טיפול 100000 קליאו B

Eye of Horus

New member
טיפול 100000 קליאו B

אני צריך לעשות טיפול 100,000 לקליאו B שלי , שקניתי לפני חודש. היום כשנסעתי האוטו פתאום התחיל לקרטע כשאני לוחץ על הגז. לפי ההרגשה שלי מדובר בבעיה בגיר למרות שאני לא בטוח. האם כדאי לעשות את הטיפול בגיר במוסך רגיל (והרבה יותר זול) או במוסך מורשה של רנו?

לא ציינת שנת יצור וסוג תיבת ..

ההילוכים, הקרטוע נראה יותר ממערכת הדלק או ההצתה, אם תתן פרטים נוספים, נוכל לעזור לך, לא חייב במוסך מורשה של רנו, אם כי סביר להניח שמוסך שמטפל ומתמחה ביום יום ברנו, עדיף על מוסך כללי, שווה לעשות סקר מחירים לפני, ורצוי ומומלץ לעשות ישור קו לרכב, שעומד לשרת אותך בשנים הבאות, טיפול יזום רציני היום, יכול לגרום לך להנות מהרכב בשנים הקרובות עם עלות אחזקה מינמלית! בהצלחה צביקה

Eye of Horus

New member
2000 אוטומט

אני חושב שזה מהגיר בגלל שנראה לי שכשהוא אמור היה להעביר הילוך הוא פתאום קרטע , אבל אחרי זה המשיך לנסוע רגיל בנסיעה האחרונה היו כמה קרטועים כאלה. כדאי להזמין ישר גרר?

אין צורך בגרר, לדעתי בעייתך קשורה..

בהספקת דלק לקוייה, ובמקרה כזה יש ללכת מן הקל לכבד: במסגרת ישור הקו שמומלץ שתבצע ברכב, שיכלול כמובן החלפת מסננים, יתכן ויתברר שצסנן הדלק סתום, או יש צורך להחליף חוטי הצתה, מצתים , וחיבור הרכב למחשב יעודי, שיוכל לאתר בוודאות את הסיבה לקרטועים. מומלץ להחליף גם שרשרת טימינג , מותחנים, רצועת אביזרים, ויתכן גם משאבת מים, שברוב המקרים קרובה לגסיסה, ועלות החלפתה במקרה של החלפת רצועת טימינג זניחה, משום שזה בדרך. אנא עדכן על התוצאות לאחר הטיפול במוסך. בברכה צביקה

למעלה