טיפול 11 נכשל!!!

גולה1

New member
טיפול 11 נכשל!!!

שוב אכזבה! טיפול IVF 11 במספר נכשל גם הוא! מתוך 9 ביציות אחת הופרה לעובר חמוד בן 6 תאים אבל גם הוא לא שרד ולא החזיק מעמד והבוקר קמתי ישר למכפשה המרשעת שהופיעה לי! קשה, מאוד קשה באותו הרגע אבל מה לעשות אני חייבת להמשיך כאילו כלום לא קרה, חייבת ללכת לעבודה כרגיל, חייבת לחייך לאנשים כרגיל מה לעשות??? כמה פעמים לדעתכן צריך להשאר אצל אותו רופא? האם כדאי לשנות אחרי כמה טיפולים?

vif

New member
מצטערת איתך ../images/Emo24.gif

אולי תוכלי לתת לעצמך יום חופש למרות שלפעמים זה דוקא עוזר לעבוד.. בקשר לרופא זה שאלה טובה אני החלפתי אחרי 3 הפריות שלא עבדו ומאוד שמחה על ההחלפה למרות שעם הרופא החדש גם כלןם לא עובד אבל אני מרגישה שהוא עושה הכל...בכל אופן חיבוק גדול ויאוו כמה קשה ליבי איתך

נועה 35

New member
../images/Emo24.gif גדול גדול

ליבי איתך! 11 טיפולים! זה המון! כל הכבוד שאת עוד שומרת על שפיות!

גילה25

New member
בטיפול ה - 12 תצליחי

בנות גם אני עברתי הרבה הפריות ולא הצליחו. בטיפול האחרון הרופא החליט לעשות מיקרופולציה וזה הצליח. אני לא יודעת אם יש קשר. בהצלחה לכולם.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif גולה ../images/Emo7.gif

כל אכזבה כואבת מחדש ושוברת אותנו לרסיסים. אחר כך אנחנו מתגברות, מדביקות את השברים וממשיכות הלאה. אנחנו אמנם חייבות לקום בבוקר, אבל מי אמר שחייבות לחייך לכולם. אפשר לא לחייך, אפשר להגיד שהיום לא טוב לי, שהיום קשה לי. אפשר לברוח לחדר השני לבכות, אין טעם להסתיר ולהתבייש בזה שרע לך ואת לא חייבת לתת דין וחשבון לאף אחד. אני מקוה שהטיפול ה12 יהפוך אותך לאמא מאושרת
. אחרי 4-5 טיפולים מומלץ להחליף רופא ובית חולים. רופא אחר יכול לראות דברים אחרים ותקוף את הבעיה מזוית שונה. אגב, מכשפה או לא- בדיקת דם את חייבת לעשות.
נועם

גולה מבינה את מה שאת עוברת ..

כי אני בעצמי עברתי לא מעט הפריות ועדיין לא ראיתי הצלחה מעריכה את ההתמדה והרצון להמשיך ואני בטוחה שבסוף יהיה סוף מתוק
אני הייתי לוקחת עוד יום חופש בשביל עצמך אני זוכרת שהיתה תקופה שלא הייתי מסוגלת ללכת לעבודה שבועיים ופשוט לא הלכתי הוצאתי מחלה מהרופא אמרתי לו שאני ממש בדאון מהטיפולים והוא יתחשב
יונית

צוקה1

New member
גולה, כואב לשמוע על שלא הלך

מחבקת ומחזקת אותך.אני בטוחה שהסבלנות משתלמת וכי סוף טוב הכל טוב ומקווה שהסוף הטוב קרוב מאוד אליך-צוקה

מבינה אותך מאוד וגם חיבוק ענקי

אצלי טיפול מס' 8 נכשל. עשיתי אותו "בשושו", לא סיפרתי. זה גם היה אחרי הפסקה מאוד ארוכה שעשיתי. ביום שזכינו במאבק, זכיתי בשלילי ובמחזור. שמחה מהולה בעצב, אבל זו מהות חיינו. בקשר לשינוי רופא, אם את מרוצה מהרופא, לפי פרמטרים למשל של רעננות מחשבתית, יוזמות חדשות, פרוטוקולים חדשניים, ניתוח מעמיק של הנתונים וכו', אז לא בטוח ששווה לשנות. אם את מרגישה תקועה, אז זה הזמן לזוז הלאה. אומרים שמשנה מקום משנה מזל, לפעמים זה עובד, לפעמים לא.

זוהרה יקרה שלי הרשי לי לשלוח לך ..

+
כ"כ לא מגיע לך לסבול כך אני כבר רוצה לראות אותך אימא כבר רוצה לשמוע אותך מפרסמת פה את הודעת ההריון שלך שולחת לך המון כוחות ואנרגיות חיוביות את בחורה חזקה מקוה ומאחלת ששתינו נעשה את זה בקרוב מאוד
יונית החיובית

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif זוהרה ../images/Emo24.gif

עצוב לי לשמוע על הכשלון
. המילים כבר הופכות שבלוניות עם הזמן אבל החיבוק עודנו חם, אמיתי ורלוונטי, אז
ענק מכל הלב.
נועם

גוליגל

New member
אוי, זוהרה!!!

מצטערת לשמוע על הטיפול שנכשל. מקווה שיהיה לך כוח להמשיך ושהבא יצליח יותר - ושהמאבק האישי יסתיים בהצלחה כמו שהמאבק הציבורי הצליח.

לי מ ו ר

New member
../images/Emo7.gifאוי זוהרה

כל כך כואב. שולחת לך חיבוק חזק חזק, כי המילים כבר נגמרו.

צוקה1

New member
זוהרה ממש צר לי לשמוע -היי חזקה

ומאחלת לך הצלחה ענקית-צוקה.

אויש חמודה ואני לא ידעתי ../images/Emo24.gif

התכתבנו ולא אמרת לי כלום
ענקי ממני זה אומר שניפגש וביחד נצליח הבנת? ובגדול מחבקת

גוליגל

New member
אוי גולה ../images/Emo14.gif

מצטערת לשמוע על האכזבה הגדולה. מגיע לך כבר להצליח! אז תחייכי חיוך עצוב היום, וגם מחר, ואחר כך החיוך אולי ירגיש לך כבר יותר אמיתי. לגבי הרופא - לא יודעת, אבל אני חושבת שאם יש ספקות, צריך להתייחס אליהם ברצינות. קבלי
גדול וממחטה לדמעות.

למעלה