טיפים למתחילה?

IroniCliche

New member
טיפים למתחילה?

למישהו יש טיפים להחלקה על רולרבליידס במגרש החלקה מישורי?

all arounder

New member
כן

אל תחליקי על מישור יא נעל קודםכל תקבלי ת´יציבות שלך על הרולר אחרכך תתחילי לקפוץ מדרגות וכאלה דברים

Skate Till Die

New member
אח שלי אני מעוניין בהסבר...

למה אתה תמיד מתחיל קללות מישהי באה וראתה פורום סקייטבורד ורולר והחליתה שהיא מתחילה לסוע (אני יודע שזה לא מה שקרה אבל זה אפשרות לא
) ואתה מתחיל לתקוף אותה... חוץ מזה שמשטח מישורי יכול להיות פלאט גרואנד (flat ground)... אולי תחשוב על לשנות גישה

גנדלמן

New member
תתאמן הרבה !

אימונים מביאים להצלחה ! . אל תוותר לעצמך , תסע הרבה , תשתה מים ,תתקלח ותחזור להתאמן .

xflil

New member
הממממ, זה : אימונים מביאים לשלמות

אבל Never Maind ולמה יש לי הרגשה שאתה קצת מבוגר וקצת יקה? (לא שזאת מילת גנאי כי אני ממוצא יקי)

noki16

New member
ענר רוצה מכות?!?!../images/Emo13.gif

מה אתה קופץ עליה!?@#?!@#?@$?% עוד פעם אחת אתה תוקף ככה כמו איזה סנוב מתלהב- מישהו חדש שבא לישאול שאלה לגיטימית,אני קופצת עליך בשניה שאני מאתרת אותך במסיבה ביום חמישי,ואתה חוטף כאלו מכות...לא כדאי לך...אני יותר חזקה מבנות אחרות..
קפיש?!!? טוב,ואליך אחותי- תצרי עימי קשר,או במסרים,או באיי סי קיו,ואני אשמח לעזור ואפילו לעשות לך "שיעור פרטי" במידה ואת רוצה... icq-83079151 שלך,ליאת הבלידרית.

IroniCliche

New member
תודה..

גם לנעליים שבינינו וגם לאנשים שיותר מאותגרים לגיטימית..

Oscar16

New member
יאללה גם כן....

סתם מתלהבת זאתי.... ענר - אם היא מחילה להרביץ לך - תפיל אותה על הגב... נקודת תורפה....

all arounder

New member
טובטוב

אני מצטער שקראתי לך נעל אין שום סיבה שאני אוציא עלייך ת´עצבים שלי אני שמח שאת רוצה ללמוד לסוע על רולר חסר לנו אנשים עכשיו שגם אני או שפורש לתמיד או שעובר לסקט כי אמא שלי לא מסכימה לי לסוע על רולר (סיפור ארוןך) ולכל אלה שחושבים שאני לוך בגלל שאמא שלי לא מרשה.........עם אמא שלי לא מתווכים!!!! קיצר דברי איתי באיי סי קיו אחותי 128815077 ומצטער שוב על הנעל

all arounder

New member
ונוקי.......

מה את נתפלת לידלדים קטנים הה? אין לי עדיין 15...... חחח סתםםםםם מת כבר לראות אותך במסיבה אחותייייייי

ליאת...לא הגזמת קצת??

מי את אהרון פיינברג?לתת לה שיעור פרטי.... בשום תחום בחיים בנאדם לא יכול למד אחר כי לכל אחד יש קצב שונה... ובתוכונת שונות.גוף שונה ועוד. את יכולה רק לומר לה איך הולך תרגיל...רק היא יכולה ללמוד...את עם שיעור את לא יכולה ללמד אותך... אחותי:ברוכה הבאה,גם אני חדש.מקווה שתהיי בליידרית טובה.מאיפה את אחותי? וכדי ללמוד דברים פשוט תתאמני עליהם הרבה.

noki16

New member
אתה סתום!

חחחחחח אתה מממש סתום....זה היה בצחוק...
אין לי שום כוונה לקחת כסף על עזרה ואגב,אל תזלזל ברעיון של השיעור פרטי...יש דבר כזה!אם הייתי מקבלת את העבודה למשל בקרייזי רולר,אז הייתי מדריכה תמורת כסף!!!ואגב,מותר למי שב"טים"אצלינו ללמד אנשים,אפילו רצוי... אז... שתוק!

noki16

New member
חחחחחנןןןןןן!!!!!!!!!

אל תעצבן אותי!!!!
יש ענר אחד שכבר עשה את זה,והוא כבר "הרוס"...אל תהרוס לי גם את זה..הוא חמוד,עוד קטן אבל חמוד...

Oscar16

New member
בדיוק!

בגלל זה אני אומר שיש לו פוטנציאל. קוראים לו ענר וחוצמזה הילד צריך הגנה מפניך, מופרעת קטנה...
שלא תדפקי אותו על איזו רמפה שם... (זה כל פעם יוצא לא טוב מבחינת איך שזה נשמע - אבל את יודעת למה אני מתכוון).

sEEk Skater

New member
לי יש טיפ טוב לתת לך...

אל תיסעי על רולר, קני סקייט, ואז תאמיני לי, הרבה יתנדבו ללמד אותך, ותראי שזה גם יותר סבבה

למעלה