טיפים לטרי

חס וחלילה ../images/Emo88.gif אל תהיי ../images/Emo31.gif

נשואים דפוקים אפשר לשקם ! נכון שיותר קל לבגוד אבל זו לא הדרך ! אם לא ניתן לשקם אז תתגרשי ואחר כך תעשי מה שאת רוצה הבגידה תוביל אותך למקומות חשוכים יותר ולא תמנע את הגרושים

פברואר68

New member
מסכימה עם פשוט ואמיתי .....

אל תעיזי אין אני ממליצה לך..... וטוב שבאת לשאול כאן כי כאן כותבים אנשים רבים שסיימו תהליך פרוד וחיים כבר תקופה כמשפחה מפוצלת זה לא פשוט זה מורכב אל תחפשי דרכים קלות לפתור את הלא מושלם בנשואים תמיד יש מה לשפר אם שני הצדדים רוצים ואם לו אני מאמינה שרצוי להיות הוגנת ישרה ומכבדת את זה שאת חיה איתו בן זוגך ולהפרד באופן מסודר ללא בגידות מאחלת לך אושר בהצלחה לך

Netta79

New member
../images/Emo45.gif מילים כדורבנות !

מחזקת את פשוט ופברואר... יש סדר לדברים כמו שאי אפשר להתגרש לפני שמתחתנים לא שוכבים עם אחרים לפני שמתגרשים למה? ככה! כי אנחנו אנשים מוסריים גם אם התחתנת עם האדם השפל ביקום אל תגיעי למקום הזה הבוגדני לא נעים שם , זה טמא ומכוער ... וסתם מתוך עניין , למה גרוש ? אי אפשר לנהל רומן עם רווק? נשוי? אלמן ? פרוד?
וסתם טיפ קטן מרע - לא יכול לצאת טוב ורק אהבה מביאה אהבה מקווה שתשקמי את נישואייך ,
~נטע

א ש לי

New member
בגידה, אינה דרך קלה.

במוקדם או מאוחר היא מתגלה זה רק מעבר לגירושין דרך גן עדן לגיהנום.

א ש לי

New member
שאלה שמסקרנת אותי.

ובאמת לא שופטת אבל כאחת שאין לה אומץ לפרק נישואים...מאיפה האומץ לכתוב הודעה שכזו?

תלוי למה הכוונה ב-אומץ-../images/Emo8.gif

אולי הכוונה שהתרגלה לרמת חיים מסויימת ואין לה את ה-אומץ- לוותר עליה?... לקחת מאהב בסתר, דווקא יכול טוב מאד להתיישב עם ה-אומץ- הזה....במיוחד הדיסקרטיות הזו, פשששששששש זה בכלל מתכון מעולה ל-אומץ-

פיקסון

New member
לא עדיף כבר להכיר נשוי ?

הרי במצבך את לא מעונינת לפרק את הנישואים תנסי להצילם באם את מחפשת להניח את הראש אז עדיף נשוי כך לא תיהי נתונה ללחצים מצדו ולמה דוקא גרוש אפשרי גם רווק בשבילך רווק וגרוש זה אותו "סיכון" ושוב תנסי להציל את הנישואים

למעלה