טיפול פסיכיאטרי

אבי 122

New member
טיפול פסיכיאטרי

ערב טוב אני רוצה להעלות כאן רשימה של שאלות שנובעות גם מניסיון אישי אני מעלה השאלות האלו כגירוי למחשבה ואולי גם כדי לעודד העמקה בנושא והגעה לתובנות חדשות אבקש התייחסות לשאלות הבאות- בעיקר על בסיס של ניסיון אישי האם תרופות פסיכיאטריות עלולות לגרום לטשטוש או עיוות המחשבה ? האם תרופות פסיכיאטריות עלולות לגרום לתגובות מוטעות ? האם תרופות פסיכיאטריות עלולות לגרום לביצוע מעשים נמהרים ובלתי רצויים ? האם תרופות פסיכיאטריות עלולות לנטרל ואף לבטל את הצורך/יכולת המינית ? האם בדרך-כלל ניתן לדעת מראש איזו תרופה תוכל לעזור לבעיה כל שהי ? האם בדרך כלל תרופות פסיכיאטריות מרפאות בעיה- עד כדי העלמה ? האם תרופות פסיכיאטריות גורמות להשמנה ? האם עלות טיפול פסיכיאטרי פרטי- הוא סביר בעינכם ? האם פסיכיאטר שעובד בתחום הציבורי- מקדיש זמן הוגן וראוי- למטופליו ? האם לדעתכם, הרופאים הפסיכיאטרים, נאמנים תמיד ל"שבועת הרופאים" ? האם הפסיכיאטרים הם דוברי אמת ? האם הייתם מרוצים- מרוב הפסיכיאטרים שהכרתם ? האם פסיכיאטר גרוע עלול לגרום נזקים גדולים למטופליו ? אני ממליץ לכל אחד מהקוראים להתייחס לשאלות הנ"ל במחשבה ו/או בתגובה מעל גבי פורום זה. מחשבה פורייה ומועילה ל כ ו ל ם... שבוע טוב אבי

זה קצת מבאס כל השאלות האלה

יש אנשים שתרופות עוזרות להם ויש אנשים שלא אוהבים את הרעיון. אותי כמי שמשתמשת בתרופות ומצאה בהם הקלה זה קצת מבאס לקרוא את זה.

הייתי עונה לך ברצון אבל...

לא כל הגולשים חזקים מספיק נפשית להתמודד עם הדיון הזה והמידע הזה לא יהיה נכון מבחינתם לזמן נתון. במקרה ותהיה הענות של הגולשים לשאלות והדיון יתפתח אצרף ברשותך את דעתי. רספוטין

perry2

New member
מניסיון אישי, תרופות ממשפחת נוגדי דיכאון בלבד

תרופות פסיכיאטריות יכולות לגרום לטשטוש בעיקר בהתחלת השימוש...לאט לאט זה עובר(אלא עם כן מדובר בתרופות מטשטשות בכוונה ממשפחת הווליומים) עיוות המחשבה?-מעולם לא קרה לי,לא נראה לי.זה כמו לומר שהשלט של הטלוויזיה ששולט עלבהירות הצבע במסך. שולט על תוכן הסרט. תגובות מוטעות?-לא מבין את השאלה. מעשים בלתי נשלטים?-לדעתי האישית מדובר בבורות ושטות שלא ראוי להתייחס אליה. פגיעה בליבידו תיתכן.-לא במימדים קשים אלא יותר במשך הזמן שלוקח לגמור.זה נעלם במשך הזמן אצלי. יכולת לנבא-אף אדם איננו נביא ואינו יכול לדעת מה תהיה ההשפעה של כל תרופה אבל הפסיכיאטר יכול לנסות להעריך בסבירות די גבוה מה תהיינה התוצאות.מדובר בניסויי ותהייה. בנוגע לשאלה האם הפסיכיאטרים דוברי אמת.-איזה אינטרס יש להם לשקר?שאלה פסולה. תרופות- אינן מטפלות בבעיה מן השורש אלא רק בתסמינים. תרופות יכולות לגרום להגברת תיאבון ולפיכך להשמנה.אבל זה ניתן לשינוי כמובן ע'י ספורט ודיאטה. טיפול פסיכיאטרי-כמו תמיד.נשאלת השאלה האם הטיפול שווה את הסכום ששולם עבורו?במידה והטיפול עוזר הוא שווה את משקלו בזהב.ובמידה ולא...עדיין הזמן של הרופא שווה משהו.... מעולם לא טופלתי אצל פסיכיאטר ציבורי.לא יודע לענות. מכל הפסיכיאטרים שהייתי אצלם הייתי מרוצה מחלק יותר ומחלק פחות.בדרך כלל באופן ישיר לכמות הכסף שנגבתה. וכן פסיכיאטר גרוע ואף לא גרוע יכול לגרום לנזק למטופליו. לדעתי תמיד הפיך ותלוי אך ורק במידת הסבל שנגרמה ובמשך הזמן שנסבל בו.

למעלה