טיפול שיניים

diode

New member
טיפול שיניים ../images/Emo47.gif

אנשי קבע זכאים לטיפולי כתר במרפאות השיניים הצבאיות או שזה רק מדרגה מסוימת או יתרת שירות?

deathcaster

New member
תגובה

ברגע שאתה בקבע, אתה זכאי לכתרים + אורתודנטיה(יישור שיניים), באשר לפרוטטיקה ( השתלות שיניים ) , זה כבר אם לא חל שינוי קשור לותק + יתרת שירות

מ ס ט י ק

New member
לא במדוייק

אורטודנטיה מתאפשרת רק במידה ואתה כבר שנה בקבע ויש לך עוד שנתיים לפחות. (ככה לפחות נאמר לי ע"י רופאת השיניים הצבאית)

deathcaster

New member
תגובה

בכל מר"ש יש טבלה מסודרת של הקריטריונים. אני מדבר רק מהזכרון, הפעם הבאה שאת מבקרת שם, תרשמי את זה, ותשימי את זה בשאלות הנפוצות שיהיה לרשות הפורום

מ ס ט י ק

New member
אצלנו אין..

בכל מקרה, בזמן הקרוב אני לא מתכוונת לבקר שם.. ויתרתי על קבלת טיפולי שיניים מצה"ל, אחרי שהטיפול האחרון שהיה מאוד פשוט (סתימה קטנה) גרם לי לחולשה שעברה רק יום לאחר הטיפול ובנוסף, לאחר פחות מחודש הייתי צריכה לחזור לרופא הפרטי לטפל באותה השן עם אותה הבעיה בדיוק.

Future has past

New member
זה לא הגיוני

לאף אחד אין חתימה ליותר משנה.. יש חוזים ארוכים, אבל החתימה עצמה מתבצעת כל שנה מחדש-הליך פורמלי , כך שלשום איש קבע בפועל אין יתרת שירות של יותר משנה.. לכן, גם אם זה נכון, צריך לצרף מכתב המסביר את יתרת השירות ה"אמיתית" מהמפקדים

deathcaster

New member
אתה טועה

אולי לנגדים ממוצעים יש חתימה כל שנה נגדים עם תוכניות שירות חותמים לשנתיים ואף ל-3 שנים. קצינים חותמים בגדול כל שנה, אך בעלי תוכניות אופק שירות חותמים גם ל-15 שנה. אך לצורך רפואת השיניים אתה צודק , לכן היה לי מוזר מה שמורן אמרה.

deathcaster

New member
עכשיו שאני חושב על זה , זה ממש לא

נכון... שבועיים לפני שהשתחררתי עשו לי כתר, ואף אחד לא בדק לי יתרת שירות.

מ ס ט י ק

New member
אבל כתר זה משהו חובה

ואורטודנטיה לרוב זה לא משהו שחייבים לעשות..

Future has past

New member
דיברתי על רפואת שיניים,

כי בדיוק לפני איזה חודש חבר שלי-איש קבע דיבר עם המפקד בנוגע לזה שבשביל השירות שהוא צריך לקבל במר]אה הוא צריך ללהיות בעל יתרת שירות של שנה לפחות, והמפקד אמר שאם יעשו בעיות אז ישלחו מכתב שהנגד אכן בעל יתרת שירות גבוהה יותר

למעלה