טיפוס אבהי?

טיפוס אבהי?

אני מעוניינת להיכנס להריון מבן זוגי. הבעיה היא שיש לי ספקות לגביי תפקודו בעתיד כאב. אני לא יודעת אם...: הוא יהיה אב קשוב ורגיש לילדיו, או שיהיה אדיש? האם יהיה דמות חיובית ומחנכת? האם יפגין אהבה ופינוק כלפיהם? האם יקדיש להם זמן אכות? האם ישקיע בהם גם מבחינה חומרית? האם יהיה אב מעורב? אשמח לקבל תשובות (עד כמה שניתן) על סמך תאריך הלידה שלו: 25 במאי 1977

והוא בוודאי שואל את עצמו אם

את טיפוס דיסקרטי? אם את שומרת על קשר פתוח וכנה בינכם? האם את מכירה אותו מספיק ומקבלת אותו כמו שהוא? האם חשוב לך שיהיה מעורב במידה שהוא יקבע? האם רף הציפיות בינכם מתואם?

weblight

New member
תשובה מנסיון אישי ולא מאסטרולוגיה

א. תבחרי לך בן זוג שאת מאמינה שתיהי מאושרת איתו אבא טוב לילדים לא בהכרח יהיה בן זוג מתאים עבורך משפחה זה דבר שברירי מאד וזו טעות להחשיב נושא אחד ולהזניח נושא אחר. ב. אנשים (גם גברים וגם נשים ) משתנים כאשר הם הופכים להורים. ג. רוב הגברים (מנסיוני,לא מבוסס על סקר..) וגם נשים לא ממש מתחברים לעניין ילדים לפני שיש להם כאלו שלהם, כך שהאדיש הזה יכול להפוך לאבא מעורב, אוהב,מגונן ואף הסטרי, כל קשת האפשרויות.. ד. את מנסה לבחון אותו ואת כשרותו לאבהות ?? סיימת לבחון את עצמך ? האם זה ניתן בכלל ?? בהצלחה רבה

למעלה