טיפים להתאמנות~

One Minute

New member
טיפים להתאמנות~

ראיתי שיש אנשים פה בפורום שמתקשים בלהתאמן במקום האימון הטוב ביותר לרמתם, והחלטתי לעשות עם זה משהו ובכללי לפתוח את הנושא הזה שיכול לעזור למשתמשים חדשים, אם הייתי יכול לשרשר את זה, סליחה.
רציתי שכולם יראו . כללים חשובים: 1. כשאתם הולכים להתאמן במקום אימון לא מוכר לכם, כמו אנט טאנל, קנו לעצמכם מאגר גדול של שיקויים ומגילות לעיר הקרובה. 2. תהיו עירניים. בדקו אם מספר החיים שלכם יורד; אל תתעקשו להמשיך להרוג ולתת לחיים שלכם לרדת. 3. כשאתם לא ליד המקלדת, חזרו לעיר הקרובה; אל תשארו על החבל. האקר יכול להופיע או שאחת מן המפלצות תקפוץ עליכם, תיפלו ולאט לאט תמותו. 4. אל תתאמנו במקום שקשה לכם בו; משתמשים ביותר מדיי שיקויים? הדמג' גבוה מדיי? אתם מפספסים? מצאו לעצמכם אלטרנטיבה אחרת. דבר זה גורם לכם למות בלי לשים לב במקום האימון שלכם. 5. תמיד תנצלו את רמות הPQ. אתם תתגעגעו לPQיוז ברמות 71+, אנשים רמות 71+ אמרו לי בעצמם שהם מצטערים על זה. 6. ברגע שגונבים לכם הריגות, אתם רואים שזה בכוונה? תדווחו על המשתמש על Harassament (הטרדות) ועברו צ'אנל. זהו, אם יש למישהו שאלות שירשר לפה.

Geanie

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo45.gifסחטיין

מה שנכון - נכון. לא ראיתי משהו שחסר בדברים שנאמרו פה, למרות שאף פעם לא ידעתי שאפשר לדווח על KS או משהו כזה, תודה
לגבי סעיף 5, זה דיי חלקי, אני לא חושבת שאנשים יפסיקו לעלות רמות מ70 רק בשביל ה PQ, הם יעלו, אבל תודות ל-LMPQ רוב האנשים(וזה כולל אותי) עושים הפסקה זמנית כי הם צריכים כסף/שיקויים, אני במקרה זה צריכה כסף, ולמזלי בעלי לעתיד קונה לי גלימה סגולה מסוקרלת לקריסטמס ו-Kage ליום הולדת, אז אני רק צריכה כסף לשיקויים שיעזרו לי אחרי 70 וחפצים להמשך. מפה אפשר להסיק של-LMPQ יש צדדים רעים וטובים, כסף טוב - עליית רמות איטית מהרגיל, לפחות בשבילי.(התאבדתי מ80% ל-0% כבר 5 פעמים). בכל מקרה, אחלה טיפים.

Geanie

New member
../images/Emo110.gifהרשה לי לנצל את השרשור למשהו חשוב

אנשים שמפחדים שיפרצו להם או שפרצו להם כבר פעם או פעמיים: 1.ראשית, הקפידו להחליף פין קוד ו-סיסמא לפחות פעמיים בשבוע, שינוי הפין לא יעזור לכם בכלום, האקרים מצויידים בתוכנות שמגלות פין במאית השניה. 2.אוקיי, שינוי הסיסמא אינו הדבר שיבטיח לכם אבטחת משתמש ב-100%, אני מציעה לכם ליצור משתמש נוסף באתר, ליצור מה שנקרא mule, להעביר אליו את כל הדברים היקרים לכם, כסף וחפצים, כך שאם פורצים לכם, חס וחלילה, לא יהיה מה לקחת. 3.העברת החפצים (מה שנקרא Transfering או xfering) לוקח קצת זמן ולחלקחם אין שני מחשבים בבית, או שאתם לא רוצים לסמוך על חברים שלכם, אני ממליצה בחום לפתוח mule באותו משתמש, באותו סרבר וכל פעם שאתם הולכים לישון או לא ליד המחשב, תיכנסו דרכו ותיכנסו ל-Cash shop או מה שתרצו, תמזערו וזהו, אתם חסינים. ביצעתם את כל שלושת הסעיפים? אתם בטוחים ואין מצב שיפרצו לכם.

sapir aloud555

New member
המ?

