טיפטוף בירושלים :\
א אדוםםםםםםםםם New member 16/12/05 #5 בחולון מאכזב.. מעונן אבל לפני שעה בערך ירד טיפטוף קל שלא לכך הרבה זמן... והפסיק מידי פעם השמש יוצאת ונעלמת בנתיים מאכזב... נראה כמו מערכת שרובה היא רוחות פחותה בגשמים..
בחולון מאכזב.. מעונן אבל לפני שעה בערך ירד טיפטוף קל שלא לכך הרבה זמן... והפסיק מידי פעם השמש יוצאת ונעלמת בנתיים מאכזב... נראה כמו מערכת שרובה היא רוחות פחותה בגשמים..
1 1אברהם New member 16/12/05 #4 יוקנעם גשמים חזקים לסרוגין יורדים מהבוקר, די אפור וקודר ( במובן החיובי של המילה )
M Mr C o C o N u T New member 16/12/05 #10 ../images/Emo6.gif נדלקו הפנסי רחוב מרוב שחשוך! מבול פשוט מטורףףףףףףףףף
T TheChessMaster New member 16/12/05 #12 המערכת הקדימה ? הוד השרון מבול : חושך מדהים ! מערב צפון מערב לי שחור מדהים ! הכל מעונן ויורד מבול עכשיו ! איזה כיף.
המערכת הקדימה ? הוד השרון מבול : חושך מדהים ! מערב צפון מערב לי שחור מדהים ! הכל מעונן ויורד מבול עכשיו ! איזה כיף.
P phoenix100 New member 16/12/05 #15 זאת אומרת עוד 20 דקות בערך גשם בי-ם אבל לא יודע אם אני יהיה פה אני נוסע להר גילה. :|
supercellstorm New member 16/12/05 #20 מבווול בתל אביב צפון! חזרתי עכשיו מאזור צור יגאל- בכל הדרך ירד גשם (כמעט-היה חור מעל הוד השרון אם אני לא טועה) בכל מקרה מבוול וחתיכות קטנטנות של קרח בטיפות על החלון (אבל לא ממש ברד ) לפי התצ"ל חדידה הלילה!
מבווול בתל אביב צפון! חזרתי עכשיו מאזור צור יגאל- בכל הדרך ירד גשם (כמעט-היה חור מעל הוד השרון אם אני לא טועה) בכל מקרה מבוול וחתיכות קטנטנות של קרח בטיפות על החלון (אבל לא ממש ברד ) לפי התצ"ל חדידה הלילה!