טיפות.

מאיה.

New member
טיפות.

טיפות של אופטימיות נוחתות עלי לפתע נבהלת מהאור המציף אותי מחפשת מסתור, מנסה לחזור אחורה אין מנוס מהטיפות האלו למה לי בעצם לברוח? הרי זה רק לטובתי. יודעת את זה. אך בכל זאת לא מוכנה לקבל את העובדה שבאמת יהיה לי טוב. או שמא לא רוצה לקבל אותה? אולי פשוט טוב לי בשחור התהומי הזה? מבולבלת. נמאס מהסערות האלו שמכות באמצע ימים רגועים. הכל טוב ויפה, ואז בום. מסך שחור נפרש מולי, מסתיר הכל. לא מוכנה להסתכל על עצמי. איכס. מה אני חושבת לעצמי? כל היום נואמת לאנשים, מנסה להגן על כבודי האבוד, מנסה להוכיח לכולם שאני בסדר. שאני שפויה. שאני חזקה. דאמאט, אני לא. אני חלשה ומטורפת ולא כזאת חכמה גדולה. זה רק נראה ככה. זו המסכה שלי. המסכה הצמודה שאני כבר לא יודעת איך להוריד. גם אני רוצה ללכת ולצעוק שבא לי להתאבד, לחפש צומי, להגיד במילים פשוטות ש``רע לי``. אבל לא, אני חייבת להתחכם, עם מילים יפות ומטאפורות ודימויים ותפאורה כל כך גדולה שהופכת את הקיום שלי להצגה משעשעת. כמה פתטי. ``פ ת ט י`` ... המילה הזו מהדהדת לי בראש. לא יוצאת. מילת מפתח בשבילי. כמה שיגידו שזה נורמלי להרגיש ולהתנהג ככה, אני עדיין ארגיש פתטית. חופרת ונוברת בפצעים שאין. פוצעת את עצמי כדי לכאוב. מדמיינת קללות כדי להרגיש שנואה. מלקה עצמי על... כלום. לאחרונה כל נושא השפיות צץ ועולה בכל מקום. ואני חוזרת ואומרת לאנשים, שאין כזה דבר אי-שפיות. האמנם? במקום מסוים אני באמת מאמינה שאין כזה דבר אי-שפיות. אני באמת מאמינה, שאנשים שמוגדרים כ``לא שפויים`` הם בסה``כ אנשים שלא מסוגלים להתמודד עם המציאות, ולכן בונים לעצמם מציאות נפרדת. עניין טכני. למה הופכים את זה לכזה עניין? למה רואים אותם כעוף מוזר? הרי חוסר שפיות זו רק הגדרה. והגדרות טכניות כאלו הן כל כך חסרות משמעות. כל כך קטנות ולא משמעותיות, אך יוצרות כאלו פערים חברתיים.. חח.. כמה אבסורדי. בכל מקרה, אני גולשת. הנקודה ההתחלתית שלי הייתה האופטימיות. ההרגשה הטובה. מרגישה שזה לא מגיע לי. רוח מוזרה, לא מוכרת, מפחידה. ולא. לא מצליחה לקבל אותה ולהנות ממנה. תחסכו במילים מיותרות. חח.. אני מבטלת את התשובות עוד לפני ששמעתי אותן. ואז גם בוכה שאין תגובה... אבל זה לא משנה. יגיבו לא יגיבו, יבינו לא יבינו. אותו בולשיט.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לא בולשיט

מה יש לומר? רק שזה עושה כיף לעקוב אחר ההתפתחויות החיוביות, וללוות אותך באופטימיות... מגיבים, מבינים, איכפתיים, רוצים...

