טיפול ivf

מוריה223

New member
טיפול ivf

שלום לכולם שמי מוריה לפני חודשיים עברתי טיפול ivf שאבו 17 ביציות 14 מתו ו3 לא התפתחו הטיפול היה עם גונל f100 שהורד ל 75 בנוסף צטרוטייד ואז 36 שעות לפני השאיבה דקפפטיל 0.1 שתי זריקות, נאמר לי שכישלון זה קורה 1 למליון
טיפול שני איקסי התחיל ב 7.11 עם גונלf 75 ולפני יומיים הוסיפו צטרוטייד בבדיקה שלפני יומים נצפו 9 ביציות בגודל 13 ממ ואחת בגודל 16 ממ אתמול אותן ביציות הראו נסיגה בגדילה 9 בגודל 10 ו12 ממ ואחת בגודל 15 ממ הרופא הפסיק את הטיפול וגם על כישלון זה אמר מקרה של 1 למליון הייתי רוצה לדעת האם לשנות פרוטוקול ואו רופא כיון ואני מרגישה שאין לרופא שלי תשובות מספקות , אני מרגישה כמו חיית מעבדה ,
עוד אציין שאני נושקת לגיל 35 חולת אפילפסיה ופיברומיאלגיה בעלי אסמטי
לא ידוע על בעיות פריון למעט שחלות פוליציסטיות מקבלת מחזור טבעי עשיתי צילום רחם שיצא תקין
בבקשה מה לעשות??

מצטערת על מה שעברת..

קודם כל אני מצטערת על מה שעברת.
זה באמת נשמע נדיר מאד.
מה הסיבה לivf? בעיית זרע?
יש תרופות שונות שלהן אותה מטרה- את מגיבה מעולה לגונל אבל אולי כדאי לנסות תרופה אחרת ומינונים נמוכים וללכת על איכות ולא כמות?
בעיקרון סבב שניים ראשונים זה דיי ניסוי ןטעיה והרופא לומד את הגוף והתגובה...

מוריה223

New member
Ivf

לבעלי אין בעיית זרע לא שאנחנו יודעים עליה הבדיקות שגם הוא עבר אמרו שהזרע שלו באיכות גבוהה ואין בעיה אצל אף אחד מאיתנו
היום קבעתי פגישה עם רופאה אחרת בבית החולים על מנת לקבל חוות דעת נוספת ואולי רעננה כיוון שאני חושבת בדיוק כמוך שינוי פרוטוקול אך הרופא לא ממש מקשיב לדעותיי וכל פעם אומר ששווה לנסות בנוסף איבדתי אמון ברופא כיוון שמתחילת הטיפול עוד כשעשינו iui אמרתי לו את דעותיי והוא היה בשלו ואני כמו חיית מעבדה עושה מה שהוא אומר ובו זמנית יודעת שמשהו שהוא עושה לא תקין מקווה שהרופאה תיתן לי יותר תקווה ו

טוליתי

New member
קודם כל חיבוק

נורא מתסכל שאפילו לא היו עוברים.
אפשר כמו שנצליח כתבה לך, לשנות תרופות. אם את מבייצת, אפשר לנסות טיפול טבעי או חצי טבעי, אם יש בעיה של איכות הביציות, הורמון גדילה, גלולות לאיפוס לפני תחילת טיפול יכולות גם לעזור. ויש עוד הרבה אפשרויות.
&nbsp
מאחלת הצלחה בקרוב.
עדכני אותנו, ושיעבור כמה שיותר בקלות ובמהירות.

מוריה223

New member
מבייצת

אני מודה לא ממש ניסינו טבעי עברנו ים תלעות כמעט מרגע שהתחתנו וסקס הפך למטלה בנוסף נכנעתי ללחצים של חברה שעשתה טיפולי פוריות שהחלה לשכנע אותי ומצאתי עצמי נכנסת למעגל הטיפולים הקשה הזה; חשבתי לא מעט פעמים להפסיק אך בעלי לא צעיר והרצון שלו לילדים מאד חזק וקשה לי לאכזב אותו כיוון וגם אני רוצה ילדים ;
אמן ואבשר לכם שאני בהריון

טוליתי

New member
אני חושבת,

ואני לא רופאה, שלאור הדברים שכתבת, ובהתחשב בכך שנתוני הזרע שלכם מצוינים, יש סיכוי שההורמונים שאת מקבלת מקלקלים לכם...למה שלא תנסו בבית?
יש לי חברה טובה, בוגרת הפורום הזה, שעברה 10 או 12 החזרות עוברים, ונקלטה רק בין הטיפולים. גם היא הייתה לחוצה לעבור טיפולים, והטיפולים לא זרזו את הכניסה שלה להריונות, אלא להפך. הם עיקבו אותה, והכניסו אותה ללחץ מיותר.
מה דעתך?

מוריה223

New member

זה בדיוק התוכנית שלנו , בחודש הבא יש לנו פגישה עם הרופאה שתיתן חוות דעת נוספת אך בו זמנית אנחנו נפסיק את הטיפולים למשך 3 החודשים הקרובים ונשנה את הגישה לסקס מאחר ובזמן הטיפולים סקס לא היה עיקר היחסים בינינו בקושי היה החלטנו לתת צ’אנס לטבע כיוון ועם כל טיפול כזה שעברנו חוויתי מלא התקפי אפילפסיה שנבעו מההורמונים מקווה לבשר שנקלטתי טבעי

PAND76

New member
אל תתייאשי דרלינג. יש ממוצע של טיפולים

שעושה את העבודה, ואת עוד לא שם. גם לי קרו הנסיגות שתיארת פעם פעמיים, אבל את צעירה ולומדים אותך ואת גופך הרופאים, וכמו שכתבת אין בעיה מוגדרת. סימן שהסיכויים פה ממש טובים.

התחושות שאת מתארת טבעיות. אבל תראי שבעוד כמה ימים, יהיו לך אנרגיות לחזור שוב למסלול. אם לא, רק בשביל השקט לכי למישהו פרטי להתייעץ. שווה כל שקל. אבל לדעתי עדיין מוקדם.

מוריה223

New member
תודה

קבעתי תור לרופאה אחרת על מנת לקבל חוות דעת נוספת אעדכן בהמשך ותודה לכולכן על התמיכה לא חשבתי שאגיע למצב שאין ביכולתי להתמודד לבד

טוליתי

New member
לא עם כל דבר שעוברים בחיים צריך להתמודד לבד.

זה נכון גם לטיפולי פוריות, וגם בכלל.
זה שמישהי נעזרת בחברות או בפסיכולוג לצורך התמודדות, לא אומר עליה דבר, מלבד העובדה שהיא דואגת לקבל תמיכה שתחזק אותה.

למעלה