מה עם הגנה למחשב? או צורת גלישה בטוחה? יש אנשים שנכנסים לכל אתר, גם לאתרי האקים - ובשביל זה צריך לפחות הגנה מינימלית למחשב. גם לנטרל גלישה לאתרים לא בטוחים (באתרי האקים יש בדר"כ הרבה Keylogs שפשוט לוקחים את הסיסמאות) כך ש - סריקה פעם בשבוע וגלישה בטוחה יותר (דפדפנים אחרים מIE יועילו כאן) בקשר לשינוי סיסמה ופין - אם המחשב בטוח, לדעתי לא צריך להיות פרנואידים ולשנות סיסמה פעמיים בשבוע. בשביל מה?

Geanie

New member
../images/Emo110.gifבשביל מה להתעצל?

מי שלא רוצה לשנות סיסמא שלא ישנה, שייקח בחשבון שיהיו יותר סיכויים לפריצה. ומה הקשר בדיוק להגנה למחשב? מספיק שאת נמצאת בקאש שופ עם אחד השחקנים במשתמש, לא יכולים לפרוץ לך \=. בקשר לסריקה, אני חושבת שאת צודקת וסליחה שלא חשבתי על זה, אבל לדעתי, זה משהו נורמלי שאנשים עושים כדי להגן על המחשב שלהם, אני מדברת פה על פריצה למשתמש במייפל סטורי, לא על פריצה למחשב. זה דבר שונה(או שאני סתם לא מבינה בדברים כאלה ם.ם). סליחה אם דיברתי בטון פוגע או משהו. לא היה צורך להשתמש בביטוי "פרנואידים" כיוון שאני אכן משתמשת בשיטה הזו, אני לא חושבת שאני פרנואידית.

sapir aloud555

New member
היי,

אולי לי ההודעה יצאה מוזר - מצטערת, זו לא הייתה הכוונה. עכשיו, איך באמת אפשר להפרץ במייפל? 99% ממקרי הפריצות זה בדר"כ בגלל שהמשתמש לא היה אחראי מספיק. זה או קיילוג מאתרי האקים, או שותפות לא נכונה. (מקרים אחרים כבר יותר נדירים) כך שבשני המקרים המשתמש הוא האחראי הראשי לפריצה. (כי הוא אחרי הכל גלש לאתר, והוא שיתף בפרטי החשבון) אם השחקן לא שותף ולא משתף את האחרים בפרטי החשבון שלו או בוחר סיסמאות קלות לניחוש (נגיד, הID כשם המשתמש והסיסמה - מספר הטלפון, כמו שהרבה עושים, ואז חברים שראו את זה מנחשים לעצמם את הסיסמאות) אז מצד אחד של פריצה; נמנעת. מהצד השני, הוא רק מהקיילוג (תוכנה שגונבת סיסמאות) - מה שאומר, גלישה נכונה והגנה בסיסית. קיילוג, נ"ל, מגיע בדר"כ מאתרי האקים ואתרים שכותבים שיתנו Nx וכד' (כמו הרבה אתרים שמפרסמים במגהפון במשחק עצמו.) - אם לא גולשים אליהם, נמנעים גם מדרך הפריצה הזאת - מה שאומר, שאתה מוגן כמעט לחלוטין. ומצטערת שוב על ההודעה הקודמת, אולי הטון יצא שונה ממה שרציתי שייצא. ^^;

אפשר לשאול מה נסגר?../images/Emo118.gif

לא משתפים את הID שלך וזהו, נגמר הסיפור O_O [בנוסף למה שספיר אמרה לגבי קילוגרים]