שולי1

New member
לא צריך לפחד..צריך רק לזרום עם הרוח

אכן רוח נעימה וצריך להנות מהרוח ולזרום איתה, הרוח יכולה להיות כל כך נעימה ולא צריך להשקיע מאמץ בלנסות ולעצור את הרוח הזו .. ובשביל מה... ולבכות זה חשוב זב עוזר ...אבל לא לעצור את הרוח

ג^ים

New member
חחח :) את פשוט גדולה...

hahaha איזה חיוך דפקתי.. לא תאמיני.. כבר דקה מרוח לי על הפרצוף... אחרי שאני קורא את מה שכתבת אני מרגיש מסופק כזה, כאילו, אין לי זמן ליכתוב פה בכלל, אני כל היום עובד, ואת נותנת לי כזאת הרגשה שזה בסדר, מישהו אחר כתב את מה שאני חושב.. חחחה... :) לא יודע איך להסביר את זה.. למרות זאת.. אני די מרגיש שממש ממש בדיוק ככה הרגשתי וחשבתי לפני כמה חודשים מעטים.. כן כן.. אני כאילו מסתכל על זה אחורה.. גם את זה אני לא יודע איך להסביר, אבל.. אם תתני לטיפות האלו של האופטימיות להמשיך ליזרום לך על הפנים, אפילו ככה בשקט, שאף-אחד לא יודע, אני יכול להגיד לך שלאט לאט זה מתחזק.. על תעשי לי ככה עם היד, אני אומר באמת :).. באמת שאני הרגשתי הרגשות כל-כך חזקות כמו שלך.. self inflicting painful slowly destruction mechanism which can`t learn how to feel pleased אין לי מושג איך לתאר את זה, אבל ניסיתי.. .. ... .. אבל שתדעי לך.. אני מרגיש יותר טוב היום.. אני שמעתי את הזימזומים הרחוקים האלו של האופטימיות, (תקראי לזה טיפות, אני קורא לזה זימזומים, כי זה היה פשוט כל-כך חלש ורחוק), והזימזומים התחזקו, והתחילו לאט לאט לנסות ולהקיף אותי.. אני עוד רחוק מלהרגיש אותם מכל עבר, ממש רחוק, אבל הם לאט לאט מתקרבים.. יש את הנפילות החזקות האלו.. משום מקום, רוב הזמן.. אבל קצת פחות.. רגעים שהכל נראה כל-כך מסריח מסביב ומבפנים, וזה הורג אותי שפתאום זה זז.. כאילו משום מקום.. ואז אני סותם חזק חזק את האוזניים וסוגר את העיניים, מסתגר בתוכי ומתמלא בכאב שמדמם בכל תוכי.. אחח.. אני יותר מידי מדמיין את זה.. :).. בכל מקרה, לא נראה לי שהסברתי את עצמי טוב כי אני הולך עוד שנייה להירדם פה על המקלדת, פשוט לא יכולתי לישתוק אחרי שקראתי אותך.. :).. היה לי חשק לקחת אותך לזירה כזאת וללכת איתך ככה מכות סטייל פייט-קלאב לפוצץ אחד את השני במכות ולנסות ככה להוציא מאיתנו את ה.. ה... ..... תעזרי לי פה.. :).. את ההתכחשות האינפנטילית מעצמנו מלאת ההרס העצמי שמפצל לנו את השכל לשני צדדים שכל הזמן נלחמים אחד בשני... וואט-אבר. :) חחח.. אם תביני משהו תגידי לי.. אני פשוט ברוח שטותית כזאת היום, שלא תביני אותה דרך המחשב הזה.. =) All I want to be is a little funny man in a little funny house תודה על התגובה שכתבת לי ממקודם, צריך להתיישב ליכתוב לך תגובה חמודה שתצחיק אותך אולי קצת.. צריך רק לימצוא את הבן-אדם שיכול לימכור לי זמן ככה במשקל ואני אהיה איתכם כל היום בפורום, ול``מדדה-לאיטו`` תודה גם על התגובה עם אתה קורא את מילותיי כעת, הייתי רוצה שאנשים יפסיקו ליקרוא לעצמם בשמות כאלו מדכאים.. :(.. זה מדכא את ג`ימי שלכם.. תחשבו על שם שתמיד רציתם שיקראו לכם.. ג`ים נראה לי זה השם הכי יפה בעולם.. חחח :). ג`ימי. חחחחחי :), אני עושה לעצמי בושות רציניות..

למעלה