טיפול נפשי

הי calya!

קורים לך דברים שמפחידים ריאליים? וואו. אני מתה על דברים כאלה! את יודעת שעבור מי שיש לו אמונה שלמה, האמונה היא בעצם סוג של ידיעה?! (אני בטוחה שגם הראלי ביותר, לא מסתמך רק על מדע. למעשה בעצם, כל המדע מסתמך על אמונה, לא? שהרי מה זה בעצם תיאורייה אם לא סוג של אמונה?) אם תרצי, אני תמיד אשמח לשמוע (הרי ברור לך שלא משנה מה, לא תצאי יותר הזוייה ממני, כן?! תרגישי בנוח!
)

calya

New member
../images/Emo13.gif אז כדאי לך לקרוא את הקישור על הטיפול

שלי שנתתי למטה. וסתם מצחיק איך מאותו המקום (נשמע לי ככה) ומאותו הטיפול שתינו יצאנו עם מסקנות כל כך שונות (ע"ע ה"ויכוח" שלנו לגבי שליטה ובחירה וזרימה).

אני חושבת שזה הכרחי

אין סיבה לעבור את התהליך הקשה הזה לבד. בנוסף, על מנת שנלמד מטעויות (ולא יעזור כלום, לטנגו צריך שניים), יש כמה תהליכים שצריך לעבור. הטיפול לא חייב להיות טיפול פסיכולוגי. הטיפול יכול להיות טיפול אלטרנטיבי (הזכירו כאן את הדמיון המודרך, אני באופן אישי לא התחברתי לשיטה, אבל טופלתי ברפלקסולוגיה, שיאצו, דיקור ופרחי בך), אבל מימד השיחות צריך להיות חלק מהעניין.

calya

New member
ברור... סליחה שאני מקצרת יש לי דלקת

בשתי העיניים וקשה לי להסתכל הרבה על המסך... הלכתי לטיפול שמאד *מאד* עזר לי ולא רק עם המשבר בזוגיות אלא עם החיים והלוואי שהייתי מגלה את המטפלת המופלאה הזו קודם. במקום לכתוב הרבה - הנה קישור על הטיפול שלי. והנה עוד אחד מהבלוג.

אין כמו טיפול טוב

בעיקר שהוא מפתיע את הצד השני.... ישנה חשיבות לטיפול, הצלחתו תלויה ברצון שלך להפתח, לנקות ולהיבנות מחדש וזה שווה. מגלים לעיתים דברים של יאמנו קודם כל עליך ועל עצמך אך לעיתים גם על החצי השני.... רק בשביל זה שווה ללכת לטיפול

'וואלק'

אני אנסה הכל. ותאמיני לי, גם אני פרקטי מאין כמוני. תמיד צריך להיות אנזים, נוסחה, חוק ניוטוני וכו' שגורם להכל לפעול.

בטח. אם לא.... /tapuzforum/images/emo178.gif

לי הספיקו שני טיפולים (בתור התחלה...) רק בשביל להיות שלמה עם ההחלטה. באמת מומלץ למי שמרגיש שהוא צריך את זה. (וגם לאלה שלא...)

למעלה