איך לענג דגדגן?
מה זה קשור שאין לך נסיון?
אני אתמול הכנתי סלט בסגנון אסייתי בתחמיץ ליים.
מעולם לא עשיתי את זה קודם לכן, אבל כשטעמתי היה לי נורא טעים.
זה שאין נסיון לא אומר שהיא לא תהיה מסוגלת לומר לך מה כייף לה, ומה פחות.
תראה, זה לא רהיט של איקאה שזה מגיע עם הוראות הרכבה.
אתה יכול להתחיל בליטוף הכוס מבחוץ, לא ישר לדחוף אצבעות, ממש ליטוף מרפרף, כולל פנים הירכיים, לעבור לנישוקים קלים, ושוב לרפרף עם האצבעות, להוסיף לשון בשלב הזה וללטף איתה את השפתיים החיצוניות בכוס וממש ממש מעל הדגדגן אבל לא אותו עצמו...
אפשר לשון מלטפת את הכוס והידיים מרפרפות על פנים הירכיים.
הלשון יכולה להיכנס קצת יותר פנימה, לחקור, להסתקרן...
תוכל להכניס אצבע אחת ולהניע אותה. בצורת "בוא הנה". או אפילו סתם קצת בצורה מעגלית.
תוציא את האצבע, ואם היא קצת רטובה מהמיצים של החברה שלך אתה יכול ללקק את האצבע או לתת לחברה שלך ללקק אותה...
(אני אישית סבורה שהמחווה הזו מגרה).
תעביר לשון על הדגדגן, תוסיף אצבע בפנים הכוס, תנסה לגלות את נקודת הג'י, תוסיף עוד אצבע ותראה איך בא לך לנוע איתן בתוך הכוס, תוכל לינוק/למצוץ לעיתים את הדגדגן, שוב ללטף עם האצבעות על השפתיים החיצוניות, אולי לנשוף עליהן אוויר בעדינות רבה, תוכל בעדינות רבה רבה למולל בידיך את הדגדגן, לסובב אותו ימינה ושמאלה עם אצבעותיך, למעלה למטה, תנסה יותר מהר יותר לאט (כל אחת וההעדפות שלה).
במקצבים שונים.
אולי נשיכה קלה בירך בשלב הזה?
תוכל לחזור ולמצוץ את הדגדגן. שים לב גם לכל האיזור מסביבו, מה שקוראים לו גבעת האהבה או איזה שם כזה
תוכל לרדת ולעלות עם הלשון שלך מהכוס עד לפנים הירכיים יותר, לכיוון הישבן, לאיזור הפרינאום נדמה לי שקוראים לו.
בהתחלה תוכל גם לעסות באצבעותיך את הכוס (נזכרתי בזה עכשיו....).
תוכל לבזוק מילים מלוכלכות: "אני רואה שהכוס שלך אדום, זה בגלל שאת מגורה ממני? ממממ...(ואז ללטף את הכוס בנונשלנטיות), לא כי אפשר גם לעצור לנוח...".
בשלב הזה למשל היא אמורה לנעוץ לך ציפורניים בעורף בעדינות ולמשוך לך קצת בשיער, ולמלמל תוך שהיא גונחת קלות וזיעה מכסה את שפתה העליונה "לא, אוי, אלוהים, לאאאא, תמשיך, כןןןן", ואז גם להקשית את הגב קצת מרוב הנאה.
מקווה שעזרתי קמעה...
(על לא דבר, בתמורה תוכל לתרום 10 ש"ח למען צער בעלי חיים רמת גן
).