טיפים לדייג בצלילה

טיפים לדייג בצלילה

שלום לכולם... לאחרונה הצטרפתי לתחביב דייג בצלילה.. הייתי מאוד שמח לקבל טיפים מהקטנים ביותר ועד לגדולים במיוחד.... במיוחד מסקרן אותי לדעת איפה נמצאים הדגים הגדולים ???? בעומק ? ברדוד ? יש חוף מסויים שמומלץ יותר או פחות ? יצא לי להיות באיזור ק.צ.א.א כמה פעמים אבל לאחרונה אין שם כלום מעניין, יש מקום באיזור אשדוד אשקלון שמומלץ במיוחד ? אגב מה אומר החוק לגבי דייג בצלילה עם רובה ללא בלוני חמצן ? כל אחד מטעה ואומר משהו אחר יש מישהו שבוודאות יכול לתת תשוה לעניין .? כל טיפ נוסף ייתקבל בברכה. . . . תודה רבה.

בשרטי

New member
ששששש תרגע...

אתה ממלא את הפורומים בהודעות שלרוב התשובה עליהן נמצאת בחיפוש או שמאמרים-כנ"ל פורום דיג. אל תשאל בכל הפורומים את אותה השאלה,חכה בסבלנות לתשובה-ולא תמיד יש תשובה.

שמע..

מבחינתי יכולתי לזרוק את זה... בחור בא מתאמץ מפרסם בכמה פורומים שאולי באחד מהם מישהו יצטרך את זה... אתה יודע איך שאתה מחפש משהו ויש אותו לאחר שבכלל רוצה לזרוק אותו... אז הרשיתי לעצמי לפרסם בכמה פורומים כדי שמי שבאמת זקוק לזה לא יפספס.. כוסססאומו המדינה הזו... בא בנאדם רוצה לעבוד.. במקצוע שלווו..... לא נורא סליחה ותודה.. יום טוב.

מה קורה לגבי טיפים לדייג יש משהו ??

כמובן בצלילה . או התייחסות להודעה שפותחת את השרשור מישהו ?

אני אנסה

הטיפ הראשון הוא שלאחר שתתנסה מעט ותבין אם התחביב הזה מתאים לך - לך תעשה קורס זה הטיפ הכי משמעותי לשאלותיך דגים גדולים יותר יהיו בעומקים הגדולים יותר ולהיפך יחד עם זאת הכלל הזה איננו כלל ועיקר הגדולים מהסוג הטורף באים לטרוף את הקטנים בריפים הרדודים וכו בקיצור ניתן למצוא גם דגים גדולים ומכובדים ברדוד צריך להכיר את השטח צריך להכיר את הדגה את הטכניקות וצריך להשתפשף בטכניקה שלך דייג בצלילה חופשית מותר בארץ ועל מנת לעשות זאת חוקי אתה צריך לפנות ולהשוג רשיון יש כאן קישור למאמר אין ומה לעשות לשם כך טרחה קטנה מאד דייג עם מיכלים אסור עפ חוק איניי מכיר את אזור אשדוד אשקלון אז אינני יכול לעזור לך לשאלה זו בהצלחה ועד הקורס אל תתקרב לגבולות היכולות שלך ובכלל נסה לצלול עם חבר ותיק ומיומן על מנת ללמוד ממנו

למעלה