשני צידי עמוד השדרה. אתה יכול לגוון בתנועות, ולעשות דברים לפי התגובות של חברה שלך. לגבי החומים הנוספים - ישנם שמנים מחממים או מסככים (כדי להקל על החדירה), לא קשה להבין לאן הם הולכים ואיך אמורים להשתמש בהם (רמז - שמן מחמם, לאחר המריחה תנשוף עליו...). תהנה

למעלה