טיפול 11 נכשל!!!

ישראלה2

New member
מצטערת בשבילך ושולחת המון../images/Emo24.gif

מצד אחד הרופא שאת אצלו מכיר את הגוף שלך ויודע מה לתת לך, אבל מצד שני לפעמים כשדורכים באותו המקום מפספסים דברים אחרים. אני החלפתי 3 רופאים ומה שראה האחרון לא ראו השניים האחרים שנחשבים למומחים בתחום הפוריות. רק היום מתבררים לי דברים שאני לא יודעת איך לא ראו אותם שני הרופאים האחרים. אז לפעמים משנה מקום משנה מזל! אני עדיין בטיפולים אבל יודעת מה מגבלותיי וזה חשוב לי באופן אישי לדעת.

סנונית 1

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif לעידוד

את יכולה גם לקחת יום חופש אם בא לך לתת לנפש ולגוף קצת לנוח. מאחלת לך הרבה בהצלחה בטיפול הבא.

rozi3

New member
אוי לאאאאאאאאאאא!!!../images/Emo7.gif

גולה חברתי , אני כל כך מצטערת בשבילך אני מכירה את התחושה הזאת לצערי. אני יודעת שמה שאני לא אגיד זה לא יעזור אבל אל תתיאשי בבקשה!!! בסוף זה יגיע ותהיו מאושרים. בכל זאת אני מציע שתעשי בדיקת דם , ליתר בטחון! למה את רוצה לעזוב את הרופא שלנו? באהבה , חיבוקים ואלף נשיקות תהיי חזקה !! ממני "רוזי"

גולה1

New member
אני מתלבטת.

נראה לי שאני אתן לו עוד ניסיון אחד או שניים ונראה.

rozi3

New member
את חייבת לעשות מה שאת מרגישה מבפנ

ים, כי לפעמים ההרגשה הפנימית לא טובה ואז אולי באמת כדאי לעבור. הרופא שלנו מצויין לדעתי, הוא גם אדם טוב אבל האמת שאני לא יכולה לשפוט מכיוון שאני מכירה רק אותו ולא הייתי אצל מישהו אחר. תעשי מה שאת מרגישה לנכון לעשות ... בכל מצב אני איתך ושמחה מאוד מאוד שהכרתי אותך ומחזיקה לך אצבעות לטיפול הבא

גולה1

New member
הרופא שלנו מקסים אנושי

ואחד התותחים בתחום. נראה מה יהיה. תודה רבה רבה בכל זאת.

הגיע הזמן לשינוי

גם אם זה במסגרת משנה מקום משנה מזל. משתתפת בתסכול....כל כך מוכר ומגעיל.

bapi

New member
כואבת יחד אתך ../images/Emo14.gif

אבל בטוחה שבסוף זה יצליח זה רק היה עוד מכשול קטן בדרך להצלחה

sab sab

New member
../images/Emo14.gif הלב נשבר

אחרי כל כך הרבה ניסיונות.....אבל את עוד תמצאי את הכוח להמשיך עד ההריון המיוחל! אני חושבת שהגיע הזמן שתחליפי רופא כבר.אני אפילו הייתי מנצלת את הפגישות יעוץ שהקופ''ח מסבסדת וקובעת תור אצל 2 רופאים בכירים וכך תקבלי מגוון של דיעות והערכות לגבי המשך דרכיכם. ב-ה-צ-ל-ח-ה

גולה1

New member
אני לא עשיתי 11 טיפולים

אצל אותו רופא, אצל הרופא הנוכחי עשיתי 2 טיפולים בנתיים. תודה בכל אופן על הייעוץ והתמיכה.

חגיתלה

New member
גולה וזוהרה

מצטערת איתכן, ומאחלת לשתיכן כי הטיפול הבא יהיה הטיפול שיזכה אתכן בילד/ה/ים. שולחת
ענק.

לי מ ו ר

New member
מצטערת לשמוע

מצטערת לשמוע. אחרי כל כך הרבה שלילים, כבר אזלו המילים. שולחת לך חיבוק חזק

אני אחרי 11 IVF החלטתי להחליף

ועכשיו אני אצל זיידמן מחכה לתור ללפרסקופיה לכרות את החצוצרה ואח"כ לעשות טיפול 12 ולהצליח מחזיקה לך אצבעות לפעם הבאה מוצלחת יותר וכן תנסי להחליף רופא בהצלחה

ginger5

New member
מצטערת

יודעת מה את עוברת ומכירה את תחושת חוסר האונים. מצטערת איתך. לא חושבת שאפשר לנקוב במספר הפעמים שצריך להשאר אצל אותו רופא. חלק מהרופאים אומרים בעצמם שאחרי 6-7 טיפולים כדאי לעבור. גם בבחינת משנה מקום משנה מזל וגם כי לפעמים לרופאים שונים יש ראייה שונה. מה שחשוב זה להרגיש שהרופא יצירתי, משנה חשיבה מטיפול לטיפול ומכיר אותך היטב. אחרי הרבה טיפולים התחושה של מה נכון לך מתחדדת. בכל מקרה, אם את מרגישה טוב עם הרופא הנוכחי לא הייתי ממהרת לעבור אם עשית אצלו 2 טיפולים בלבד מאחר ורק התהליך של המעבר לרופא חדש ועד שהוא לומד אותך ואת התגובות שלך לטיפול לוקח זמן. אני שיניתי רופא אחרי 9 טיפולים. אצל הרופא החדש הצלחתי בטיפול מס. 3 (טיפול 12 סה"כ). מקווה שגם אצלך תהיה הצלחה בטיפול 12.

neta2

New member
אוי שיט. די כבר עם השליליים האלו

אין מילים, פשוט נגמרו המילים. אני יותר ממצטערת , עצובה איתך. מתפללת בכל לבי שבפעם הבאה התוצאה תהיה מחוייכת והריונית.

אינדית

New member
מצטערת בשביל שתיכן ../images/Emo24.gif

גולה וזוהרה יקרות... כל הדברים החכמים כבר נאמרו, אז מוסיפה רק חיבוק וירטואלי חם ותפילות להצלחת שתיכן, ולהצלחת כולנו במהרה בימינו אמן!
חיזקו ואימצו, ולעולם לעולם אל תשכחו: "תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר" רק בשורות טובות

למעלה