טיפול?

טיפול?

אני בן 22 ועוד לא עשיתי שום אבחון ADD, ולא הייתי עוד אצל מומחה. (אין לי מטרה ללמוד כרגע) רציתי לדעת. מה עלי קודם לעשות, לפנות אל פסיכיאטר מוכר שמתמחה ב-ADD (יש לי רשימה של 3 כאלה) או לפנות לעשות קודם אבחון באניגמה? (1778 ש"ח). אז מה בא קודם? האבחון? או הפסיכיאטר המתמחה?
כמה אמורה לעלות פגישה אצל פסיכיאטר מתמחה? תודה,

2 האפשרויות שציינת-זהות

אניגמה הינה מכון פרטי ובו פסיכיאטרים מומחים ל-ADHD. בכל מקרה,לשאלתך- מומלץ אצל פסיכיאטר מומחה ל-ADHD.

לפי מה שאני מבין

אם אני עושה אבחון טובה באניגמה במחיר שציינתי זה גם כולל פגישת טיפול עם פסיכיאטר מתמחה שלהם? תודה

zivadina

New member
אבחון מלא

כולל בדיקה קלינית של הפסיכיאטר, מענה על שאלונים התנהגותיים, ובדיקת TOVA. בסוף האבחון הפסיכיאטר משקלל את התוצאות של שלושת סוגי הבדיקות ואז מחליט אם יש לך הפרעת קשב או בעייה אחרת.

קודם כל מגדירים מטרה.

מה מפריע לך? למה? מה אתה רוצה לשנות בחיים? לתשובות שונות עבור השאלות האלה מתאימים אבחונים שונים וטיפולים שונים.

zivadina

New member
בחן את עצמך אם יש לך ADHD

בקישור המצורף תמצא מספר שאלונים לבדיקה עצמית.

אתה מתכוון לקריאה כל שהיא ולהקשבה

בפעילויות מגוונות בחיים? האם תוכל לספר על הפעילויות שהכי מציק לך שאינך מצליח להשתלב בהן?

אני אגיד לך מה

פשוט כתבתי בניק הזה בטעות בפורום אחר שבו אני לא אנונימי ולכן עכשיו אני מעדיף שלא לומר פה דברים אישיים בגלל זה. תודה בכל אופן.

zivadina

New member
הצעה

תבקש ממנהלי הפורום האחר שימחקו את הודעתך. אני עושה זאת כאן לבקשת כותבים שמתבלבלים בניק שלהם, כמוך...

תודה על הרעיון אבל

כבר כתבתי את ההודעה אתמול, וחלק גדול מהקוראים ראה את הכינוי הזה, לכן זה כבר לא אפקטיבי במיוחד לבקש שימחקו את ההודעה ההיא. (אגב, זה בקומונה ולא בפורום). לא נורא. אולי אני אחליף פה ניק שוב בפעם אחרת.

למעלה