טיפול שלא הצליח

lomeshane1

New member
טיפול שלא הצליח

שלום לכולם.
אני בת 44. ילדתי בעבר 2 ילדים כאשר נכנסתי להריון באופן טבעי. בנישאים ההחדשים המאוחרים פניתי לתהליך IVF לפני שנה, עברתי טיפול אחד ואבדתי את ההריון בשבוע 17 מסיבה לא כל כך ברורה, כנראה בעיות אימפלנטציה עוד מהתחלה, אבל לא בטוח. כמובן הייתי בדיכאון. עברתי אחר כך 2 טיפולים עם הביציות שלי מהר ככל האפשר בגלל הגיל. לא הצלחתי להכנס להריון שוב והחלטתי לא לנסות יותר ולפנות לתהליך תרומת ביצית. עברנו את התהליך, קיבלנו 7 עוברים, 5 הוקפאו. הטיפול לא הצליח. אני קצת המומה. האם יש כאן מישהי שלא הצליחה להכנס בפעם ראשונה כאשר העוברים היו במצב טוב מאוד והצליחה בטיפולים הבאים? אני פשוט חסרת תקווה. אם לא הצלחנו, אז למה שאצליחה עם עוברים מוקפאים מאותה תורמת....

שלום לך

מבינה את ההרגשה ואת ההפתעה. תרומת ביצית היא לצערי לא תרופת פלא. בדיוק כמו בטבע, לא כל סקס ביום הביוץ מוביל להריון, כך גם בתרומת ביצית. לא כל תרומה מובילה להיריון באופן מיידי. יש כאן לא מעט בנות ואני ביניהן, שלא הצליחו בסיבוב הראשון. אני לדוגמא הצלחתי רק בתרומת הביצית השלישית. מכירה נשים,שהצליחו בקפואים ולא הצליחו בטריים. כאן בפורום יש לא מעט נשים כאלה.
מאחלת לך בהצלחה עם העוברים הקפואים.

rabbitm

New member
חיבוקיתוש, שימי לב שענינו באותה דקה

איזו טלפתיה

rabbitm

New member
מצטערת על כשלון הסבב הנוכחי

לצערי, גם תרומת ביצית לא מבטיחה הריון בנסיון הראשון. ולשאלתך, אז כן.
אבל גם יש לך שני ילדים וגם נקלטת להיריון נוסף, כך שנראה לי שהמערכת עובדת טוב

יכולה להגיד לך שמנסיוני עברתי 3 סבבים של החזרת עוברים (עם עוברים לא מי יודע מה) ורק בפעם הרביעית זה נקלט (נפל מסיבות אחרות...) אם העוברים טובים, מאמינה שתקלטי מהר והלוואי שכבר בפעם הבאה

בהצלחה!!!

אשרת 1972

New member
צר לי על הכשלון אבל תרומת ביצית אינה פתרון קסם

אני הריתי רק בהחזרה השלישית ( תרומה שנייה ) ויש עוד רבות כמוני, הסיכוי להריון הוא גדול יותר אבל גם כאשר כל התנאים אידיאלים לא תמיד מצליחים מיד, מחזיקה לך אצבעות שהסיבוב הבא יהיה מנצח , בהצלחה .

עוגי555

New member
מבינה את השוק והאכזבה

הנה, אני דוגמא נוספת להחזרה של מוקפאים מוצלחת

מעולם לא עברתי אי וי אפ וכשלא נקלטתי בהחזרת הטריים הראשונה פשוט חטפתי סטירה מצלצלת בפרצוף ( תרם לתחושת ההלם כל עניין הנסיעה, ההכנות, הציפייה , הציפייה לקסם והרבה תמימות)
אך התאוששתי, עברתי החזרת מוקפאים ואחת קטנה נדלקה עלינו ובועטת בבטן עכשיו.
אל ייאוש יקירה, זהו תהליך קשה ומפרך. יש הרבה תקווה במוקפאים.
בהצלחה

rabbitm

New member
עוגי, יש לך עוגייה?!!

טוב, לא מצאתי אייקון של בת, אז שמתי אייקון עם זה, שזה כבר תקף לשבועות וגם לשאר הילדים

אז מה שלום העוגייה הקטנה?

