טיפול קוגנטיבי

אביגולה

New member
טיפול קוגנטיבי

שלום, שמי מיכל ואני עסוקה בימים אלו במחשבות על הסבה מקצועית. אני מורה כבר הרבה שנים לפעמים נהנת ולפעמים מתוסכלת ...כרגע אין לי עבודה כי בית הספר מונה פחות כיתות מבעבר ובעיקר כי המקצוע שלמדתי הפך ממקצוע חובה למקצוע רשות . במשך השנים גידלתי ארבעה ילדים מהם אחד המאובחן כאספרגר ואחד כADHD . ברור שהילדים "עשו לי בית ספר" ומהם למדתי שיש לי כישורים מתאימים לעבוד עם צוות מטפלים וללמוד איך לעזור . בשנת שבתון למדתי קורסי מבוא לח"מ (פסיכולוגיה,נוירולוגיה,לקויות למידה,שפה ותקשורת) כמו כן השתלמתי בתוכנית העשרה האנסטרומנטלית ואף עבדתי עם קבוצת עולים מאתיופיה ופשוט נהנתי. השאלה שלי היא אם יש מסגרות לימוד המאפשרות לאקדמאים הסבה מקצועית בתקופה שאינה עולה על שנתיים ואשר אפשר להניח מראש שלבוגרים תמצא עבודה גם בדרום הארץ. אני מקוה שאני שואלת במקום הנכון תודה על כל תשובה מיכל (אמא של אביגולה)

אביגולה

New member
שכחתי לכתוב..

אני מעוניינת להשתלב בעבודה טיפולית שאינה כרוכה ,במידת האפשר, בחשיפת רגשות של המטופל אלא בטיפול עינייני בקשייו. אני יכולה לעבור הסבה לח"מ אך אני יודעת שיש באזור מגורי עודף מורות בתחום.

שריד

New member
לימודי תעודה באוניברסיטת ת"א

שלום וברוכה הבאה אביגולה, בהחלט יש אפשרות להמשיך בתחום. יש באוניברסיטת ת"א תוכנית לימודי תעודה במסגרת השתלמויות של ביה"ס לריפוי בעיסוק. תיאוריית ההשתנות הקוגניטיבית-מבנית ויישומה במקצועות הבריאות תחל בשנת הלימודים 2005/2006 כמדומני עד 2007. בהצלחה שריד

אביגולה

New member
תודה לשריד

לצערי אני לא עומדת בדרישות הקבלה .יש לי תואר ראשון במדעי הטבע. מיכל

שריד

New member
מצטער, האם בדקת במרכז פויירשטיין ?

תוכלי למצוא קישור לאתר שלהם בקישורים של הפורום. שריד

עומדת בדרישות

את עומדת בדרישות הקבלה אם יש לך תואר ראשון. תהי בקשר אתי או עם ליבי כהן מרכזת התוכנית היום באוניברסיטת תל אביב

למעלה