טיפטופים

elen123

New member
טיפטופים

שלום לכולן בני בן 3 חודשים יונק ומתפתח היטב. אני עדיין משתמשת בפדי הנקה, השדיים מטפטפים לי תוך כדי הנקה ולעיתים בלי כל קשר לשעת ההנקה הקרובה. זה מהווה מטרד עבורי , הפדים נראים מבעד לכל חולצה כמעט ואסטתית זה מפריע לי, בלתי אפשרי ללכת רק עם שחור. בעוד כחודש אחזור לעבודה, הוא יצטרך לקבל 3 ארוחות שאובות. מתי להתחיל לשאוב? הורי ישמרו על האפרוח, אתן ממליצות על תירגולי האכלה מבקבוק (עם חלב שאוב) בקרוב? מה לעשות עם החלב שבטח יסרב לאכול בתחילה מהבקבוק? כלומר כמה נסיונות יש לתת לכל בקבוק? מצפה לתשובתכן אגב, האם שמעתן על הקפאת חלב אם בתבניות המיועדות לקוביות קרח (התבנית מוכנסת לתוך קופסת פלסטיק). מה דעתכן? שמעתי על כך מחברה לעבודה שלטענתה זה חוסך בשקיות היקרות וגם המנות מדודות. תודה

1טלטלים

New member
טפטופים

טפטופים זה לא נעים...כנראה שתצטרכי להמשיך ולהתשמש בהם,אני לא מכירה שום פטנט אחר להפסקת טפטופים,,,בעיה מוכרת בציבור המניקות,יכול מאוד להיות זה יפסק עם הזמן,תגידי איך תינוק מגיב בהנקה עצמה,האם הוא מתנתק לעתיםק רובות,ונראה שזרם חזק מדי מפריע לו,הוא משתנק?פולט?עליה במשקל?יציאות?התנהגות? לגבי חזרתך הקרוב לעבודה,אפשר לנסות להכיר לו את הבקוק פעם בשבוע ולאט לאט יותר...אל תנסי את להציע בקבוק,תבקשי מהורייך לעשות זאת בהעדרותך (מאמא הם מחכים לדבר האמיתי),כמובן,לא לנסות כאשר תינוק רעב או עצבני ומגלה חוסר שקט ובכלל כל ניסיון מרגיז אותו,עדיף לחכות ולהציע שוב מאוחר יותר.במקרה של סירוב תנסי להעזר בטיפים שיש בפורום הנקה גם תמיכה ופה ,בדף למעלה בקטגוריית "שאלות נפוצות".עיקר הוא להתמיד ולא להתאייש ,אפשר גם לנסות ללמד לשתות מכוס קטנה עם קשית,כוס פלא שלא נשפך... תדרש סבלנות רבה מסבים/סבתות.צריך לנסות,יכול מאוד שתינוק ימשיך לסרב ויחכה לך במהלך שעות העדרות ואח"כ ישלים את ארוחותיו כשתמצאי לידו,גם זה קורה ונפוץ בין יונקים הסרבנים. שמעתי על הטיפ של הקפאת חלב בקוביות קרח,אף ניסיתי זאת בעצי,לטעמי חלב קלט ריח של המקפיא ...שיטה זו נפוצה בהקפאת מוצקים!לכמה זמן היא מקפיאה כך? לגבי שמירה על חלב : לא חייב שקיות,אפשר גם כלים קטנים בפלסטיק שקוף,יש גם פסטיקים קטנים בסידרה של מוצרי AVENT VIAלדעתי זה נמכר בפארמים,אפשר גם כלי זכוכית עם מכסה תואם,אפשר גם שקיות סנדוויץ'(רק שקית בתוך שקית),אפשר גם לקנות בקבוקים במחיר זול הכי פשוטים ולשמור בהם. בהצלחה בהמשך,

elen123

New member
1טלטלים- טפטופים המשך

לאחרונה הוא באמת לא ממש רגוע בהנקות, מושך נושך בוכה מפסיק לינוק. הוא עולה ממש יפה במשקל אבל עדיין אוכל כמעט כל שעתיים,ואני מציעה לו בכל פעם שמאותת לי שהוא רוצה לאכול. אגב תוכלי לייעץלי לגבי ההיערכות לעבודה מבחינת מס' הארוחות וכמה לשאוב? תודה על התגובה המהירה.

1טלטלים

New member
המשך...

אולי זה משהו חד פעמי ומצב צפיו לחזור לקדמותו בהמשך...תעדכני אם עזרה לזרז את הזרםע"י הלחיצות ועיסוי בזמן הנקה עוזר ומשפר את המצב. לגבי היערכות לקראת העבודה -חשבון הוא פשוט ,את צריכה לדעת כמה שעות תעדרי במהלך היום לצורך עבודה ותנסי לראות כמה הנקות את מפסידה פחות או יותר-זוהוי כמות של מנות חלב (פחות או יותר) שתינוקך יצטרך ואת תצטרכי לשאוב במהלך יום עבודה,שוב הכל פחות או יותר . למשל,יום עבודה הנמשך בין 8-9 שעות : הרי יוצאה לך בין 2-3 מנות חלב בממוצע שתצטרכי לספק לתינוקך בהעדרך,מצטערת ,שוב חשבון גס. בנוסף,ממליצה לך להציץ בפורום תמיכה בהנקה כאן באתר תפוז בו תוכלי לפגוש הרבה אמהות אשר חזרו לעבודה והמשיכו לשאוב ולהניק את ילדיהם,בוודאי יהיו להם מספיק טיפים לחלוק איתך. בינתיים,אפשר לקרוא גם פה. לגבי הנקה כל שעתיים: תקין,שוב הנקה היא לפי דרישה ותינוק לבד קובע לעצמו את הקצב ,קחי בחשבון גם את מזג אוויר החם של יולי אוגוסט גם אם את נמצאת כל יום במרחב ממוזג ...:) בלינק לאתר של ליגת להצ'ה תגלגי עד שתגיעי לנושא :pumping, Working, and Breastfeeding בהצלחה בהמשך ותעדכני,

Wisteria lane

New member
פדים חדשים מסיליקון - מונעים טפטוף!

שמעתי על זה ואני מתעניינת איפה אפשר לקנות. האם מישהי יודעת? הבנתי שזה הדבר הבא - מונע את הטפטוף במקום לספוג אותו ובריא יותר. מאושר ע"י גורמים מוסמכים. אסתר - האם את מכירה? לא מצאתי שום קישור בעברית או באתרים בארץ אם כי בחו"ל ראיתי שזה נמכר מצויין ומאוד מומלץ. חברה סיפרה לי שאתמול מכרו אותם בפארק ברעננה בכנס של לה לצ'ה!

למעלה