טיפים למורה.

matandvir

New member
טיפים למורה.

אלו הצעות אני יכולה להעלות בפני המורה של בני להקלת שהייתו בכתה? הילד מסתדר נהדר בלימודים, אך סובל מ"פתיל קצר", אימפולסיבי ופטפטן. מירי

zivadina

New member
כלים למורה של ילד ADHD

את מוזמנת לעבור על הקישורים שלנו ולבחור את המאמרים שהכי נראים לי. נשמח לדעת איך ניגשת למורה ומה הבאת לה לקרוא. בהצלחה!

matandvir

New member
תודה על המידע.

בפגישה עם הנוירולוגית ביקשתי לקבל ריטלין LA בגלל תופעות הלוואי הקלות יחסית לריטלין הרגיל וה- SR , בגלל האפשרות לפתוח את הכדור, ובגלל שלא שלא רציתי ריטלין בעל השפעה ארוכה מדי, כמו הקונצרטה. לטענת הרופאה ה- LA משפיע ל 12 שעות! היא נשמעה נחרצת בסרוב לרשום אותו גם בשל היותו חדש בשוק יחסית. אני עדיין חושבת שריטלין זה יכול להתאים לבני. מהתגובות של המשתמשים בריטלין זה ואולי מנסיונך, מה דעתך עליו והאם אוכל לבקש אותו מרופאת המשפחה, למרות שבמכתב הסיכום הנוירולוגית רשמה ריטלין SR? תודה רבה, מירי

zivadina

New member
כדאי לשאול את ד"ר מנור

כנראה שמי שמפיץ את המידע המטעה על משך ההשפעה ל-12 שעות של ה-LA הם סוכני המכירות, שרוצים להתחרות בקונסרטה. ה-LA הוא סוג של ריטלין, ואפילו רופא המשפחה יכול להחליף לך מרשם מסוג אחד לאחר, בתנאי שיש מרשם ראשוני אחד. הבעייה היא, שאת ה-LA לא ניתן להשיג בכל בית מרקחת, וכן שהוא איננו מסובסד, כך שמחירו כרגע דומה לשל הקונסרטה.

spidergirl

New member
תריצי חיפוש

על LA בפורום, יש הרבה הודעות בנושא. חוץ מזה, אם את תל אביבית, יש בסופרפארם של איכילוב (מרכז ויצמן).

matandvir

New member
מה דעתכם על ריטלין LA לעומת SR

כתרופה הניתנת בפעם הראשונה שילד בן 6 מתחיל טיפול בהפרעת קשב וריכוז? "מחפשת חיזוקים" לטענתי כנגד התנגדות הנוירולוגית. מירי

למעלה