טיפול תרופתי בדכאון במהלך הריון

דפנה מי

New member
טיפול תרופתי בדכאון במהלך הריון

טיפול שהחל לפני הריון - עד כמה מותר להיכנס להריון מההיבט האפשרי לנזק או השפעה על העובר? האם מצב האישה עלול להידרדר במהלך ההריון ובעצם לא טוב לה להפסיק את הטיפול התרופתי?-מה ידוע לכם בנושא?

טיפול תרופתי במהלך הריון

את שואלת שאלה מאוד נפוצה והתשובה עליה הנה מורכבת ביותר. המידע הקיים לגבי השפעות שונות של תרופות (שונות) על ההריון והעובר הנו מוגבל ומשאיר מקום לתהיות רבות. למרות האמור, קיימות תרופות רבות אשר נחשבות בטוחות בהריון. הפסקת טיפול תרופתי נפשי לפני או במהלך הריון יכול לעיתים קרובות להוביל לנסיגה קשה במצב הנפשי ואין לעשותו בשום פנים ללא התייעצות עם פסיכיאטר הבקיא בתחום! אנו נשמח ליעץ לך לגבי הנושא במרכז שלנו.

ravhen

New member
ד"ר בלוך שלום, אני נמצאת באותו

המצב, רק שאני כבר בהיריון בשבוע שביעי. היכן נמצא המרכז שלכם?. הייתי היום אצל רופא מטעם קופ"ח (פסיכיאטר) ולא הייתי מרוצה מאופן ההתייחסות שלו..

המרכז לבריאות הנפש של האישה

אנחנו במרכז הרפואי תל אביב (איכילוב), בניין שיקום, הנריאטה סולד 13, טל: 6974707

ravhen

New member
ד"ר בלוך שלום,עפי מה שביררתי היום

בבוקר, אני לא יכולה להתקבל אצלכם. הסברתי שאני גרה בת"א כבר שנתיים בשכירות, והצעתי שאביא עימי חוזה שכירות עם שמי . בת"ז אני כתובה כתושבת חולון. נאמר לי שאינני יכולה להתקבל אצלכם! האם רק תושבי ת"א ש"נולדו בה" יכולים להגיע אליכם?

מקום מגורים וטיפול

גם מי שגר בשכירות יכול לשנות כתובת במישרד הפנים; מי שאינו תושב תל אביב ישלם עבור הטיפול, אך סכום הנמוך משמעותית מהמקובל בשוק הפרטי

למעלה