ואם אתם קצת יותר מנוסים - בדיוק ההפך!../images/Emo108.gif

אני, אישית, מעלה לעצמי פוטים אוטומטית בלי שאני שם לב בכלל, שיחקתי במשחק כבר שנתיים אז לא יודע, זה בא לי טבעי. אז בשביל לא למות משעמום כשאני מתאמן, אני עושה אתץ ההפך הגמור ממה שאתה אומר, לא שם לב למשחק בכלל
או שאני שומע מוזיקה, או אני מעירב פרקים של חברים לאמפי 4 ושומע את האודיו [ראיתי כל פרק כל כך הרבה פעמים שהוידאו כבר לא כזה נחוץ עכשיו] ואני עולה המון אחוזים בלי להרגיש בכלל, כי כאתה מרוכז במשחק ובלעלות רמה, הזמן עובר ממש ממש ממש לאט

ToryMaster

New member
עוד טיפ

בהגדרות המשחק ניתן לשנות את סמן החיים כך שיהבהב לך בשלבים שונים [ככל שהחיים יורדים], אצלי הוא מכוון על האמצע לכיוון מעלה, וכשזה מהבהב לי בטירוף אני לא מסוגלת לשכוח לקחת שיקויים. כדאי לבדוק.

מוסיף את מה שספיר לימדה אותי-../images/Emo118.gif

כשהייתי ברמה.. 17 אני חושב?
. להכנס לקאש שופ כשאתה Afk, ככה תשאר באותה המפה ולא תמות D: [אלא אם כמובן בא למישהו לנצל את מעבר הזמן לריפוי טבעי - אז כאמור להשתמש במגילת עיר קרובה- אבל לא לשכוח שגם בערים קרובות אנשים נוהגים לזמן מפלצות ><]

לבנדר א

New member
../images/Emo45.gif חוץ מ3

אם אתה מכיר את המקום ויודע איזה מקומות בטוחים ואיזה לא, אל תלך לעיר הכי קרובה. בדרך כלל, העיר הכי קרובה די רחוקה, ולא שווה ללכת כל כך הרבה רק למקרה שיבוא איזה האקר, מה שלא כל כך סביר. סחתיין. :)

../images/Emo122.gifגם אני חשבתי כך../images/Emo118.gif

ישבתי למעלה במפה התחתונה של Helios ליד המעלית [מקום שאין בו מפלצות] בתקופה האחרונה שהפסיקו להופיע האקרים, ומישהו עשה ואקום ><.

תקציר ותוספות אישיות

אני אישית דואג לגבי פריצות בכך ש: 1. לעולם לא משתף את הפרטים שלי באינטרנאט ומשתדל גם באתר הגלובלי של מיפל מיכוון שגם לשם יכולים להכניס וירוס ועוד רוגלות למיניהן 2. רק בערך 3 בני אדם יודעים את הפרטים שלי (חבר שלי מגיל 6, אח שלי, ואבא שלי) 3. כל שבוע דואג לעשות בדיקת אנטיוירוס כולל AD-WARE (תוכנה נגד תוכנות ריגול) 4. משנה מדי פעם את הפין (למרות שיש PIN CRACKER) 5. משתדל לכבות את המישחק כשאני לא משחק (מניעת מוות טיפשי) * טיפ אם את רוצים להשאיר את המשחק פתוח (למרות סעיף 5) אז לכו ל-FREE MARKET 6. כמו שהמליצו לפני כדי לכם לכוון את מד ההיבהוב של השיקויים לפני נוחותכם 7. למתחילים שביננו כעבור בערך אחרי 1-2 חודשים מתרגלים לשים שיקויים 8.לגבי מקומות אימון ניתן לבדוק במדריכים הנמצאים ב-HIDDEN STREET או בפורום הנחמד שלנו תפוז אני מודע לזה שחלק מהדברים שאמרתי נאמרו קודם ורק סיכמתי והוספתי את דעתי בקצרה בהצלחה!!!!!!!!!!

למעלה