One Minute
New member
טיפים להתאמנות~
ראיתי שיש אנשים פה בפורום שמתקשים בלהתאמן במקום האימון הטוב ביותר לרמתם, והחלטתי לעשות עם זה משהו ובכללי לפתוח את הנושא הזה שיכול לעזור למשתמשים חדשים, אם הייתי יכול לשרשר את זה, סליחה.
רציתי שכולם יראו . כללים חשובים: 1. כשאתם הולכים להתאמן במקום אימון לא מוכר לכם, כמו אנט טאנל, קנו לעצמכם מאגר גדול של שיקויים ומגילות לעיר הקרובה. 2. תהיו עירניים. בדקו אם מספר החיים שלכם יורד; אל תתעקשו להמשיך להרוג ולתת לחיים שלכם לרדת. 3. כשאתם לא ליד המקלדת, חזרו לעיר הקרובה; אל תשארו על החבל. האקר יכול להופיע או שאחת מן המפלצות תקפוץ עליכם, תיפלו ולאט לאט תמותו. 4. אל תתאמנו במקום שקשה לכם בו; משתמשים ביותר מדיי שיקויים? הדמג' גבוה מדיי? אתם מפספסים? מצאו לעצמכם אלטרנטיבה אחרת. דבר זה גורם לכם למות בלי לשים לב במקום האימון שלכם. 5. תמיד תנצלו את רמות הPQ. אתם תתגעגעו לPQיוז ברמות 71+, אנשים רמות 71+ אמרו לי בעצמם שהם מצטערים על זה. 6. ברגע שגונבים לכם הריגות, אתם רואים שזה בכוונה? תדווחו על המשתמש על Harassament (הטרדות) ועברו צ'אנל. זהו, אם יש למישהו שאלות שירשר לפה.
ראיתי שיש אנשים פה בפורום שמתקשים בלהתאמן במקום האימון הטוב ביותר לרמתם, והחלטתי לעשות עם זה משהו ובכללי לפתוח את הנושא הזה שיכול לעזור למשתמשים חדשים, אם הייתי יכול לשרשר את זה, סליחה.