טיפים לכביסה

טיפים לכביסה

היי לכולן,
הצטרפתי אליכן לא מזמן, אבל אני בעיקר סמויה כאן.
אני אמא לתינוקת שלא מזמן התחילה עם מוצקים וכמובן עם הרבה כתמים ופליטות בצבעים

ניסיתי כל מיני פתרונות כמו נוזל כלים, מי חמצן בשילוב של נוזל כלים וסנו אוקסיגן לתינוקות.
להפתעתי הרבה הסנו אוקסיגן פשוט לא עשה שום דבר...והנוזל כלים בשילוב מי החמצן מעולה לכתמים של ירקות כתומים, אבל לא עזר בכתמים של אבוקדו.
בנוסף, לפעמים הכביסה יוצאת קשה ולא נעימה (אני עושה שטיפה במכונה של הבגדים מהנוזל כלים כדי שלא יקשה את הכביסה, וזה עדיין קורה).
אשמח לטיפים להסרת כתמים ולקבלת כביסה רכה ונעימה (יש לי שריטה בנושא,אבל לא הרבה ניסיון).
אני מייבשת את הבגדים במייבש ומשתמשת בפרסיל ג'ל לתינוקות ובדין מרוכז לתינוקות, ולכביסה שלנו בפרסיל ובדין מרוכז הלבן.
תודה רבה!
ותודה על הפורום הכיפי (נכנסתי אתמול ושמחתי לראות שאני לא היחידה ששוטפת את הבית כל יום

היי,

ברוכה הבאה אלינו,
אני קונה סבון סינטבון (מוצק) מכניסה לתוך שקית אורגנזה קטנה ,מרטיבה את הבגד במקום שיש בו כתם,משפשפת את הסינטבון על הכתם,מכבסת במכונת כביסה.....ניסיתי שיטות רבות וזו היחידה שעובדת כמעט תמיד!!!!
בהצלחה!!!

kisslali

New member
חשבתי שזה פטנט שלי

השקית...

גם אני מוצאת ששיפשוף בסינטבון זה בעצם הפתרון הכי יעיל, אני מרככת את הבלוק בקופסא עם מים, כך שיש כמו משחה, במקרה הצורך מורחת ומשאיר לייבוש (זהירות זה מלבין).

לעניין השקיות, אני עושה הסבה לשקיות של השום, שמה בהם נקה 7, ומסתבנת להנאתי, שילוב של פילינג עם הסבון הכי טוב בעולם....

ללי

היי ללי,

האמת שזה רעיון של אמא שלי שלימדה אותי
אז יש לך שותפה לרעיון ....
רעיון יפה עם השקיות של השום ושל הנקה 7,את מסבנת עם זה את הגוף?

מניסיוני לאמא של זאטוט בן 10 חודשים + יש לי

חברה שהיא פנאטית כתמים אז כל העצות ממנה.
כתמי קקי - לשטוף במים קרים + נוזל כלים ואח"כ למכונה, לייבש בשמש.
כתמי פירות - להשרות במים עם ג'ל קליה ולכבס.
אני עברתי להשתמש בכביסה לבנה וצבעונית באריאל 3D. קיבלתי אותה בעבר להתנסות והיא מעולה, נזכרתי בה רק עכשיו אז קניתי.

תודה! את אלופה

חוזרת לעדכן..
ניסיתי את הקליה, וזה עבד מעולה!
אפילו השארתי בכוונה כתם של סלק והשרתי יום למחרת. לאחר הכביסה לא נשאר זכר.

למעלה