טיפות הבושם

Di 2004

New member
טיפות הבושם

למישהו יש אולי את התרגום? אני מבקשת ממש כטובה, אני צריכה לתרגם את השליש האחרון ואני פשוט יודעת שזה יקח הרבה זמן אם למישהו יש והוא יוכל לעשות לי טובה

זה הנוסח בערבית

قطرات العطر كانت صبيّة وكانت خادمة... وكان أبرز صفاتها الأمانة. لم تسرق أبدا شيئا، بل لم تخطر لها السرقة على بال... وكبرت الصبيّة، وأصبحت شابّة. ولكنّها لم تحسّ بشبابها وجمالها إلاّ عندما عرفت سائق إحدى سيّارات الأجرة فأصبحت كلّها شبابا وجمالا عندما أحبّته. ووقفت أمام المرآة معجبة بنفسها... ثمّ اعتقدت أنّ هناك شيئا ينقصها... شيئا يُرضي حبيبها، ويُرضي شبابها وجمالها. فمدّت يدها لتسرق هذا الشيء. كانت المرّة الأولى التي تسرق فيها. ولم تسرق سوى قطرات من زجاجة عطر تملكها سيّدتها ! ولم تكن تعتقد أنّها تسرق. لم تحسّ أنّها ترتكب جريمة. كلّ ما أحسّته أنّها تعطي لنفسها حقـّا طبيعيّا في التجمّل لحبيبها. إلى أن لاحظت سيّدة البيت تناقص زجاجة العطر وهو عطر غال تحرص عليه. فوضعت علامة خفيفة لتتأكـّد من أنّ هناك سرقة، قبل أن تبحث عن السارق. وهبط سطح العطر داخل الزجاجة عن العلامة التي وضعتها... فأصبح الشكّ يقينا. واضطرّت أن تراقبها... إلى أن شمّت رائحة العطر في ثيابها. فثارت واتّهمتها بالسرقة. ومضت شهور، وجلست صاحبة البيت تحكي القصّة وهي نادمة. فإنّها لم تجد بعد "نفيسة" خادمة أخرى في مثل أمانتها ونشاطها. وكلّ من أتى بعدها حاول أن يسرق الحُليّ والنقود والثياب !! من " منتهى الحبّ" لإحسان عبد القدّوس (بتصرّف)

אוי , סליחה לא הבנתי

אם את רוצה להעתיק לי את זה כאן ואתרגם לך אותו , אם בא לך ... עד אז המשך מהנה

והנה לך

תמונה ראשונה : - אני אוהבת את הריח שלו ,גברתי ואז סטרה לה הגברת, וצעקה עליה : " ובלי בושה את מדברת בצורה כזאת, גנבת אחת " נבהלה המשרתת כשהיא שומעת בפעם הראשונה שהיא "גנבת" . חשבה על הכלא, וחשבה על המשפט שלה, וחשבה על אהובה שעוזב אותה, וחיכתה ללילה עם דמעותיה , ואז אספה את הבגדים שלה וברחה מהבית, ברחה לאהובה שלה , ולפני שברחה גנבה את הבושם, והפעם הייתה מודעת שהיא גונבת ונקראת גנבת( אני לא בטוח מהמילה גנבת לא יודע למה ). תמונה שניה : התעוררה בעלת הבית וחיפשה אותה ולא מצאה, התלוננה במשטרה על הנושא, חיפשה אחריה המשטרה ולא מצאה אותה גם, אולי לא ממש התעניינו בנושא הזה, בושם זה לא ממש יעניין את המדינה... ועברו חודשים, וישבה בעלת הבית לספר את הסיפור שלה כשהיא מתחרטת, כי אחרי נפיסה לא מצאה לה משרתת אמינה וחרוצה כמוהה, נפיסה רק גנבה טיפות הבושם, מי שבאו אחריה גנבו בגדים, תכשיטים , וכסף. אמרה לי :- מה אני יכולה לעשות? אמרתי : היית יכולה לקנות לה בושם והיית נותנת לה אותה במתנה וככה תבטיחי את נאמנותה אלייך, ותשמרי עליה שתשרת אותך . אנחנו שוכחים שהמשרתת היא גם בנאדם, בחורה כמו כל הבחורות ,כמו הבת של בעלת הבית, יש לה אותם הרגשות , אותן רגישויות, אותה נשוית , זכותה להתאהב, וזכותה להתבשם . אחסאן עבד אלקודוס אולי פה ושם יהיו טעויות .. :)

tlingit

New member
סיפור יפה ../images/Emo22.gif

שלום, אני קוראת מדי פעם ועד עכשיו לא כתבתי אני רוצה לצרף את תודתי לנסיך האהבה על ההשקעה
איזה כיף לקרא ולדעת על מה מדובר

Di 2004

New member
בטעות נמחק לי גם

שורה שנייה זה וואו ואליף שורה שלישית אליף

למעלה