טיפול שיניים 8 -{
כמובן שהייתי צריכה להגיע באיחור של שעה (אחרת איך ידעו שאני נסיכה)? בשמלה לבנה (התחפשתי לכלה) נכנסתי לחדר ההמתנה, מולי ישבו שני מתבגרים עם קול מתחלף ועורבני ושיער שהיה אמור להיות מחומצן (אבל לא הצליח להם חיחיחי - מגיע להם)! עצמתי עיניים ועשיתי ת´צמי ישנה.......ואז שמעתי אותם.... ....ווואה......תרתזות´י איזו י-פה!..... ....באמ´שלי פצצות סוף......
כשהזות´י (אס.....ית) מילה כזו של נו "עוזרת לרופא שיניים" קראה לי, פקחתי את עיניי (המדהימות בצבע חום-ירוק המאופרות במגע קל של איילנר ומסקרה). וראיתי שהם בכלל עלעלו ב"מכרז של המדינה" ודיברו על טלוויזיה "34
. (איפה שמים את אלה? (") בימינאובשמאל של הזהו)? רופא השיניים שלי הוא רופא ילדים...כי...כי...
ככה וזהו! הזריק לי זריקת הרדמה ויצא לשנייה מהחדר..... לבונההההה (שם בדוי) לבונההההה (שם בדוי)....
מה! הייתי עייפה.....מהסאקשן.....
אגב....הוא כזה נחמד....שואל אותי שאלות.....ואני עונה לו בעעערררר עעערררר כי הזותי´ (אס........ית) לא הייתה טובה בסאקשן
...."ולא לאכול שעה" - אמר ויצאתי לי שוב לממלכה.... במונחים שלי שעה זה ג ג 30 דקות.....(זה בדיוק הזמן למשלוח הפיצה).... ולא
לא הרגשתי שאני לועסת לעצמי גם את השפתיים...... בקיצור- א כ ל ת י - א ו ת י
כמובן שהייתי צריכה להגיע באיחור של שעה (אחרת איך ידעו שאני נסיכה)? בשמלה לבנה (התחפשתי לכלה) נכנסתי לחדר ההמתנה, מולי ישבו שני מתבגרים עם קול מתחלף ועורבני ושיער שהיה אמור להיות מחומצן (אבל לא הצליח להם חיחיחי - מגיע להם)! עצמתי עיניים ועשיתי ת´צמי ישנה.......ואז שמעתי אותם.... ....ווואה......תרתזות´י איזו י-פה!..... ....באמ´שלי פצצות סוף......