טיפול

yamba82

New member
טיפול

לאחר מחשבות רבות ולאחר פגישת יעוץ במרכז סיוע, התחלתי טיפול אצל פסיכולוגית.
לאחר הראשון, שזה בגדול פעם ראשונה שנאמרים דברים בקול רם, נפתחו עיניי על כל מיני דברים.
והדבר המערער ביותר שעלה לי, זה שבעצם מה שחשבתי שזו האישיות שלי... זה בעצם אישיות שנרגמה בשל הפגיעות. וזה מערער לי את המחשבות והביטחון...

והיום הייתה פגישה שניה, ויצאתי בתחושה של כלום. של עלה לי לא מעט בשביל כלום... לא חושבת שזה קידם אותי לאיפה שהוא, שזה גרם לי לחשוב על משהו נוסף או בצורה שונה...
ושואלת את עצמי, האם כך זה צריך להיות/להרגיש?
האם זה לא האיש הנכון בשבילי?
האם זה נורמלי?...

הלך פעם שלישית ונראה אבל בינתיים השאלות שלי הן לגבי טיפול בכלל לעומת תישאולים אישיים וכו...

מה אתם חושבים?

בנשיר

New member
נורמלי בהחלט .

שלום לך . בקצרה . אין לי נסיון בטיפול פסיכולוגי . אבל יש לי נסיון התמודדות . כתבתי בעבר למתמודדת אחרת בפורום הזה . מספיק עם החיפוש של השורה התחתונה והמשוב המידי והניתן לחישוב לרישום או תיעוד . הזמן הוא שלך . חישבי על כך שנפתחו לך העינים והפגישה השניה לא היתה פוגענית אולי היתה ריקנית . רוב הזמן אנחנו בהמתנה לפעמים ריקנית . זה לא מונע התקדמות ולא מפריע למהלכים ותמורות פנימיים .
תמשיכי ותמשיכי להיות עם היכולת לפתח ביקורת . שוב כמו בכל בסיס טיבעי בעולם לא להגזים ולשמור על איזון ושביל הזהב .
אשמח לראות אותך כותבת בפורום על מה שאת בוחרת . על מה שאת מרגישה . שאלות מקדמות . בהצלחה

דעתי

לא מאמין בטיפולים ולא מאמין במערכת בכלל הכי להפך, אבל יודע שיש כאלו שזה יכול לעזר להן, מניסיון טיפול הוא עניין ארוך ומייגע זה לא פגישה אחת או שנים זה יכול להמשך שנים ארכות, הכל קשור מה עברת וכמה הפגיעה הייתה קשה למשל אצל נפגעות גלוי עריות אבא -בת זה יכול להיות מורכב מאוד מאוד לעומת אונס חד פעמי על ידי זר, כי יש אלמנט הקרבה וענוי מתמשך וכו, קיצור בכל מקרה זה לא עניין של פגישה אחת או שניים אלא טיפול של לפחות כמה חודשים ,אל תייאשי תנסי לי זה לא עזר ואני לא מאמין ודי נגד זה אבל יש כאלו שעזר להן חשוב שכדי לנסות ואם יעזור יופי אם לא לפחות נסית ,בהצלחה בהמשך .

liorah1

New member
היי

היי
הרבה פעמים אחרי טיפול עוצמתי יש טיפול "פושר" וזה טבעי לגמרי. טיפול כלשהו לא בוחנים אחרי 2-3 פגישות, אלא אחרי תקופה. לוקח זמן לבנות אמון
בהצלחה
ליאורה

yamba82

New member
המשך

הלכתי לפעם נוספת
וכשנשאלתי איך עבר השבוע וזה, פשוט סיפרתי, שכשיצאתי פשוט הרגשתי שהיה מפגש של כלום וכו
אמרתי לעצמי שאם אני כבר כאן משקיעה זמן וכסף אז נהיה פתוחים
סגורה אני מומחית
ואכן הפעם היה יותר טוב
לא מתלהבת לחזור שוב ושוב אבל העיניים נפתחות קצת

בנשיר

New member
שמחת אותי תודה שאת מתמודדת . חפשי את השאלות לא את התשובות

התשובות השבלוניות הרגילות מנופחות אגו ספרים וסטטיסטיקה

למעלה