טיפים לחסי השינה?

SubSonicMadness

New member
טיפים לחסי השינה?

בזמן האחרון אחרי שעזבתי את עולם החצלולים הרבה זמן כשאני מנסה לישון יש לי נדודי שינה אם אני אהיה אחרי לילה שלא ישנתי 2 או 3 ימים לפני אני לא יצליח להרדם וזה קרה וזה קורה כל יום אני לא מצליח להרדם מהר מה שהופך את ה Wake Initiated Lucid Dreaming שהייתה שיטת המאסטר שלי לחוויה בלתי נסבלת אחרי שהשטלתי עליה ועזבתי הנדודי שינה הגיעו והפכו את זה לסיוט יש טיפים על איך לא להכנע למרות שאני שוכב במיטה 3 וחצי שעות מגיע ל 3056 אני צלול,מה שכבר קרה לי בעבר קשה מאוד לא להכנע אחרי מספרים בעלי 4 ספרות

חחחחחחחחח

מסכן
עדיף לוותר במקרים כאלה לדעתי! יש ימים שבהם אין טעם לעשות ווילד...

worrywort

New member
אתה לא יכול לעשות ווילד אם אתה עייף

כשאתה עייף פיזית הגוף שלך לא יחלום מיד כשתלך לישון, המעגל שעוברים כל לילה, של חוסר הכרה וחלימה הוא כך שבשעות הראשונות אתה ישן (בלי לחלום)יותר וחולם פחות ובשעות האחרונות ישן (בלי לחלום) פחות וחולם יותר. בגלל זה תמיד מומלץ לעשות את הווילד או בשנת צהריים, או אחרי 6 שעות של שינה, להעיר את עצמך, להיות ער לגמרי, ואז לחזור לישון ורוב הסיכויים שהחלום הצלול יגיע די מהר. בטח שתשתגע לשכב 3 שעות ולספור על 3000... חחח..

SubSonicMadness

New member
זה מה שאני עשיתי ועושה גם היום

לא משנה כמה עייף אני יהיה להרדם שוב ייקח לי שעות ועוד באקט של ספירה עוד זמן ועוד זמן אני הולך לעשות בדיקות דם על העייפות אבל העובדה שאני לא נרדם מהר לא יודע מה זה קשור אבל Better safe then sorry

worrywort

New member
אם אתה לא מנסה לעשות ווילד אז למה

לספור.? מעולם לא הצלחתי להירדם ע"י ספירה. להיפך. פשוט תתן למחשבות לנדוד, זאת השיטה הכי טובה.

worrywort

New member
אבל אי אפשר להגיע לWILD בשינה רגילה

צריך לישון קודם את ה-6 שעות או לעשות את זה בצהריים, לא על חשבון השינה האמיתית. WILD זה לחלום, הגוף שלך צריך גם לישון ואם לא תישן אתה לא תצליח להגיע ל-WILD.!

SubSonicMadness

New member
זה בדיוק מה שאני עשיתי כל הזמן

ובקשר לsilverhawk אני עוד מעט הולך לעשות בדיקות דם אולי חס וחלילה הבעייה היא רפואית אם לא אנחנו נבדוק לעומק את כל סדר היום שלי ונמצא את המטרד

silverhawk

New member
כפי שאמרו פה, אני ממליץ לך לוותר על

הווילד לזמן מה ולנסות למצוא את הגורם לנדודי השינה. ייתכן כי היא נובעת מחוסר פעילות, ואז קצת פעילות ספורטיבית במהלך היום תעזור.

למעלה