טיפוס אבהי?

טיפוס אבהי?

אני מעוניינת להיכנס להריון מבן זוגי. הבעיה היא שיש לי ספקות לגביי תפקודו בעתיד כאב. אני לא יודעת אם...: הוא יהיה אב קשוב ורגיש לילדיו, או שיהיה אדיש? האם יהיה דמות חיובית ומחנכת? האם יפגין אהבה ופינוק כלפיהם? האם יקדיש להם זמן אכות? האם ישקיע בהם גם מבחינה חומרית? האם יהיה אב מעורב? אשמח לקבל תשובות (עד כמה שניתן) על סמל תאריך הלידה שלו: 25 במאי 1977

בשאלה הזו יש לי כמה תשובות :

1. לכל אחד שהופך להיות הורה ישנם פלוסים ומינוסים כי אין מושלמות בעולם וכולנו בני אנוש , ולכן .... לכל אחד מאיתנו ישנם תחומים בהם נשקיע יותר וניתן יותר מעצמנו . 2. כאן על פני האינטרנט אני לא רוצה לחרוץ גורל ולומר מיהו האדם הזה ואיך הוא יהיה בתור דמות אבהית וכמפרנס. 3. אוכל לענות על שאלות כאלו רק ביעוץ אישי עם הסכמה של אותו אדם לנתינת מידע כזה עבורך כי זאת חדירה לפרטיות האדם עצם העובדה שאתן מידע עליו - ואני מקווה שאת מבינה למה אינני יכולה לומר דבר עליו ללא הסכמתו . בברכה,קרן

קרן,

אני בהחלט מבינה את התשובה שלך. העיניין הוא שמדובר אומנם במידע אישי לגביי אדם אחר (שלא הוא זה שפנה אלייך), אבל מדובר בעיניין שעשוי להשפיע עליי באופן ישיר. אני רק מבקשת לדעת האם מדובר באדם עם "פונטציאל" להיות אבא טוב (אני יודעת שזה קשה להגדיר "טוב" אבל השאלה המקורית שלי מפרט מושג זה ומהו ההגדרה שלי ל"טוב") מודה ך מראש על כל התייחסות

את צודקת . קשה להגדיר טוב או לא

שיקול שלך צריך להיות ולהגיע ממקום שונה . האם זה בן זוג שאני יכולה לבנות איתו חיים . אין ביה"ס להורות לצערי ולכן כל אחד לומד בדרך הקשה להיות הורה ולגלות על הדרך איזה אבא הוא יהיה . בברכה,קרן

למעלה