טיפול 10,000

talweinberg

New member
טיפול 10,000

שלום, קניתי לא מזמן ג'ימיני. הגיעה העת לטפל בו. יש המלצות למוסכים ספציפיים באזור המרכז-פ"ת? למי כדאי לפנות במקרים של בעיות שקשורות לג'יפ כמו: בולמי זעזועים, הגבהה, וכו....??? תודה

miki69

New member
קודם עשית חכם שפנית כאן

יש מוסך טוב לגיפים בהרצליה ,באזור התעשיה ברחוב החושלים "אומנות הרכב" אילן אסייג שנית מה בדיוק הבעיות?

talweinberg

New member
רעידות בהגה

הבעיה העיקרית היא רעידות (לפעמים חזקות מאוד) בהגה בזמן האטה. הרכב נכנס לויברציות. באחד המוסכים אמרו לי שצריך להחליף גלגלים (הגלגלים אינם מקוריים ורחבים) אך אני מעדיף לשמוע דיעה נוספת.

YOSSI331

New member
ישנם 2 סיבות לרעד

1) וזה על פי רוב מניסיון עבודה של 20 שנה בענף הצמיגים שלך עקומים לא עגולים לכן יש את הרעד והעוקם לא תמיד ניראה לעין עם זה צמיגים לכן תסבקש מהמתקין איזון וגם תאזן את הפרונט כי תמיד השטח והחבתות מוציאים אותו מאיזון 2) יכול להיות שהבלמים לא תקינים רפידות שחוקות ולכן זה גורם לרעד בהגה

talweinberg

New member
ומה אם זה לא גלגלים?....

האם יש אפשרות לבצע החלפת גלגלים רק לשם בדיקה? אני לא רוצה להשקיע כסף ולגלות שמקור הבעיה אחר.

lizard

New member
אתה לא מחליף גלגלים, אתה הולך

לפנצ'ריה טובה ואמינה ומבקש שיעשו איזון גלגלים. מפרקים את הגלגל ומרכיבים אותו על מכונה שאומרת אם צריך לשים משקל ואיפה.

lizard

New member
עדיין רק מומחה יכול לומר בוודאות

אם הצמיג עקום. בכלל אם עברה על הצמיג טראומה שגרמה לו לעיוות אז כדאי מאוד להחליף אותו. זו דעתי בכל מקרה.

למעלה