עוגי555

New member
כן אהובות שלי, יש

ריגשתן והצחקתן אותי נורא!לעוגי יש עוגיה
זו בת וכפי שמשפחתי מעידה מתמונות האולטרא סאונד-״ איזו יפה רואים שהיא יפה!!! דומה לך בול!!!!״יש גם עדכונים רלוונטיים למצבינו מאמצע הדרך...בקרוב...

לירן 34

New member
זה מאוד מאכזב, אבל גם תרומת ביציות היא לא

קסם. אבל מה שמאודד שהיית בהריון,,זאת אומרת שאת יכולה לקלוט הריון נוסף. אני גם עשיתי כבר 3 החזרות , פעמיים טריים,ופעם אחת מוקפאים, ועדיין אין הריון, והכל תקין, רירית מעולה, עוברים טובים... קחי את הזמן קצת להתאבל ושיהייה בהצלחה , נשארו לך מוקפאים? יש כן לא מעט בנות שנכנסו להריון ממוקפאים.

הי.

המון נשים לא מצליחות בטיפול הראשון. זה חופף גם להצלחה או אי הצלחה להקלט להריון ראשון, כשכולנו צעירים, תמימים ויפים. חוסר ההצלחה יכול לנבוע מכל כך הרבה סיבות. חלקן קשורות לביציות וחלקן לא. לעולם לא נדע. להגיע למסקנה, כמו שכתבת למעלה זו טעות. "אם לא הצלחנו, אז למה שאצליח עם עוברים מוקפאים מאותה תורמת....". אני נקלטתי בתרומה ראשונה ו..... אופס ההריון הפסיק בשבוע 8. אז מה זה אומר?? את יודעת למי התשובות....
להרים הראש, להתכונן להחזרה הבאה, להתפלל (מי שרוצה), לקוות, לקחת חומצה פולית ויאללה..... נחזיק אצבעות!!
בהצלחה.

מיה או

New member
אז בעצם את אומרת שאם כבר נכנסתי בקלות להריון בעבר (בגיל 39),

יש לי סיכוי טוב להצליח בהחזרה ראשונה, בגיל 44? זה מבוסס על איזשהו מחקר או בעיקר על תחושות בטן?
ברור לי שאין ערבויות וש"כאן זה לא חברת ביטוח" , אבל הלוואי שבאמת כך יהיה!!
(את הפרצוף הזה הילדה בת ה-4 שלי בחרה להוסיף, הילדה שאני כל-כך רוצה להביא לה אח/ות...)

אני יכולה להגיד רק דבר אחד

ששותפות הגורל פה עצומה.
יש לנו בדיוק אותו סיפור. הריון ראשון בגיל 40 (שלצערי נגמר בשבוע 40 !!) מהריון שני (גיל 41) - בת מקסימה בת 4.
מהריון ראשון ועד הלום - הכניסה להריונות (7 במספר!!!!) הלכו "חלק" (הכוונה נכנסתי, אבל......
מהריון 2 - ילדה וההריון הנוכחי מס' 7 בעזרת הטבע נגיע לגמר עם תאומים...
ערבויות?? פחחחחח
סיכוי?? ?????
מחקר?? ממש לא. מה זה יעזור? ולמי?
תקווה?? יש ויש!!

lomeshane1

New member
להפך

אני אומרת, אם בעבר זה תיפקד ועכשיו (הסתבר לאחר שכתבתי את השאלה) שני הריונות שכן איכשהו נקלטו ולא הצליחו בשלבים שונים, זה יכול לומר שהרחם לא מתפקד.

lomeshane1

New member
תודה רבה והסיפור עוד יותר מסובך

תודה רבה לכן על התגובות. יצאה לי עוד יותר מסובך. אחרי הבדיקה גיליתי שאני כן בהריון, אבל לאחר יומיים בטא עלה משמהותית, אך לא הכפיל, ואני כבר לא מרגישה את סימני ההריון. זה עוד יותר מלחיץ.
כראתי את התגובות ונרגעתי קצת.

למעלה